Adrian Recordings är stolta att kunna presentera precis vad vi vill till alla lyssnares lystna öron. All musik som framförs med passion av genier ska ut till folket. Vissa få utvalda har sett dem som förband till Fireside på Medis i Stockholm, några ytterligare få utvalda har redan deras kommande album på en egenupptryckt kassett. För alla andra är vi glada att kunna ge er - Bitch Hawk. 
 
Artist: Bitch Hawk
Singel: Winning
Släppdag: 29 september
Label: Adrian Recordings
 
Spotify: https://open.spotify.com/track/1qyz98OccD3IXDVg1faiKA
Soundcloud: https://soundcloud.com/adrianrec/bitch-hawk-winning
 
Singelomslag: https://www.dropbox.com/s/k8xvb00jk0s66us/WINNING_SINGLE%202400.jpg?dl=0
 
Pressbilder: https://www.dropbox.com/sh/chri9enma2oymfm/AACN6__39bWL-CQUqaks75jna?dl=0
Foto: Agnes Thor
 
 
Om man tar en av Sveriges mest respekterade jazzgitarrister, en billboard-låtskrivare, en kaféägande rocksångare och en ska-trummis, får man tydligen, lite otippat, det kanske hårdaste som träffat dina trumhinnor detta år. Låt oss ge er neo-thrash-, punk-, hardcore-, sludge-, speed-bandet Bitch Hawk. En enhet till synes besatt av att förena Beastie Boys sväng med Bathory
 
Dagens rockmusik är unken, ofta självuppblåst, barikad-patetisk och genomsyrad av en macho-jargong lika förlegad som ett tritonus-intervall. Med det sagt, Bitch Hawk spelar rock, de är vita män och de har döpt sitt band till Bitch Hawk. Vad du än känner så kan vi lova att du kommer inte att lämnas oberörd.
 
Vi släpper nu lös första singeln från ett kommande debutalbum. Singeln ”Winning” är den snällaste låten på plattan. Likväl som med de väna pressbilderna tar vi gemene man och leder hen med ett mjugg-leende rakt ner i fördärvet. 
 
"The song is based on the downfall of Charlie Sheen", säger bandet. Fan vet vad de menar med det. 
 
Våga nu inte börja härja om supergrupp, men bakom namnet Bitch Hawk döljer sig inga nykläckta ungtuppar. Basisten Patrik Berger är kanske mest känd för att skriva låtar till Lana Del Rey och Charli XCX. Han skrev även ”I Love It” till Icona Pop och "Dancing on My Own” tillsammans med Robyn. Han har också ett förflutet i kaosrockarna Snuffed by the Yakuza. Andreas Hourdakis är en av Sveriges bästa jazzgitarrister och turnerar Europa runt som medlem i Magnus Öströms band. Han släppte just ett välmottaget soloalbum som Andreas Hourdakis Trio. På sång återfinns Fred Burman, som annars sjunger i Satan Takes A Holiday. Henrik bakom trummorna har harvat i ska-träsket och obskyra rockband tills han nu hittat hem.
 
 
Kontakt:
PR: Per Bussman - bussmann@dreamdaymedia.com -  070-3038178
Skivbolag: Adrian Recordings – Magnus Bjerkert – magnus@adrianrecordings.com

Adrian Recordings
Sweden
 
magnus@adrianrecordings.com
www.adrianrecordings.com

Marcus Norberg and the Disappointments
The Fine Arts Showcase
Den svenska tystnaden
Boeoes Kaelstigen
Andreas Tilliander
The Bear Quartet
Surf Philosophies
Dmitry Fyodorov
Jonas Lundqvist
Edda Magnason 
Björns vänner
Alice Boman
This Is Head
PoiZon_Sw3
Lately La La
Ulf Stureson
Emil Jensen
Bitch Hawk
Hey Elbow
Svart katt
Familjen
DÖDEN
MF/MB/
Laakso
YAST
VED
OLD
Cato
RA