Nieuwsbrief juli 2008

Voor de meeste van jullie, zijn het de laatste loodjes vlak voor het aanbreken van de vakantie. Als ik de geluiden om mij heen hoor, dan wegen deze voor velen zwaar. De moeheid, demotivatie en ook twijfels of het juiste (zakelijke) spoor bewandeld wordt, steken de kop op. Ik spreek uit eigen, gelukkig lang geleden (werk)ervaring , als ik zeg dat juist zo'n vakantieperiode een gevaarlijke is in deze. Het geeft de mogelijkheid om uit te rusten, bij te komen en leuke dingen te doen, de batterijen worden weer opgeladen. Helaas blijkt maar al te vaak dat het over een tijdelijke opleving gaat als onderdeel van struisvogelpolitiek, die na de vakantie als een boomerang op je af komt. Alleen met ontspanning blijkt het probleem niet opgelost, sterker nog dikwijls is nadien een verergering waarneembaar, die kan leiden tot symptomen van burn-out en overspannenheid. Het werkelijke thema speelt zich op een diepere laag af, die van verlangen, passie, energieverdeling en het volgen van je hart. Je kunt wachten totdat je in september het stop-bord vanzelf tegenkomt of besluiten om juist de zomermaanden te gebruiken om de koe bij de horens te vatten en een nieuwe basis voor jezelf te leggen. Dat zorgt ervoor dat je eigen vuurtje blijft branden.


Als je hier ondersteuning bij nodig hebt, weet dan dat mijn vakantie er al op zit en dat mijn agenda volop ruimte biedt om je in dit proces bij te staan. Dit kan zowel in groepsverband als individueel. Onderstaand een greep uit de mogelijkheden, op mijn website staan er nog meer!

8 AUGUSTUS: ENERGIEDAG
Ben je snel uitgeput, voel je dat je energie voortdurend weglekt, weet je dat je niet de juiste ervaringen aantrekt en afstoot? Wellicht kun je dan tools gebruiken om je eigen energiesysteem te gaan managen. Tijdens de Energiedag op 8 augustus a.s., die van 10.00 tot 17.00 uur gehouden wordt in het Bolwerk in Amersfoort, leer je om met behulp van visualisatieoefeningen de energetische gesteldheid van jouw eigen ruimte te onderzoeken, krijg je gereedschappen aangereikt om jezelf
te beschermen tegen en open te stellen voor (on)gewenste energie├źn en maak je kennis met de theorie en "anatomie" van het menselijke energieveld.

ENERGIESCAN Bij een energiescan, een twee uur durende (aura)reading, ontvang je informatie over de wijze waarop jij met je energie omgaat. Aan de orde komen energiegevers, energievreters, beschermingsmechanismen, energetische kansen en uitdagingen. De CD die je aan het eind meekrijgt geeft je houvast en een soort plan van aanpak over de manier waarop jij effectiever met jouw energiestromen om kunt gaan. Voor een afspraak kun je me bellen op 033-4451480.

25 JULI: SJAMANISTISCH TRANSFORMATIEWIEL Toe aan transformatie, loslaten en toelaten op een creatieve, spirituele en verrassende manier, dan is het transformatiewiel echt iets voor jou. De energie die gedurende de dag bij verschillende oefeningen en opdrachten gezamenlijk opgebouwd wordt, is behulpzaam bij het verzamelen van lef, moed en doorzettingsvermogen om over de drempel van je eigen mogeljikheden te gaan.

12 T/M 16 OKTOBER: SYSTEMEN IN BEWEGING, ENERGIE IN BEELD
De training Systemen in Beweging, Energie in Beeld, die van 12 tot en met 16 oktober in Selci (op 50 km van Rome) gehouden wordt, gaat definitief door. Onze tickets zijn geboekt! Heb je ook zin om in deze inspirerende Italiaanse omgeving tijd te nemen voor bezinning, het leren begeleiden van opstellingen en het waarnemen van energie, dan ben je van harte uitgenodigd. Er zijn nog plaatsen vrij.

BOEKENTIP VAN DE MAAND In het kader van energiemanagement kun je niet heen om de boeken van Anodea Judith heen. De boeken Handboek Chakrapsychologie, Chakra Werkboek en Reis door de chakra's voorzien in een goede theoretische basis over het werken met energie, aura's en chakra's. Daarnaast zijn in alle boeken veel inzichtgevende oefeningen opgenomen, die je zelf kunt doen en ook goed inzetbaar zijn in coachsessies of andere bijeenkomsten gericht op persoonlijke ontwikkeling. Anodea Judith maakt met haar schrijfstijl ingewikkelde en soms moeilijk te bevatten materie begrijpelijk en toegankelijk.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail door of zend mij het e-mailadres.