WELK EXTATISCH MOMENT CREËER JIJ?

In de maand juni zullen we als collectief een paar wezenlijke vragen met elkaar moeten gaan beantwoorden: "Hoe aards of hoe spiritueel mag het worden in de komende tijd? Wat kan en wil de mensheid aan(gaan)?". In elk geval staat als een paal boven water, dat de kleur paars in deze periode de intentie is van waaruit veel processen opgestart worden. Er zal eerst een stevig speelveld, een aura neergezet moet worden; dit geldt zowel voor ons als mens, maar ook voor onze projecten en creaties. Het steeds weer neerzetten van het energieveld is belangrijk. Het geeft veiligheid en maakt het mogelijk om de energie te verfijnen en vervolmaken. Zonder een goede rand kan dat wat je in de wereld neer wil zetten niet gecontaind worden, waardoor het uit elkaar zal vallen.

In de tweede fase volgt het spannende moment om de binnenkant in te gaan kleuren en vorm te geven. Dit kan gepaard gaan met het gevoel dat je maar één kans krijgt. Het geeft de druk dat het dan ook wel direct goed moet zijn. Neem daarom ook de tijd om moed te verzamelen. Zo kun je ook wennen aan de nieuwe vibes die ongemerkt geïntroduceerd zijn in ons bestaan. Het is belangrijk om er voor te zorgen dat ons menselijk lichaam, het voertuig voor dit alles, daar helemaal mee resoneert en in volledige afstemming is. Denk aan de bolide van Max Verstappen; alles moet kloppen voor het "grote" werk kan beginnen.

Zo werden aan de tekening nog de kleuren roze, oranje en wit in de buitenrand toegevoegd. Dit zorgt voor meer licht en subtiliteit en draagt er aan bij om gemakkelijker de overgang naar een aardse vorm te kunnen maken. Laat je niet overmannen als het allemaal nog wat broos en kwetsbaar aanvoelt. Daar waar het fout lijkt te gaan, blijkt het in the end toch precies goed te zijn. Neem aanwezige spanningen op de koop toe, want helaas behoort het maken van een proeflapje niet tot de mogelijkheden.

Onder invloed van de juiste sterrenstanden, zal de bedoelde beweging er ineens zijn. In de tekening was dat een spiraal van buiten naar binnen, die zonder aarzeling gemaakt werd. Het kan zijn dat je niet direct tevreden bent. In de eerste ronde zet je de grote lijnen uit, daarna kan je in de tweede ronde corrigeren en details aanbrengen. De kringeltjes en kleurnuances zijn een teken dat je voorbij gebaande paden gaat. Daar zit de vernieuwing in. Anders zou het toch weer bij het oude blijven met het bijkomende risico om in oude patronen te vervallen. Het gebruik van wit maakt mystiek en anders. Het oranje, dat bijna in de richting van koraal gaat, vervolmaakt.

Er zal ineens een aha-moment zijn: waarbij je vanuit je tenen iets kan zeggen in de trant van: "Dit is EM". Het kunnen zomaar uitingen van lichttaal zijn. Luister en kijk daar vol verwondering naar. Je weet dan of je nog door moet gaan of dat het de hoogste tijd is om te stoppen. In deze levensfase mag je je er bewust van zijn, dat je nieuwe energie naar aarde aan het brengen bent. Iets unieks, iets dat alleen jij kunt manifesteren en in de wereld neer kunt zetten. Dat is echt iets om trots op te zijn!

Zo zullen vele mensen gelijktijdig hun vernieuwende vormen over de aarde uitstrooien. Wat een feest, ook al is het soms best veel. De nieuwe energie is echter zo welkom, zo sereen en zo bijzonder. Een moment waarop we bijna ons hele leven hebben gewacht. Het is een samenbrengen van beschavingen en tijdperken, waarbij oud en nieuw bijeen komen. Een samenvoeging van het beste van alle tijden die gesmeed is tot een nieuwe vorm van levenskunst.

Neem, vooral de tijd om aan jouw nieuwe werkelijkheid te wennen. Als het proces eenmaal voltooid is, gaat het niet meer over actie. Er breekt dan een tijd aan van plezier maken en de vruchten plukken. Het zal ook een periode zijn, waarin je beseft hoeveel inspanning deze verandering onderweg heeft gekost. De nieuwe energie zorgt er echter voor dat je je hierover niet moe zult voelen. Je energieniveau is een level opgetild. Soms kan dat wel wat ijl aanvoelen. Het is alsof je in de bergen bent. Pas daar jouw tempo op aan, anders krijg je een soort hoogteziekte. Neem de tijd om te genieten van het landschap want dit is ongekend. Blijf vooral in het hier en nu en neem op basis van wat je dan voelt jouw besluiten. Alles wat je vooraf bedacht hebt, is het niet. Dit is echt een creatie die vanuit je intuïtie neergezet wordt. Deze zal het meest succesvol zijn zonder de tussenkomst van je mind of enige vorm van beperkende gedachten.

Een maand toegewenst waarbij je volledig in je hart aanwezig bent om zo mee te gaan op de stroom van het leven, zodat een ecstatic moment van conceptie kan plaatsvinden en jij vervolgens vanuit zelfexpressie en heilige passie prachtige hoogtepunten mag beleven en vormgeven.


ENKELE ACTIVITEITEN UIT DE COACH-INN AGENDA:

15 JUNI VERDIEPING EN TRANSFORMATIEDAG (LEVEL 2)
Verdiep je systemische en energetische kennis terwijl je eigen thema's transformeert.


28 JUNI ADEM-INN (AVONDWORKSHOP)
Ruim in een verbonden ademsessie op wat in de weg staat en neem je eigen ruimte in.


29 AUGUSTUS COACH-INN-SYSTEMEN (SNELKOOKPAN - LEVEL 1)
Maak jezelf die theorie en vaardigheden eigen, zodat je zelf familie en organisatieopstellingen kunt begeleiden in jouw dagelijkse praktijk.


NAJAAR 2022: JE WORDT THUIS GEBRACHT 1 EN 2 (JAARPROGRAMMA'S)
Op 21 september start de P.S. Je wordt Thuis gebracht-1. Een transformerende, persoonlijke ontwikkelingsreis waarbij je in een verrassend en afwisselend programma vol met systemisch, energetisch en lichaamsgericht werk op adem komt en thuis komt in jezelf.

Voor diegene die in de afgelopen twee jaar al mee hebben gedaan aan dit programma (live, online of via zoom) staat er nu een vervolg op de agenda met als thema "Van zielsverlangen tot aardse vorm". Er zijn twee manieren om deel te nemen aan deze vernieuwende ontdekkingstocht P.S. Je wordt Thuis gebracht-2.
Op 30 september gaan in het Bolwerk de trossen los voor een live-reis.
Vanaf 2 november kun je deze reis ook gedurende 10 avonden volgen via Zoom.


Ben je benieuwd naar andere trainingen en workshops, die op het programma staan voor het najaar, neem dan een kijkje in de agenda op de website.


BOEKENTIP
Een collega tipte mij over het boek Werken met energetische geneeskunde van Donna Eden. Zodra het met enige vertraging binnenkwam liet het boek mij niet meer los; het was al even geleden dat een schrijven mij zo kon boeien. Het boek geeft veel praktische handvatten en oefeningen om het zelfhelende vermogen van jezelf en anderen te activeren en zo wezenlijke helingsprocessen in gang te zetten. Een aanrader voor iedereen die zich interesseert in energetisch werk en graag meer wil weten over de genezende kracht van de juiste intentie.


RECEPT VAN DE MAAND
Deze maand deel ik graag een recept van heerlijke brownies gemaakt van amandelmeel.


Een bericht van het Coachfront
Tot eind juni zit mijn agenda vol. Daarna ga ik op vakantie. Wil je een afspraak voor na die tijd, dan adviseer ik je om dat spoedig kenbaar te maken. Dit kan door een mail te sturen naar info@coach-inn.nl of te bellen naar 033-4451480. Heb je toch al eerder een steuntje in de rug nodig, bestel dan een energieboodschap in de energiewinkel. Ik spreek deze graag voor je in. Je ontvangt deze als geluidsbestand in je mailbox


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten geserveerd in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.