Click here to view this email in your browser                                                                            август 2015
Какво е спортът и здравословният начин на живот?
Страст, бизнес, начин да изглеждаме и да се чувстваме добре, да използваме ефективно свободното си време, да създаваме нови приятелства,  ...... да ставаме по-дисциплинирани, по-добри в професионално и лично отношение.

Истината е, че всеки може да проповядва философията на здравословния и активен живот без разлика във възрастта и социалния статус.
В горещия августовски брой на бюлетина на Sofia Sport & Healthy Life Ви даваме възможност да надникнете в кухнята на подготовката на събитието – ще научите кои фирми се присъединиха към него, как родна асоциация работи целенасочено за развитието на българския спорт и кой още ни подкрепи. За да подсилим емоциите по време на изложението, със съдействието на Столична община (Европейска столица на спорта за 2018 г.) ще бъдат организирани демонстрации на известни български спортисти.

Полезни връзки:   
 
Имате интерес да станете част от Sofia Sport & Healthy Life или въпроси, ще се радваме лично да Ви отговорим. За контакти:  office@viaexpo.com032/512 900.

 
 
 
 
  
За какво помага чудотворната гъба Ганодерма?
Гано Eксел e мултилевъл маркетинг компания,  посветена на хранителната имунология Ганодерма. Основана през 1995 г. в Малайзия, фирмата притежава най-голямата органична плантация Ганодерма в света. Тя предлага продукти, обогатени с екстракт от Ганодерма Луцидум. Чудотворната гъба е известна още под името Рейши. Според вярванията на китайците тя е “вълшебният крал на билките”. 
 
Някои от  продуктите на фирмата, които ще бъдат представени на изложението:
Eкселиум - известен още като “Тонизиращо средство за мозъка”, като се смята за съществен за развитието и функционирането на мозъка. Eкселиум се препоръчва, както за възрастни, така и за деца.
Гано Кафе Класик - истинско черно кафе, обогатено с екстракт от гъба Ganoderma Lucidum, хранителна смес, богата в приятни аромати
 
 
 
       
       
 
  
За повишаването на физическата активност е необходима повече спортна култура и мотивацията
 
Интервю с Йоанна Дочевска, председател на УС, „Асоциация за развитие на българския спорт“ - партньор на Sofia Sport & Healhy Life 
Дейността на "Асоциацията за развитие на българския спорт" цели да спомогне за устойчивото развитие на физическото възпитание и спорта в България; модернизация на съществуващата спортна инфраструктура, както и изграждане на нова; разработване, кандидатстване, реализиране и координиране на национални, общински, бюджетни, европейски, международни и други проекти и програми; оптимизиране и мобилизиране на човешкия и материален потенциал в областта на спорта; развитие на образованието в и чрез спорта.
 
Кои са текущите кампании, които провеждате?
• "Спорт близо до теб" – проект на АРБС за оптимизиране на мрежата от спортни клубове за детски и масов спорт;
• "Бъди доброволец” – проект на АРБС за повишаване на доброволческата култура в спорта, както и за оптимизиране на информацията до настоящи и бъдещи доброволци на разнообразни спортни форуми; 
 
 
 
       
  
GoBIO e месечно издание, отпечатва се на рециклирана хартия и се разпространява на българския пазар  с обем около 120 стр. GoBIO предоставя на своите читатели информационни статии, новости и факти в сферата на екологията, еко програми за развитие, спорт и почивка, съвети за здравословен живот, пътешествия, информация от медицинско естество, био- технологии и иновации. В списанието може да намерите каталог с огромно разнообразие на продукти и храни с органичен произход и здравословни качества и стоки за дома и децата.
Препрати на приятел:
Намери ни в социалните мрежи:
       
 
Съгласно Закона за електронната търговия този мейл е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу
Via Expo Ltd. - www.viaexpo.com