Förutom en kommunikativt svårighet att få er att tro på vad som här ska förmedlas pga denna skämtsamma dag, kommer här en nyhet som borde få alla älskare av svängiga ljud som låter ”gnork” och ”blorp” att bege sig ut på dansgolvet.
 
Boeoes Kaelstigen är tillbaka!
 
Senare i april släpper de sina första ljud sen deras grammisnominerade debutalbum ”Tanum Teleport” 2010. Kommande singel heter “Be the Lights (feat. Name the Pet)” och på vokal hittar vi således fantastiska Name the Pet.
 
 
Bildtext: Name the Pet sjunger Boeoes Kaelstigen. Klicka på bilden för rörliga bilder.

Redan nu kan vi bjuda på B-sidan till nämnda singel. Boeoes Kaelstigen har gjort en cover av Icona Pop’s ”Just Another Night” och ger låten både ett stråk av nordiskt vemod och ledsamma franska vocoders. Låten har redan gjort avtryck i inter waves och har du missat kan du lyssna här:
 
https://soundcloud.com/boeoeskaelstigen/just-another-night-icona-pop
 
Känner du dig lockad att dela denna vidare så gör gärna det!
 
I sann företagsanda bjuder vi även in dig att delta i en kick off. Boeoes Kaelstigen spelar ikväll den 1 april live hemma i en minimal lägenhet i Stockholm, och Musikguiden i P3 är där och spelar in alltihop och sänder ut i etern via Kaknästornet afk. Slå på din P3-radio ikväll kl 18:30.
 
Mer info här:
https://www.facebook.com/events/487090531397419/?ref_newsfeed_story_type=regular
 
Gossarna jobbar för övrigt fullt med sitt andra album, där de leker med fler samarbetspartners och fortsätter utforska gränslandet mellan pop, fluff, folkhemmet och rymden. Beräknad uppskjutning i höst.
 
Lyssna mer: https://soundcloud.com/boeoeskaelstigen
Lär er mer: http://blogg.svt.se/psl/2014/03/28/danskonsulenten-boeoes-kaelstigen/
 
---
Ps. Vi vill också passa på att meddela att förra veckans mest uppmärksammade låt ”What” med Alice Boman nu är ute och finns tex på Spotify: http://open.spotify.com/track/0cR4HUeAQRtkwWZp94VWJB
---
 
Magnus Bjerkert
Adrian Recordings
 
magnus@adrianrecordings.com
www.adrianrecordings.com
 
SPOTIFY PLAYLIST WITH THE LATEST FROM ADRIAN RECORDINGS AND MORE...
 
The Fine Arts Showcase
Den svenska tystnaden
Boeoes Kaelstigen
Andreas Tilliander
The Bear Quartet
Dmitry Fyodorov
Edda Magnason
Björns vänner
Alice Boman
This Is Head
Emil Jensen
Familjen
MF/MB/
VED
OLD
Cato