Hoe verhoog jij jouw lichtfrequentie?


De maand oktober laat je inzien dat er een basis is. Een basis die solide, betrouwbaar en uniek is. Door contact te maken met de oercel, het begin van alles, ontstaat er nieuw bewustzijn over de universele grondtoon. Dit geeft andere, verrassende perspectieven over wie je bent en wat je hier te doen hebt. Het bloed wordt als het ware ververst en gaat anders stromen, jouw hartbeat zal meer passievol zijn. Dit wordt onderstreept door de kleuren natuurlijk groen, cyclaamrood en roze van universele liefde. Het maakt dat je ineens midden in een speelveld staat, waar je mogelijk lange tijd de toeschouwer van geweest bent.

Met de kleur lichtblauw vindt uitlijning vanuit je kern plaats. Deze brengt je op hoge hoogten. Het is alsof er ineens duidelijke speerpunten zijn; een sjamanistische entourage met veel focus. Je kunt kleinere of grotere cirkels van dood en wedergeboorte doorlopen. Soms zal dat een heel vloeiend proces zijn. Echter kom je ook blokkades, belemmeringen en onderbrekingen tegen, die je nu voor eens en voor altijd uit de weg kunt ruimen.

Als de kruin en de oercel naar elkaar toe bewegen en verbonden worden, dan ontstaat er een stroom met alle kleuren van de regenboog, die als een fontein verfijnde en subtiele energie verneveld. Met de kleuren bruin en zandsteengeel is het zowel een aards alsook een spiritueel proces, dat zich in onszelf én in de wereld om ons heen afspeelt. Het is als de weidsheid in de woestijn; er is niets en toch ook heel veel. Een magische omgeving met een fantastische sterrenhemel. Er is dan ook zeker tijd om te dromen en om romantisch te zijn.

De verbindingen die er tussen bepaalde (kleur)componenten van een ieder ontstaan en de kleuren die zich op grotere schaal zullen vermengen, zorgen enerzijds voor een versterking en versteviging van de individuele kwaliteiten. Daarnaast geldt dat ze in een samengaan nog krachtiger zullen zijn. Er kunnen nieuwe eenheden gevormd worden, die maken dat meer mensen de behoefte zullen hebben om hun vleugels uit te slaan. In het begin zal het nog onwennig zijn; een soort van olijke kip, die kleine stukjes kan vliegen. Doordat echter de uitlijning op onmenselijke diepte heeft plaatsgevonden, worden ook oneindige hoogtes bereikt. Langnek in de Efteling is daar niets bij. Je kunt je niet meer scharen onder de beste stuurlui die aan wal staan. Je ontkomt er niet aan om het spel mee te gaan spelen. Je zult het zelf moeten gaan doen. Eén ding is zeker: je kunt het! Je hoeft hier geen enkele twijfel over te hebben.

Het dakje in de tekening, dat er uitziet als zonnehoed (Echinacea) draagt bij aan het krachtiger maken van je immuniteit. Daarnaast biedt dit dakje bescherming zodat je in al deze veranderingen niet uit je lichaam gaat. Liefdevol dirigeert deze healer je steeds weer naar de aarde toe. De healing van de mensheid gaat ook deze maand onverminderd voort. Soms zal ontmaskering plaatsvinden. Dat wat eerst een waarheid leek, kan nu in een ander daglicht komen te staan. De pijlen zullen op iets anders gericht worden, waarbij het kernwoord zuivering zal zijn. Dit geeft ruimte aan nieuw gedachtengoed in de techniek en ook in de alternatieve geneeswijzen. Het zal in het begin nog wat zoeken zijn naar de juiste balans. Mogelijk heb je last van wat vage fysieke of emotionele klachten en het gevoel dat je gezondheid wat kwakkelende is. Soms dreigt er zelfs even een achtbaan of een rollercoaster te ontstaan, dat is echter niet de bedoeling. Het gaat om (levens)energie op te wekken en op te bouwen, zodat je jouw leven op een leuke, waardevolle en inspirerende manier vorm kan geven.

De blauwe puntjes aan de uiteinden van de veren zijn sensoren en lichtpuntjes die als voelsprieten hun werk doen. Ze zorgen ervoor dat je de dingen op de juiste tijd, de juiste plaats en op de juiste manier kunt doen. Een artistiek en ook creatief proces waarbij het eindresultaat minder belangrijk is.

In het getekende transformatieproces zijn onderweg versieringen ontstaan die veel gebruikt werden in de oudheid. Toen was de betekenis hiervan niet helder, terwijl de energie toch zijn werk deed. In de loop van de tijd is deze symboliek in de vergetelheid geraakt. In deze levensfase wordt deze weer herontdekt en zal met terugwerkende kracht uitleg aan het verleden geven. Het leven wordt vooruit geleefd en achteruit begrepen. Het is een soort terugkijken naar een escaperoom waaruit sommige mensen zich hebben weten te bevrijden en anderen niet. Gelukkig gaat uiteindelijk voor iedereen de deur open. Waarna herijking zal plaatsvinden en gevraagd wordt om opnieuw je plaats te bepalen. Dit is zeker niet onprettig. Het varieert van sierlijk en doordacht tot onverwachts en wonderlijk.

Een maand toegewenst waarin je je herinnert wat écht belangrijk voor je is en je, door onbaatzuchtig te geven en onvoorwaardelijk te ontvangen, de lichtfrequenties die je uitstraalt op een ongekende (eigen)wijze versterkt en vergroot!


ENKELE ACTIVITEITEN UIT DE COACH-INN AGENDA:

6 OKTOBER: ADEMINTERVENTIES INN COACHING
In deze praktische workshop krijg je inzicht in hoe je door de adem te observeren, effectieve lichaamsgerichte interventies kunt plegen in coachgesprekken.

9 OKTOBER: ADEM-INN (AVONDWORKSHOP)
Een workshop waarin je met de adem op reis gaat terwijl je ondersteund wordt door muziek en zo dichterbij je zelf komt.

1 DECEMBER: ADEM JE HUMAN-DESIGN-OPSTELLING-INN
Een tweedaagse om met behulp van opstellingen je Human Design blauwdruk beter te kunnen doorgronden met iedere dag een verbonden ademsessie om de opgedane kennis en inzichten verdergaand te integreren.

21 DECEMBER TRANSFORMATIEWIEL
Een transformerend, inzicht gevend en creatief ritueel om een hele bewuste stap te maken in de richting van de realisatie van je zielsverlangen.

18 JANUARI VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN (LEVEL 1)
Een opleiding waarin je leert om energie waar te nemen om deze vervolgens op een bruikbare manier door te geven.


BOEKENTIP
Helaas is het thema rouw in het afgelopen jaar zowel in mijn praktijk als ook in mijn privéleven meer dan eens voorbij gekomen; soms door de dood en soms door andere verliessituaties. Manu Keirse heeft er een mooi en praktisch boek over geschreven. Helpen bij verlies en rouw is een gids om zelf te kunnen rouwen en geeft ook veel informatie om iemand anders bij te staan in het aanwezige verdriet.


RECEPT VAN DE MAAND
De afgelopen maand ben ik op meerdere fronten aan het koken geweest, dat heeft weer wat nieuwe recepten opgeleverd. Zelf vond ik het zelf maken van Seitan het leukste. Ik had nl. vooraf geen idee waar ik aan begon. Het bleek echter een best eenvoudig proces met daarnaast vooral ook een heel lekker eindresultaat.


CONSULTEN
Je bent van harte welkom voor (Human Design) readingen, opstellingen en (adem)coaching. Wil je een afspraak maken, stuur dan een mail naar info@coach-inn.nl. Je ontvangt dan een paar datavoorstellen in je mailbox. Er is op dit moment een wachttijd van ca. 2 maanden. Mocht je toch graag eerder inzichten op je thema willen hebben, bestel dan een energieboodschap in de Energiewinkel.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten, die geserveerd worden in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.