WELKE POORTEN OPEN JIJ?


In de maand april zal de ene na de andere poort zich openen. Het kan daarmee een drukke maand worden met veel veranderingen. Soms ben je nog maar net bekomen van het een of het volgende nieuwe dient zich alweer aan. Het zet alledaagse dingen steeds weer in een ander licht. De energie is mogelijk onstuimig. Zorg in deze tijd dan ook voor een stevige bedding en een goede gronding anders kan het je mogelijk te veel worden. Als je meegeeft dan wordt het een boeiende, onvoorstelbare en onvoorspelbare reis. Stribbel je tegen, dan loop je de kans dat je terugvalt naar een energielevel, waar je geconfronteerd wordt met oude patronen. Hier zul je niet blij van worden. Mogelijk brengt het dan ook angst en eenzame gevoelens met zich mee. Je kunt er juist nu bewust voor kiezen om je te verbinden met jouw échte, zuivere verlangens die een relatie hebben met waarom je hier bent. Je zal hierdoor precies die gebeurtenissen aantrekken die je verder brengen op jouw gewenste levenspad.

Het 3e oog krijgt nieuw licht en zal zich openen voor een grote publiek. Hierdoor worden andere dimensies toegankelijk. Het was al gewoner geworden om te denken aan een reisje naar Mars. Metaforisch gezien, kun je jouw blikveld nog verder verruimen en je klaar gaan maken voor tripjes naar parallele levens of andere realiteiten. Tijdreizen is er niks bij..... De geestelijke wereld zal je vooral met de kleur zilver bijstaan en voorbereiden op dat wat komen gaat. Probeer dat proces niet te regisseren. Je mag je er helemaal aan overgeven. De rit zal dan het meest aangenaam worden. Je kan dan verder en hoger gaan, zonder weerstand tegen te komen en dat voorkomt dat het pijnlijk wordt. Het gaat niet om eng vinden of iets moeten. Het is vooral de bedoeling om de factor leuk te ervaren en om er van te genieten.

De tekening bestaat uit vele cirkels die je ook kunt zien als verschillende schillen. Soms worden laagjes verwijderd om dieper te kunnen gaan. Ook is het mogelijk dat er juist een bescherming in je aura aangebracht wordt, zodat je op een veilige en ook effectieve manier de overgang kunt maken naar de nieuwe werkelijkheid. Alles wat beweegt, krijgt een nieuwe draaiing en een andere flow. Dat zet letterlijk alles in beweging, waarbij het soms als een wereld op zijn kop zal aanvoelen.

De energieshifts vragen om geregeld naar binnen te keren en te mediteren. Dit helpt je om in de overgave te gaan en te blijven als er ineens weer plotselinge acties vanuit het universum ingezet worden. Het leven zal mogelijk aanvoelen als de werking van een caleidoscoop. Het beeld verandert iedere keer weer; de plaatjes zullen als je goed kijkt overwegend mooi, liefdevol en vol schoonheid zijn. De woorden fascinerend en ook wonderlijk passen hierbij. Laat je vooral verrassen in deze energetisch interessante maand.

Waar dit alles heen gaat zal vooraf niet duidelijk zijn. Dit hangt af van welke poorten je doorgaat. Eén poort meer of minder maakt een groot verschil. Weet dat er veel deuren wagenwijd open staan. Alleen dat is al een bijzonder gegeven. Het gevoel van leven zonder grenzen, belemmeringen en blokkades waarin alles mogelijk is, dat kennen wij als aarde bewoners eigenlijk niet. Wees niet verbaasd als je jezelf soms even in je arm moet knijpen om te voelen dat je niet alleen in een energetisch, maar ook nog steeds in een fysiek lichaam zit.

Een maand toegewenst waarin jij je openstelt voor het onmogelijke om zo op een mindblowing en grenzeloze manier jouw weg naar je Ware Thuis te vervolgen.


ENKELE ACTIVITEITEN UIT DE COACH-INN AGENDA:

12 APRIL VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN - ENERGIEWERK EN ENERGIELEZEN - OPLEIDING 8 DAGEN LEVEL 1
Een training waarbij je dieper in de wereld van het werken met energie duikt zowel voor jezelf als ook in de begeleiding van anderen. Thema's die aan de orde komen zijn o.a. effectief energiemanagement, healing, het waarnemen van energie (aurareading) en het vertalen hiervan in bruikbare metaforen en het ondersteunen van transformatieprocessen met energetische intentiedragers

17 APRIL: ADEM-INN (AVONDWORKSHOP)
Voor deze workshop zijn er nog twee plekjes vrij.

16 JUNI: VERDIEPING- EN TRANSFORMATIEDAG

21 JUNI: TRANSFORMATIEWIEL


VLOERANKERS
De kleurrijke, duurzame, slijtvaste 5 mm dikke vloerankers van wolvilt zijn weer leverbaar. Er zijn 2 verschillende sets verkrijgbaar. Set 1 - 9 stuks: chakrakleuren (rood, oranje, geel, groen, lichtblauw, donkerblauw en violet) plus zwart en roze. Set 2 - 12 stuks: chakrakleuren plus zwart, roze, wit, bruin en grijs. Voor bestellingen kun je terecht in de Energiewinkel.BOEKENTIP
Pamela Kribbe channelt in het boek De verboden vrouw spreekt Maria Magdalena. Het boek bevat vijftien boodschappen over allerlei belangrijke onderwerpen, zoals mannelijke en vrouwelijke energie, relaties, seksualiteit en heling. Fijne, inzichtgevende, makkelijk lezende verhalen, die je aan het denken zetten en je op een hoger niveau tillen.


RECEPT VAN DE MAAND
Ben je op zoek naar een lekker tussendoortje? Hierbij het recept van een lekkere quinoa-cranberry reep.


CONSULTEN
Je bent van harte welkom voor een reading, opstelling, ademsessie of coachgesprek. Helaas heb ik wel wat wachttijd. Voor het maken van een afspraak kun je mij een mail sturen via info@coach-inn.nl. Je ontvangt dan wat datavoorstellen in je mailbox. Wil je je jezelf ondersteunen in deze turbulente tijd, denk dan eens aan een energieboodschap. Je kunt deze bestellen in de Energiewinkel.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten geserveerd in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.