Nieuwsbrief rdgKompagne
NIEUWSBRIEF INTERACTIEF SNOEZELEN

 - NOVEMBER 2020
 
rdgKompagne levert unieke interactieve materialen voor spelen, leren, communiceren, herinneren, activeren, bewegen en ontspannen.
 
Nog eindejaarsbudget over? Onze materialen bieden snel inzetbare activiteiten; ideaal in coronatijd! En heb je na corona meer tijd? Maak dan de activiteiten helemaal persoonlijk voor jouw cliënten.

 
Dagbesteding in coronatijd
Interactief SnoezelenDoor de noodzaak om in kleinere groepjes of zelfs individueel te werken, is de dagbesteding op veel plaatsen sterk veranderd. Veel begeleiders ervaren een hogere werkdruk en hebben behoefte aan ontzorging, waar anderen juist de ruimte vinden om met individuele cliënten nieuwe kansen te benutten. Met de interactieve materialen van rdgKompagne kan het allebei, voor nu en voor straks, als deze rare situatie weer voorbij is.
 
 
Neem Mobii mee naar elke groep!
omiVista MobiiVerzorg je dagbesteding op woongroepen? De omiVista Mobii neem je gemakkelijk mee naar elke groep. De Mobii projecteert beelden op een tafel of vloer, die reageren op beweging. Met standaard ruim 300 activiteiten is een druk op de knop genoeg om cliënten te laten spelen, bewegen, ontspannen, of virtueel naar buiten te gaan. En heb je (straks weer) meer tijd? Maak het dan persoonlijk...
 
 
Interactief snoezelen: begin in het klein
SHX LumineaMet een SHX snoezelruimte maak je snoezelen voor iedereen persoonlijk én geef je cliënten zélf controle. Eenvoudig beginnen? Start dan met een Luminea-hoekje en laat cliënten zelf een bubbelbuis en lichtslierten bedienen met een app of met knoppen. De installatie is kinderlijk eenvoudig en makkelijk later uit te breiden.
 
 
Zelf even opladen?
Interactief Snoezelen met SHXBehoefte om je even op te laden met nieuwe ideeën of om er eindelijk weer eens uit te zijn? Kom dan naar onze workshop Interactief/Therapeutisch snoezelen, verzorgd door Rylana van der Kruijs van Crea Coaching.
 
In deze opname van omroep Bie Os vertelt Rylana over de brede individuele inzetbaarheid van het interactieve SHX-systeem.
 
 
Update-tips
Zo maak je de Acticomm, Kojo, omVista en Cosmo weer helemaal up-to-date:
 
Acticomm
  • ActicommIs jullie Acticomm al voorzien van Active 3.0? Deze nieuwe software is o.a. voorzien van een aangepaste browser, die cliënten veilig en gemakkelijk toegang geeft tot internet.
  • Het robuuste Acticomm meubel is ontworpen om tegen een stootje te kunnen en gaat dan ook lang mee. Maar computers verouderen natuurlijk wel op den duur. Is jullie Acticomm toe aan vernieuwing? Dan is er een upgradepakket verkrijgbaar. Hiermee vervang je alleen de computeronderdelen en krijg je bovendien de nieuwe software.
  • En wil je de Acticomm voor méér cliënten inzetten? Voeg dan een module voor oogbesturing toe.
 
Kojo
  • Onlangs is een nieuwe PCEye 5 verschenen. Deze is nog toleranter dan zijn voorganger en maakt oogbesturing voor nog meer cliënten geschikt. Laat nu de Kojo ombouwen met deze nieuwste PCEye!
  • En kijk ook eens naar de nieuwe Magic Eye FX software, met maar liefst 40 nieuwe activiteiten voor oogbesturing, maar ook interessante mogelijkheden voor samenspel en assessment. 
 
omiVista
  • Hebben jullie de nieuwe Ball Games al? Hiermee voeg je een compleet nieuw effect toe, waarmee je niet alleen ballen in beweging brengt, maar ook echt goals kunt scoren!
  • En je brengt nóg meer variatie aan met de activiteitentas.
 
Cosmo
  • De Cosmo app is gratis te updaten met 4 nieuwe spellen!
  • Hebben jullie de populaire Cosmo nog niet? Kijk dan snel in onze webshop!
 
Interesse in deze of andere oplossingen? Neem contact met ons op!
 
Eerst meer informatie? Kijk op www.interactiefsnoezelen.nl!
 
Nieuwe medewerkers? Wij verzorgen graag een extra instructie op afstand, vraag ons vooral naar de mogelijkheden!
 
Factuur nog op 2020? Geen probleem, maar wacht niet te lang!

 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: like ons op Facebook!
rdgKompagne heeft ook een pagina op Facebook. Door onze pagina te liken, bent u altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshop aanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes.
 
Volg ons via Facebook
Meer informatie over onze interactieve materialen leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.