donderdag 2 februari 2017

 

presentator voor elk evenement

Met een enorme ervaring, voor en achter de schermen, is Ivo Franklin wellicht de presentator waar u naar opzoek bent voor uw Evenement, Beurs, Feest of CD Presentatie.

tv presentator 'toppers van oranje'

Wekelijks presenteert Ivo Franklin het muziekprogramma "Toppers van Oranje" wat elke week door zo'n 300.000 kijkers word bekeken via o.m. TV Oranje.

Toppers van Oranje TV

Elke laatste zondag van de maand vinden ergens in Nederland de opnamen plaats van het populaire muziekprogramma Toppers van Oranje, gepresenteerd en geproduceerd door Ivo Franklin. Toppers van Oranje in uw horeca bedrijf of evenement?

06-51449559

CD Presentatie?

Als presentator van een Nederlandstalig Muziekprogramma bent u met Ivo Franklin als presentator aan meer dan het juiste adres om bv uw cd-presentaties te verzorgen!

06-51449559

TV Producer voor rtl7 en sbs6

Gepresenteerd door Henkjan Smits en Myrna Goossen produceerde Ivo Franklin voor respectievelijk RTL7 en SBS6 de afgelopen maanden een aantal spraakmakende tv programma's.

TV producer & Opnameleider

Voor RTL7 was Ivo Franklin verantwoordelijk voor de productie van 'Succesvol Nederland, wat ook komende zomer weer te zien zal zijn. Het programma werd gepresenteerd door Henkjan Smits en Arend Jan Boekestijn..

Voor SBS6 produceerde Ivo Franklin het door Myrna Goossen gepresenteerde programma 'Iedereen Succesvol. Voor beide programma's was Ivo Franklin ook verantwoordelijk als opnameleider.

Boekingen: 06-51449559
   

 

 

IVO FRANKLIN

+31 (0)6 51 449 559

info@ivofranklin.nl

 

'Als een beetje klasse geen kwaad kan'