Eigentijds EcoZeN Netwerk
Nieuwsbrief juli 2017 - Ecolonie & Eigentijds Festival
Beste belangstellende,
 
Twee onderwerpen komen aan de orde in deze nieuwsbrief. Een overzicht van een aantal zeer interessante cursussen en workshops die de komende weken op Ecolonie worden gegeven en een kleine fotoimpressie van de opening en sluiting van het Eigentijds Festival. Verder willen we jullie nog 2 dingen laten weten: 
  • er zijn veel reacties gekomen op onze oproep om mee te komen werken op de receptie. Dank daarvoor. Het team voor de receptie is nu helemaal compleet voor deze zomer.
  • onze nieuwe zand/rietfilter werkt uitstekend, zo bleek tijdens het festival met veel gasten op het terrein. 
We wensen jullie allemaal een goede zomer toe,
met vriendelijke groet,

Bewoners en participanten

ECOlonie

Komende zomer zijn er weer veel mooie cursussen te volgen op Ecolonie, waarbij je ook voldoende tijd hebt om nog vakantie te vieren. Bij de volgende cursussen is nog plaats om je in te schrijven (je meld je vooraf aan).
 
Er zijn 4 yogaweken: Prana yoga (15 juli), Dru Yoga (29 juli), Intuïtieve yoga (5 augustus) en een yogawandelweek (19 augustus). Doe je liever iets creatiefs, dan is er Vedic Art (terug naar de oorsprong van schilderen, 22 juli) en Patronen schilderen op hout (de kunst van de beperking, 5 augustus). 
 
Hou je meer van beweging en muziek, dan is er bijvoorbeeld Biodanza (29 juli), Oorspronkelijk bewegen met de Trager approach (leer bewegen als een kind, 5 augustus), Krijgskunst - Natuurkracht (5 augustus) en Magische klanken van de Harp (5 augustus).
 
Kijk voor het volledige aanbod van cursussen op https://www.ecolonie.eu/nl/activiteiten/zomercollege

 
Onze gite op de boerderij is weer beschikbaar voor verhuur! Dus zoek je nog een vakantiehuisje voor de komende weken, grijp dan je kans. Kijk op onze website voor meer informatie en prijzen
 

Fotoimpressie van opening en sluitingceremonie Eigentijds Festival

Graag willen we jullie deelgenoot maken door middel van vooral foto’s van het Eigentijds Festival dat vorige week op ECOlonie werd gehouden. Hoewel we de evaluatie met deelnemers, workshopleiders en vrijwilligers nog moeten houden, durven we nu al te zeggen, de mondelinge reacties gehoord hebbende, dat dit festival zeer geslaagd was.
 
‘Weer beter dan vorig jaar’, zei een deelneemster bij vertrek.  
‘Wat inspirerende ontmoetingen. Hoe hou ik dat vast als ik terug ben’, zei een ander.  
 
De begin- en eindceremonie waren bijzonder. Voor het eerst werd de piramidetuin daarbij betrokken. Bij de eindceremonie op vrijdagavond gaven ‘de goden’ een knipoog. Een dik wolkendek omhulde het terrein; het miezerde een beetje. En juist op het moment dat de aanwezigen, ongeveer 350 in getal, die in en direct rondom de piramide aanwezig waren, brak het wolkendek voor 30 seconden open en scheen de zon geconcentreerd op die plaats. De piramide lichtte goudkleurig op en meteen ook verscheen er een volledige regenboog. Een luidkeels ooooh was hoorbaar, om deze verrassende ontknoping kracht bij te zetten. Een magisch moment.

Verder foto overzicht kun je bekijken op: http://www.eigentijdsfestival.nl/beeld
 
     
Eigentijds EcoZeN Netwerk
Deze e-mail werd verstuurd aan:
 
Stel je geen prijs meer op post van ons, klik dan op de link onder deze e-mail om je uit te schrijven.
  Vind ons op Facebook