Nieuwsbrief Juli 2012
De zomerperiode is vaak een periode van bezinning en reflectie. Misschien tijd om nieuwe (of oude) wensen vorm te gaan geven? Of om oude patronen en gewoontes los te laten?Wellicht kan het trainingsaanbod u of een van uw medewerkers hierin ondersteunen. 
Wij wensen u een mooie zomer!
Kees de Kruijf en Tijn Bettink
 
12 september: Workshop "Praktijk op koers"
Weten u en uw medewerkers waar uw praktijk voor staat? En weet u waar u de komende jaren samen de schouders onder wilt zetten? Heeft u al bedacht hoe u dit gaat aanpakken? In drie middagen gaat u praktisch aan de slag met de "Missie en Visie" van uw organisatie.
 
21 november: 5e Ontwikkeltraject Jonge Dierenartsen
Schrijf je in vóór 1 september 2012 voor OJD5 Compleet en je krijgt - naast je eigen, professionele TMA persoonlijkheidstest - een 2e test t.w.v. € 895,- om weg te geven, inclusief een gesprek van 1,5 uur met een gecertificeerde coach.
Meer weten over het Ontwikkeltraject en/of inschrijven?
 
16 januari: 2e Ontwikkeltraject Veterinair Leidinggevenden
Schrijf je in vóór 1 november 2012 en je krijgt - naast je eigen, professionele TMA persoonlijkheidstest - een 2e test t.w.v. €895 om weg te geven, inclusief een gesprek van 1,5 uur met een gecertificeerde coach.
Meer weten over het Ontwikkeltraject en/of inschrijven?
 
14 februari: Cursus "Werken met Passie!"
Je hebt inmiddels aardig wat veterinaire vlieguren gemaakt als dierenarts. Je wil graag jezelf verder ontwikkelen en bent op zoek naar jouw passie in werk. Dan is de cursus "Werken met Passie!" van de PEGD wellicht iets voor jou.
 
 
Accreditatie OJD en Intervisie
De Stichting Veterinair Administratie Kantoor (SVAK) heeft het OJD en de intervisiegroepen geaccrediteerd.
OJD: 25 punten
Intervisie: 6 punten
Op facilitaire kosten besparen?
Energie, afval, onderhoud, ICT, etc. de sluitpost van uw werk? Neemt u zich steeds voor als praktijkhouder om bovenstaande zaken eens scherp onder de loep te nemen? Heertjes advies doet dat professioneel voor u. Geen besparing? Dan ook geen kosten! Kijk, dat spreekt aan.
Deel met anderen
Spaarne Coaching
Anna van Burenlaan 60, 2012 SM Haarlem | Tel. Tijn 06-53123185 of Kees 06-55541852