Nieuwsbrief Oktober 2019.                          Jaargang 20      
Ontvang je de Nieuwsbrief soms niet, kijk even bij de map Spam of
bovenaan bij de Nieuwspagina op de site.                                
 
 
 
Gewoon Zijn!!!

 
Ja, dat klinkt altijd lekker makkelijk, gewoon zijn, maar waarom is dat eigenlijk, hoe doe je dat en waarom is dat zo belangrijk nu om rust te nemen en te ontspannen?
 
 
Wel, het betekent eigenlijk, gewoon Zijn wie je bent als Goddelijk Wezen en de energie het werk voor je laten doen zoals het de bedoeling eigenlijk was maar wat we als mens hebben afgeleerd en zijn vergeten.

We luisteren nog steeds veel te veel naar ons hoofd, die is geprogrameerd om te "doen". Het hoofd gelooft niet dat je ook iets voor elkaar kunt krijgen zonder iets ervoor te doen!
Natuurlijk soms is er actie gevraagd, maar dat voel je dan van binnenuit, nadat je hebt uitgestuurd wat je zou willen ervaren en hoe. De actie komt dan vanzelf vanuit passie.
 
De tijd en de energie (en maans- en zonsverduisteringen) waar je nu in leeft, helpt je dus weer terug naar dit Zijn.
Het haalt oude emoties omhoog die weg willen, raakt spanningen aan die te lang zijn vastgezet en laat je confronteren met oude overtuigingen vanuit het hoofd (die eigenlijk helemaal niet van jou zijn maar vanuit je opvoeding).
 
De energie om jou heen luistert elk moment naar jou als Goddelijk Wezen en is ervoor gemaakt om jou te dienen zonder oordeel, gewoon neutraal, wat je uitstuurt komt bij je terug zeg maar en dat is een Universele Wet. Zodat je hier op Aarde allerlei situaties kunt ervaren hoe het voelt.
 
 
Als Goddelijk Wezen schep je eigenlijk ieder moment je eigen werkelijkheid met wat je uitstuurt qua gedachten, woorden en gevoelens. De energie denkt: "U zal dat wel willen ervaren met wat voor reden dan ook, dus hier heeft U het!".
Het geeft dus letterlijk wat je vraagt.
 
B.v. je vraagt om een winnend lot in de loterij met veel geld omdat je op vakantie wil, een ander huis wil, eindelijk eens rust wil, geen zorgen meer wil etc.
Wat je dan eigenlijk uitstuurt is: "Ik heb zelf niet de mogelijheden om dit voor elkaar te krijgen, ik wil het graag op een andere manier krijgen, want dit heb ik nodig om gelukkig te zijn, ik geloof niet dat ik dit zelf kan scheppen."
 
Wat de energie dan hoort en voelt is......een tekort en geen vertrouwen in het Zelf.
Wat je uitstuurt krijg je terug dus........ je zal dan altijd een situatie naar je toetrekken die een tekort aangeeft.
 
Door je te verbinden met het Zelf, dus gewoon Zijn wie je bent en te vertrouwen op je innerlijk gevoel, stuur je dus uit dat je vertrouwen hebt in jezelf en weet dat er op ieder moment voor je gezorgd wordt, ieder moment is een ervaring. Je weet dan, dat als je iets uitstuurt het zonder twijfel naar je toe zal komen omdat de energie je wil dienen. Je weet ook, dat als er iets naar je toekomt wat je niet zo leuk vindt, je dit zelf geschapen hebt om hier iets uit te kunnen ervaren. Dat geeft rust.
 
Het gewoon Zijn is dus heel belangrijk. Om hier steeds meer en meer te komen en dit te gaan voelen is het belangrijk om je emoties en spanningen te gaan accepteren en los te gaan laten en de leiding terug te gaan nemen over je hoofd, die een onderdeel is van de aardse ervaring.
 
Het leuke is, hoe meer je in verbinding staat met Jezelf, (hoe meer de energie jou wil dienen omdat het bij God wil zijn) hoe sneller jouw scheppingen bij je terug komen.
Maar duurt het iets langer omdat het nog niet het juiste tijdstip is, dan is het ook goed want jij Bent!
 
 
De energie dient mij, ja hehe want ik ben een Goddelijk Wezen.
 
 
doe je mee?
 
 
 
 
 
 
Vanuit onvoorwaardelijke liefde
Wendy'Ann
 
 
------------------------------------------
 
Huishoudelijke Mededelingen:

Volle Maan was gisteren op 13 oktober jl. om 23.30, deze volle maan zal je gaan helpen met het aanraken van weggestopte emoties en zal spanningen omhoog halen die er nog zitten.

Tijdens een Volle Maan staan de Maan, het vrouwelijke, en de Zon, het mannelijke, recht tegenover elkaar in twee tegenover elkaar liggende Astrologische tekens. Dit veroorzaakt een conflict tussen de eigenschappen van deze tekens en een conflict tussen gevoel en verstand. De uitwerking hiervan is al enkele dagen ervoor en enkele dagen erna voelbaar. Je kunt dan veel last hebben van ascentieverschijnselen, zoals slecht slapen, onrustig of emotioneel zijn, griepachtige verschijnselen, duizeligheid, slechte concentratie of vermoeidheid. En omdat de Maan nu in Ram staat en voornamelijk het hoofd bij de Ram hoort, kan je makkelijk last hebben van hoofdpijn of verwondingen aan het hoofd.

Ga dan rustig zitten, richt je aandacht naar binnen en laat alle gedachten los. Accepteer het proces.

Log in op: Volle Maan voor een Healing gedurende deze tijd (24 uur erna en ervoor).
-----
 
 
 
De eerstvolgende Webinar Dewegnaarjezelf is op
6 november om 20.00 uur.
Mocht je hieraan deel willen nemen, klik dan op de link en met een korte registratie kun je inloggen bij de webinar. Je krijgt de aanwijzingen dan vanzelf in je mail.

https://zoom.us/webinar/register/WN_3g4As0r_Qbefvle_x5S_TA
 
 
-----------------------
 
 Reiki Oefenmiddag.
 
Dan gaan er weer oefenmiddagen/avonden gepland worden voor degene die als Reiki behandelaar zijn ingewijd met Reiki I, II of III. Op deze middag krijg je veel informatie, kun je samen oefenen met de behandeltafel en stoel en doen we een sterke groepsbehandeling met kleuren.
 
Met de huidige energie is oefening en vertrouwen heel belangrijk.

Wil je hierbij zijn, geef dit even aan als je wil.

Deze zal zijn op zaterdag 26 oktober om 11 uur tot +/- 14.00 uur.


Doe je mee?
 
 
-------------------------------------------------------------
 
 
 
 

 
Gelijkgestemdendag 3 November a.s.

 
Zondag 22 september is er weer de Gelijkgestemdendag.
in Klarenbeek.

Voor elkaar, met elkaar!
 
 
Gewoon een gezellige ongedwongen middag met elkaar.
We gaan weer een sterke healing doen die veel oude lasten zal verwijderen!
Tevens sluiten we ons aan bij de groep Hoge Meesters die aanwezig zullen zijn voor veel informatie en een healing.
 

Dit is een fijne middag waarbij we samen de lunch gebruiken, met kaarten werken en elkaar steunen in het proces waar je inzit.
Je krijgt antwoorden en duidelijkheid over jouw richting in je leven.
door gezellig ongedwongen deze middag bij te wonen zul je merken dat je meer bij jezelf bent, rustiger en je de weg naar jouw humor weer terug vindt.
Je leert nieuwe gelijkgestemden familie kennen en hoort veel ervaringen van anderen in net zo,n situatie als jij of herkenbaar.
 
Mocht je hierbij willen zijn, geef je dan even op want vol is vol!

Bijdrage is 35 euro, incl. Lunch.
We beginnen om 12.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.

locatie is:
Woudweg 106 in Klarenbeek
(de volgende zal zijn op 8 december in Heibloem)

 
 
 
-------------------------------------------------
 
 
 
 
 
Consulten

Er is een mogelijkheid voor een consult in de buurt van Apeldoorn en op afspraak in de buurt van Papendrecht. Neem even contact op als je hier interresse in hebt.

 

 
Ook mogelijk iedere werkdag in Heibloem, Limburg.
Consulten kunnen worden vergoed door je Zorgverkeraar.
 
 
Verloting!!
Gratis EngelenHealing

Ook deze keer zal er weer een gratis verloting zijn voor deze sterke Healing.
Wil je hier kans op maken, reageer dan op deze Nieuwsbrief met in het onderwerp: " Gratis Healing".
Je komt dan in de hoge hoed en volgende maand staat de winnaar in de nieuwe Nieuwsbrief.
 
Deze sterke Healing zal telefonisch gaan dus gewoon in je veiligeomgeving, je krijgt steun voor jouw proces, kunt vragen stellen en krijgt een duidelijke aanwijzing en richting.

 
Je kunt natuurlijk altijd zelf een Healing of consult aanvragen voor jezelf of iemand anders, kijk dan even in de:
 
 

-----------------------------------------------------
Jaarlegging 2019
En natuurlijk is het weer tijd voor de Jaarlegging. Hier kun je iedere maand mee beginnen voor steun en duidelijkheid en een richting wat er wordt aangegeven.
Hierbij krijg je voor iedere komende maand voor een jaar, een aanwijzing wat er in de energie voor jou aankomt en belangrijk is, zodat je er mee kunt werken. Je krijgt een gereedschap om te gebruiken en je voor te bereiden.
Tijdens het lezen ontvang je een healing waarbij je weer meer terug komt bij je basis, je hoeft er alleen maar tijd voor te nemen.
Heb jij hier interresse in?
 
 Workshop "Healing van het Mannelijke en het Vrouwelijke in Jezelf" 

20 oktober 2019  in Heibloem
 

In deze mooie en sterke Dag Workshop gaan we aan de slag met de Mannelijke energie in jezelf, om deze meer in balans te brengen naar de Vrouwelijke energie waar je al mee werkt. Door het werken aan jezelf en je gevoeligheid en creativiteit is het nodig om de mannelijk energie op te trekken en ruimte te geven zodat het jou beter kan ondersteunen in wat je hier wilt neerzetten.

We gaan oefeningen doen waaruit blijkt waar nog blokkades zitten en oude inzichten zodat je deze in balans kunt brengen.
 
Wil je hierbij zijn?
Geef je dan even op via de mail, telefoon of onderstaande link. Je bent van harte welkom.

Bijdrage is € 85,--  Van 10.00 tot 17.00 uur

Locatie: Horstpeel 8 in Heibloem.

Alle materialen, Lunch, koffie en thee etc. worden verzorgd.

 
Doe je mee?
 
Workshopmiddag Blauwdruk van je leven
14 december 2019

Heibloem

Op deze middag ga je aan de slag met de basis van jouw leven, je geboorte, het gezin waar je in geboren bent en de thema's wat je hier komt ervaren. je krijgt een duidelijk beeld van jouw uitdagingen en hoever je hierin bent.
Dan gaan we naar het Nu en krijg je vele inzichten, tevens door middel van een sterke healing en tal van kwartjes die zullen vallen, kun je je eigen leven veranderen om zo je eigen vrijheid meer en meer te gaan pakken.
Dit is een belangrijk onderdeel van het werken aan jezelf, hoe meer inzichten je hebt, hoe meer emoties en oude overtuigingen van anderen je kunt gaan loslaten, hoe meer Jij eronder vandaan komt in alle rust en vertrouwen.
 
Wil je hierbij zijn?
Geef je dan even op via de mail, telefoon of onderstaande link. Je bent van harte welkom.

Bijdrage is € 65,--  Van 12.30 tot 17.00 uur
Locatie: Heibloem, Horstpeel 8.

Alle materialen, koffie en thee etc. worden verzorgd.


 
 

 
 
 
Informatie:
 
 
 
 
BachBloesem Therapie Dewegnaarjezelf

aangevuld met Engelenenergie.

Bachbloesem Remedies zijn een perfecte aanvulling en ondersteuning voor geestelijke en lichamelijke uitdagingen. Het is een onderdeel van de Holistische Geneeswijzen zoals Homeopathie.


Samen met een persoonlijk consult is dit de perfecte samenstelling om jezelf weer in balans te brengen. Onder deskundige begeleiding pak je dan zowel de geestelijke als de emotionele kant aan van de uitdaging.

Of het nu om kinderen, volwassenen of dieren gaat, Bachbloesem remedies helpt voor iedereen. De Remedies zullen zijn voorzien van Engelenenergie voor een extra healing.

Voor meer info: BachBloesem

Nu voor de maand december krijg je bij de eerste Remedie op maat 20% korting op jouw persoonlijke aanvraag. Gebruik code: KerstBachbloesem

Remedie is € 25,-- voor +/- 3 weken en naar wens
consult € 35,-- tel. of webcam van 30 min.
 

 
 
 
 
Wordt een "DewegnaarJezelf Angel"
en Help mee!
 


 
Help De weg naar Jezelf mee met het verspreiden van het Licht als Groep.
Door je aan te sluiten als “Angel” versterk je de groep en geef je Dewegnaarjezelf de kans om door te gaan met het Lichtwerk.

De bijdragen voor de vele workshops, consulten, projecten en bijeenkomsten zijn laag gehouden zodat dit voor iedereen toegankelijk is, tevens wordt er veel gratis informatie doorgegeven waardoor je weer verder kunt. En voor degene die het echt moeilijk hebben is er altijd een oplossing.
Steun De weg naar Jezelf hierbij en zorg er daardoor mede voor dat dit zo gehandhaafd kan blijven en we samen dit werk kunnen blijven doen. Je kunt steunen en zelf steun ontvangen door te kiezen uit 3 pakketten.
Tevens krijg je gratis toegang tot veel informatie, bestanden, Webinars en kortingen op consulten en Workshops twv meer dan € 130,--. Bij pakket 3 zit een Engelenhealing en WhatsApp antwoord in.

Maak aansluiting met jouw bewustzijn als Lichtwerker en zorg ervoor dat je ondersteund blijft gedurende jouw proces als mens en de uitdagingen in dit leven.
Je bent niet alleen, samen zijn we sterker. Door gebruik te maken van de aangeboden pakketten zul je meer rust gaan ervaren en sterker gaan worden in wie jij bent!
Door deze verbinding zal de groep (Het Licht) ook sterker worden.
Doe je mee?
 
 
Voelt dit goed en wil je meer informatie klik dan hier om verder te lezen.
 
 
------------------------------

Billy Bali SteunProject Dewegnaarjezelf

We hebben weer een paar families heel blij kunnen maken met daadwerkelijke steun op het moment dat het nodig is. Dmv eten, kleding en huishoudelijke spullen. Dank jullie wel voor je donaties! De foto,s volgen in de volgende Nieuwsbrief.
 
Samen helpen we direkt degene die hard levenshulp nodig hebben zonder tusseninstelling waar het geld blijft hangen.
Op Bali hebben ze het ook moeilijk en leven ze soms alleen onder een golfplaat. Deze plek hebben we nu uitgezocht om onze hulp en steun aan te bieden.
Door deze persoonlijke aanpak weet je zeker dat de hulp ook goed terecht komt.
 
Doe mee en geef een kleinigheidje via de bank of in de spaarpot Billy Bali in de praktijk. Mijn dank is groot!
 
Of natuurlijk om een bijdrage te leveren:

Dat kan via NL18RABO0321711289  tnv  Billy Bali SteunProject. 
Of in de praktijk want daar staat het Billy Bali spaarvarken.
 
We zijn afhankelijk van Nyoman, die alles in de gaten houdt en verdeeld voor nieuwe foto’s, maar ik zal zoveel mogelijk een update geven van wat er gebeurt.
Er zit verder niemand tussen, geen instanties, het gaat gelijk naar het gezin wat het nodig heeft.
 
Wendy'Ann xxx
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Krijg snel antwoord via WhatsApp/SMS als het even nodig is!!
Bestel via de Webshop van de site een pakket via WhatsApp en krijg of 5 x een direct antwoord voor € 27,50 of 10 x een direct antwoord voor € 47,50 via WhatsApp.
Zit je even moeilijk of heb je direct steun nodig maar wil je geen heel consult aanvragen dan is dit de perfecte oplossing.
Diezelfde dag nog ontvang je per WhatsApp een antwoord op je dringende vraag. Je kunt zelf je keus maken, het aantal antwoorden worden voor je bijgehouden en bij het bereikte limiet krijg je een bericht, je kunt dan als je wil opnieuw je pakket aanvullen.
 

Hulp en steun d.m.v een Legging  

 
Natuurlijk kun je altijd direct advies krijgen mocht je het even niet meer weten. Trek dan op de site een 


Of trek een Gratis Dagkaart om te kijken welke energie er voor jou aan het werk is nu!
Voor duidelijkheid en een aanwijzing die je kunt volgen.
Met de trekking heb je gelijk contact met de sterke energie en krijg je een healing!

Deze leggingen heb ik geschreven om je de kans te geven gelijk een antwoord te krijgen op datgene waar je nu mee zit.
het is natuurlijk niet hetzelfde als een persoonlijk consult maar als je je eerste ingeving hierbij vertrouwt, kan je hier al mee gaan werken. Mocht je meer uitleg nodig hebben dan weet je me te vinden toch?

 
 
                                                                                                                                
 
 
Bedankt voor het lezen, ik wens je veel liefde, fijne ervaringen en graag tot ziens!

 Lieve Groeten, Wendy'Ann xxx.  

Spiritueel Mentor in de Nieuwe Energie.
PsychoSociaal therapeute en ReikiMaster.