6 december 2017
 
 December Feestmaand
Groninger Blaarkop Webshop Boerderij Blog

Sinterklaas is weer naar Spanje vertrokken en we mogen de Kerstman weer verwelkomen. 
De kerstbomen worden opgetuigd, de lampjes worden weer aan de gevels gehangen, de kerstliedjes op de radio zijn al weken te horen.
Maar Kerst is ook: volop genieten van lekker eten en drinken.
Wij helpen je ook deze feestdagen met het kiezen voor kwaliteitsproducten van de boerderij: puur, eerlijk en duurzaam.
Genieten met een goed geweten!
 
Gratis Vleesthermometer
Wij hebben een cadeautje voor je: bij iedere vleesbestelling in december (zolang de voorraad strekt) ontvang je een vleesthermometer. Een praktisch apparaatje om te checken of je vlees de juiste gaarheid heeft. Bestel gauw om er zeker van te zijn dat je niet misgrijpt.
 
Speciale orders voor kerst
Wil jij graag een mooi, groot stuk vlees serveren aan je gasten deze kerst? Neem dan zeker contact met ons op voor de mogelijkheden. Vanwege het tijdig aangeven aan onze slager hoe hij het vlees moet verwerken, hopen wij tijdig speciale verzoeken te ontvangen. Denk hierbij aan een hele ossenhaas, hele rosbief, grote entrecote, etcetera. Mits we het maar op tijd weten, kunnen we veel op maat leveren. 
Mail naar info@eytemaheert.nl.
 
Cadeaubon
Zoek je nog een mooi cadeau voor onder de kerstboom? Denk dan zeker eens aan onze Cadeaubonnen, te bestellen vanaf €30. Perfect voor de fijnproever, de keukenprins(es), de bourgondiër, de grillmaster en voor de bewuste levensgenieter. Bestel hier.
 
 
Rollade, stoofvlees, hele kip, lamsbout etc
De biologische kip staat sinds enkele weken online en ook ons lamsvlees assortiment is pas weer aangevuld. En wat dacht je van onze runderrollade? Zo lekker en van de beste kwaliteit.
Wat zet jij op tafel?
 
Kerstbrunch
Natuurlijk ken je ons vooral van het smaakvolle rundvlees en de andere vleesproducten. Maar onze webshop biedt meer: ook voor de kerstbrunch ben je bij Eytemaheert aan het juiste adres. Ons biologische brood van Van Esch bijvoorbeeld, zó uit de oven op tafel. Heerlijk bij de kerstbrunch. Pure fruitsapjes van Verhage Fruit erbij...Hmmm, dat klinkt goed. Zo geniet je volop van de lekkerste pure producten, de gehele (kerst)dag door.
 
Levering rond de Kerst
Bestel je voor donderdag 21 december, 18:00 uur? Dan kun je je bestelling nog voor de Kerstdagen verwachten. Extra service is dat onze vervoerder in de week voor Kerst extra uitrijdt. Bestellingen kunnen (buiten de reguliere levering) geleverd worden op 18, 19 en 20 december, in de avonduren. Wil jij dit graag? Geef het dan aan in de opmerkingen in het bestelformulier.
Let op: op zondag 24 december worden de bestellingen geleverd vóór 17 uur (i.p.v. tussen 18 en 22 uur). Zo kan onze vervoerder ook een fijne Kerstavond beleven!
Stoofvlees en gehakt
Biologisch brood
 
Va. € 3,60
lamsschouder

Cadeaubonnen
 
Va. € 30,00

 

 
Rechtstreeks van de boer Duurzaam kwaliteitsvlees Korte levertijden