Hold Orden på Knivene – Ryddigere og Tryggere Kjøkkenbenk
 
For oss som benytter mye av tiden vår på å eksperimentere med mat, er det alltid behjelpelig med et godt utvalg av kniver.
 
I mange år klarte jeg meg godt med en enkel brødkniv, men etter hvert som jeg begynte å eksperimentere med annen mat så kom brødkniven til kort.
 
Fisk, kjøtt av ulikt slag, grønnsaker og sjømat trenger alle ulike kjøkkenkniver og det kan derfor være nødvendig med et godt sett med kniver etter hvert som man ønsker å arbeide mer med matvarene.
 
Kjøkkenkniver i Skuffen
 
Mange oppbevarer kjøkkenkniven i skuffen dette er i første rekke skadelig for knivene, da de blir liggende å slå mot hverandre.
 
Samtidig er det også en risiko for de som benytter kjøkkenet da man kan ende opp med å kutte seg når man leter i skuffen. Dette gjelder spesielt på ekstra skarpe kniver.
 
For å gjøre kjøkkenet tryggere og samtidig ryddigere kan det derfor være på sin plass med en ordentlig knivblokk eller eventuelt en knivmagnet er man lettere kan ta vare på knivene samtidig som man beskytter seg selv og andre i familien for skader.
 
Det finnes et godt utvalg i knivblokk og knivmagnet, så det er mye å velge i. Man kan velge knivblokker som er av samme merke som sine egne kokkekniver, eller velge et produkt som mer matcher din egen smak og egne behov.
 
 
Knivblokk og Knivmagnet
 
På kjokkenutstyr.net finner du et godt utvalg innen knivblokker.
 
Eva Solo knivblokk er et populært valg. Eva Solo knivblokk finnes i svart, grå og hvit. Her velger du den som passer resten av kjøkkendesignet ditt best.
 
Global har også et godt utvalg innen knivblokker. Her finner du alternativer i deres metalliske design, gjenkjennelig fra deres kokkekniver.
 
Samtidig har de knivblokker i andre farger som rød og svart.
 
For mange kan en knivmagnet også være et godt alternativ. Eva Solo har også spennende knivmagneter med deres sett med magnetringer.
 
Global har knivmagneter som minner mye om designet på deres kokkekniver. Knivmagnetene fra Global finnes selvfølgelig i ulike lengder, slik at du kan velge en lengde som passer ditt behov.

 
Takk for at du leste hele nyhetsbrevet! Om du har følt behov for å rydde opp litt i kokkeknivene dine, så håper jeg du fikk hjelp til å finne en knivblokk eller knivmagnet som passer din smak!
 
Med ønsker om en flott dag videre!
 
Kjokkenutstyr.net