Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven

 

E-mailnieuwsbrief special zorgverzekering november 2010

Nico_5075knip.jpg

   
Bel mij als u vragen
heeft op 06-29082610


Welkom bij Van Koesveld,

 

Plots invallende koude, nog niet eens december en het is al weer winter. Uw weerstand wordt weer getest. Uw zorgpolis wordt ook getest. Met alle tariefsverhogingen wordt het tijd om uw polis eens goed tegen het licht te houden. Vergelijkingssites zijn er voldoende, echter bijna geen één vergelijkt de tarieven goed. Wij hebben een uitvoerige vergelijking gemaakt.

Onze mening, kies absoluut kwaliteit boven prijs. Er komt steeds meer gerichte zorgsturing. D.w.z. u moet verplicht naar het ziekenhuis waar de verzekeraar een contract mee afgesloten heeft. En als u een betere arts weet in een ander ziekenhuis? Dan kan dat niet zonder bijbetalen! En soms werkt uw verzekeraar in het geheel er niet aan mee. Als u dat wilt, geen probleem. Wilt u zorg op maat, kies dan kwaliteit met vrije keuze!

 

Waar ik mij jaarlijks over verbaas, is dat klanten gemakkelijk overstappen bij een zorgpolis en een besparing van 300 euro of meer per jaar voor het complete verzekeringspakket laten liggen. Ik begrijp dat niet. Mijn advies is, pak beide besparingen. Betaal niet teveel en regel het gewoon goed. Ik help u graag verder.

 

Veel succes, Nico van Koesveld

 

 

Inhoud


In deze nieuwsbrief:Zorgverzekeringen, kiest u voor prijs of kwaliteit

Haal uw recht, waar kunt u terecht met klachten

Gratis TomTom bij nieuwe autoverzekering

Wilt u volledig claimen bij schade, bewaar nota’s

Volg ons op Twitter, wij hebben altijd iets te melden

Naar boven      

 

Zorgverzekeringen met hoge collectieve kortingen

 
Forse besparing mogelijk
Wij hebben diverse zorgzaken scherp op een rij gezet. Alle voorwaarden zijn verschillend. Het zijn er meer dan 10.000! De grote lijnen zijn ons bekend. U kunt zelf op onze site www.koesveld.com direct rekenen en alles bekijken. Ook de offerte krijgt u dan online. Op uw gemak nog eens nazien en vergelijken met uw huidige polis. Tip, kijk niet naar wat u verzekerd heeft, maar wat u echt nodig heeft.

Zoals eerder geschreven, mankeert u bijna nooit iets, kies dan voor Delta Lloyd en wilt u het beste van het beste, kies dan de Amersfoortse. Al jarenlang de onbetwiste winnaar. Volgende week zal ik op de site nog meer aanbieders neerzetten, uiteraard met scherpe collectieve tarieven.


Hoogste korting doordat u zelf berekent
Wij hebben een keuze voor u gemaakt uit het scala van aanbieders. Uiteraard scherpe premies met hoge collectieve kortingen. Delta Lloyd, als u gaat voor betaalbare kwaliteit en de Amersfoortse als u alleen het beste wilt. Volgende week volgen er nog een paar aanbieders zoals Achmea en VGZ  op de site. U kunt het allemaal zelf vergelijken en berekenen. Offerte aanvragen en direct afsluiten.


Van Koesveld heeft haar provisie op de collectieven fors ingeleverd ten bate van u als klant. Wij rekenen op u bij de overige zaken om u totaal van dienst te kunnen zijn.
 

Naar boven     

Haal uw recht, waar kunt u terecht met klachten?

 

Het juridisch loket Beperkt advies, voor iedereen gratis

 

Consuwijzer Beperkt advies, voor iedereen gratis

 

De Ombudsman Basis voor iedereen gratis, daarna donateur 35 euro

 

De Consumentenbond Voor leden, 61 euro per jaar

 

Rechtsbijstandverzekering, totaal advies, van 60 tot 220 euro per jaar Naar boven    

 

Gratis TomTom bij nieuwe autoverzekering


Verzekeringnemers die tot 10-01-2011 via Delta Lloyd een nieuwe autoverzekering afsluiten tegen een zeer scherp tarief, ontvangen gratis een TomTom Start Benelux! Voor u een mooi cadeau. Uiteraard dient er wel aan een aantal voorwaarden te worden voldaan:

Voorwaarden voor deelname

·             Ingangsdatum van de polis dient vóór 16-01-2011 te liggen.

·             Alleen bij particuliere personenautoverzekeringen die direct geaccepteerd zijn.

·             De verzekering dient op basis van jaarbetaling te worden gesloten.

·             Uitsluitend af te sluiten via ons kantoor of dit formulier.

Naar boven     

 

Internetverzekeraar Ineas failliet


In de mei-editie waarschuwden wij al voor deze verzekeraar. Intussen failliet verklaard. Je zult er maar verzekerd zijn. We zullen in de toekomst steeds vaker te maken krijgen met verzekeraars die financieel te onstabiel worden om aan hun verplichtingen te voldoen. Dan moet je dus wijzigen van verzekeraar. Dat doe je niet zo snel, want je vertrouwt erop dat het goed zit en kijkt er verder niet naar om. Eigenlijk naïef, maar zo zijn wij Nederlanders. Willen amper tijd aan financiële zaken besteden, het is saai en het kost geld, toch?

 

Gebruik ons optimaal
Het lijkt zo gemakkelijk, zelf verzekeren. Dat is het nog steeds niet. Niet voor niets moeten adviseurs behoorlijke diploma’s behalen voor ze mogen adviseren. Uit onderzoek blijkt dat ruim 80% van de Nederlanders onvoldoende tot zelfs slecht op de hoogte is van hun eigen financiële zaken. Ook de interesse ontbreekt in ruime mate. Schakel ons meer in. Voorkom dat het mis gaat bij schade.

Naar boven      

 

Wilt u  claimen =  zorg voor bewijzen


Wie eist, bewijst. Ook bij schade.
Te vaak komen we forse schades in de praktijk tegen waarvan geen enkel bewijs meer is. Bewaar aankoopnota´s, maak foto´s met een datum erin en bewaar deze zorgvuldig. Bij waardevolle bezittingen is een taxatie het overwegen waard. Bij schade krijgt u dan zonder problemen een hogere uitkering. En is er sprake van forse schade, schakel ons dan direct in. Dan begeleiden wij u naar een optimale schadeafhandeling.

Naar boven      

Volg ons op Twitter

 
Zinvolle tips en wetenswaardigheden, volg ons op www.twitter.com/nicokoesveld
Op Succesvol Twitteren ziet u hoe u succesvol kunt deelnemen aan Twitteren.

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl