nieuwsbrief 

Het is lente, wij zijn er weer klaar voor en bieden u ook komend seizoen weer een gevarieerd programma met veel muziek en vele verassende activiteiten aan.
Johnny Valentino gaat samen met zijn neef Karel (zijn favoriete plaatjesdraaier) op pad en brengt de gezelligheid mee.
Even alle zorgen opzij want Johnny en Karel houden van een feestje en gaan uw gasten vermaken met vrolijke meezingers, toffe rock en rollertjes en zelfs een verdwaald Duits liedje en voor de mensen die geen zin hebben om een feessie te bouwen zingt hij speciaal voor hun wat lekkere zwijmelliedjes.......dus Toppie feest!!!!
Johnny Valentino komt vaak met een kleine begeleiding en een geluidsman/DJ, maar hij is ook met een de The Cosy Rockers te boeken.

Een looporkestje slaat bij het publiek altijd wel aan.
Zowel in een restaurant, in een casino, in een winkelcentrum of tijdens een personeelsevenement zal het inzetten van een 'dweilorkest', in welke vorm dan ook, zeer zeker bijdragen aan het totale programma.
Zij voelen zich altijd thuis op iedere gelegenheid en weten er de juiste sfeer te creëren.
Onze orkesten hebben ervaring in binnen- en buitenland en bestaan uit professionele muzikanten.

Goud van Oud of Country op uw braderie of evenement
Voordat de Beatlemania haar intrede deed was er in Nederland het tijdsperk van de zogenaamde gitaarbands.
Enkele van deze ‘gitaar heroes’ uit de sixties zijn nog steeds actief en uiteraard bij ons te boeken..
Sinds 1958 scoorde  de legendarische gitarist René Nodelijk met zijn Haagse band The Alligators enorm veel hits.
The Java Guitars, onvervalste Indorock zoals men dat van hun gewend was.
The Black Albino’s, in 2004 kwamen zij in hun originele bezetting weer bij elkaar en nu, ruim 50 jaar verder, spelen zij nog net zo enthousiast als in de roemruchte zestiger en de Crazy Rockers uit Den Haag, een van de, of misschien wel de enige, overgebleven bands uit de naoorlogse Indo Rock periode.
Of wat denk u The Country Sisters, temperamentvolle zangeressen, danseressen en multi-instrumentisten uit de Tsjechische Republiek met een uitgebalanceerde mix van traditionele Country & Western, gouwe ouwe Rock 'n' Roll, cajun en evergreens*****Windfall, opgericht in 1977, een band die bij elk optreden een enorm enthousiasme ten toon spreid.
Het repertoire de LenneBrothers Band (D) zal nagenoeg onveranderd blijven; een mix van rock-'n-roll, country en rockabilly, dat ook al eerder een hit en het kenmerkende geluid voor de Lennerockers was***** The Cosy Rockers, een enthousiaste 6-mans band opgericht in 2015, heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een van Nederlands' betere 'Golden Oldies' en Americana bands*****Beehive, heerlijke countrymuziek in vele vormen met hier en daar een vleugje rock & roll waardoor ook niet country liefhebbers aan hun trekken komen. Bekende en minder bekende klanken wisselen elkaar af. 
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310