Nieuwsbrief mei 2009

Ieder mens komt ter wereld met een eigen, uniek en passend ritme. Als dat ritme geleefd wordt, dan kan deze mens op een prettige manier de juiste plek in het grote geheel innemen. Helaas zorgen de ontmoetingen met anderen en de levenservaringen die wij onderweg tegenkomen ervoor dat wij uit onze eigen pas raken en naar de pijpen van anderen gaan dansen. Conditionering maakt zich meester van ons.
Om weer bij onszelf te komen, is een proces van deconditionering nodig. Iedere vorm van zelfreflectie en persoonlijke ontwikkeling draagt daar toe bij. En daarin zijn vele wegen die naar Rome leiden. Deze maand werd dat in mijn relatie weer zo mooi duidelijk. Ieder van ons volgde een intensief cursustraject. De één verdiepte zich in Healingarts, de ander maakte zich Human Design verder eigen. Op zich twee heel verschillende werkvormen, maar toen wij onze "lessen" uitwisselden ontdekten wij hoeveel overeenkomsten er waren. Dit betrof vooral het eindresultaat, waarbij beide methodieken een belangrijke bijdrage leverden aan onze deconditionerings- processen. Het andere facet dat opviel had met ontwikkeling in de tijd te maken. Onze cursussen speelden zich op verschillende dagen af en het bleek dat de één met deconditioneren verder kon gaan, waar de ander gebleven was. Zo deden wij in onze eigen cursusssen ook werk voor elkaar. Deze vorm van groepsbewustzijn zal zich tot 2012 steeds sterker gaan manifesteren. Doordat de één iets uitwerkt, hoeft de ander het niet of nauwelijks meer te doen. De transformerende energie die bij de één vrijkomt, wordt als het ware in de aura van de ander
Healingarts


HD-chart
gestrooid en bijna automatisch geïntegreerd. Zo kunnen wij als collectief grote sprongen voorwaarts maken. Voel jij een diep verlangen om je eigen levensritme te gaan dansen en actief een steentje bij te dragen aan de transformatie van de collectieve energie, dan verwelkom ik je graag bij één van de onderstaande workshops of consulten.

DECONDITIONERINGSCONSULT Om het proces van deconditionering op gang te kunnen brengen, is het vaak nodig om even een hobbeltje over te gaan, voortkomend uit "koud watervrees" of "oude en vastgeroeste sloten". De lichtremedies Healingarts zijn een goede ondersteuning om deze hindernis te nemen zodat vervolgens het gewenste transformatieproces in een stroomversnelling komt. Je kunt met mij een afspraak maken voor een ca. 2 uur durend deconditioneringsconsult. Een combinatie met een aurareading of familieopstelling behoort tot de mogelijkheden.

8 MEI: STRIPPENKAART: PROFESSIONALISERING-INN-OPSTELLINGEN Voor diegene die al een vooropleiding op het gebied van familie- of organisatieopstellingen gedaan hebben, is er op 8 mei tijdens de workshop Professionalisering-Inn-Opstellingen de mogelijkheid om op basis van eigen casuïstiek en actuele vragen een verdiepingsslag te maken in het zelf begeleiden van opstellingen.
9 MEI: ENERGIEDAG Op 9 mei is er weer een Energiedag. Door het maken van een energiescan krijg je inzicht in de wijze waarop jij energie opneemt, weggeeft en waar energielekken ontstaan zijn. Daarna krijg je (intuïtieve) tools aangereikt waarmee je actief oefent om op een effectieve manier met jouw energiehuishouding om te gaan.

13 MEI: FAMILIEOPSTELLINGEN (WORKSHOP) Op 13 mei staat de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen op het programma. Tijdens deze dag kun je een (levens)vraag uitwerken in een familieopstelling. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor mensen die graag een eigen vraag willen inbrengen.

9 JUNI: KENNISMAKING-INN-OPSTELLINGEN 9 juni staat in het teken van de workshop Kennismaking-Inn-Opstellingen. Tijdens deze avondworkshop kun je zelf ervaren wat een opstelling is en op welke manier hiermee patronen doorbroken kunnen worden. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen over mijn werkwijze en de opleidingen, trainingen en workshops die op dit gebied door mij gegeven worden.

17 JUNI: WAARNEMEN-INN-BEDRIJFSENERGIE Kijken met je fysieke ogen naar de mensen en processen in organisaties levert natuurlijk veel informatie op, maar het kunnen waarnemen met je derde (intuïtieve) oog geeft veel extra inzichten over de krachtenvelden die actief zijn in de onderstroom. Juist deze laatst genoemde stromen zijn vaak erg bepalend voor de dagelijkse gang van zaken. Tijdens de workshop Waarnemen-Inn-Bedrijfsenergie oefenen de deelnemers actief met deze manier van waarnemen en maken kennis met de manier waarop deze informatie gebruikt kan worden in management- en adviesland.

26, 27 EN 28 AUGUSTUS: ZOMEREDITIE COACH-INN-SYSTEMEN Wil je zelf leren om familie- en organisatieopstellingen te begeleiden en houd je wel van een "snelkookpan" leermethode, dan ben je geknipt voor de speciale zomereditie van de basisopleiding Coach-Inn-Systemen die op 26 augustus van start gaat.

ZOMERPROGRAMMA Inmiddels zijn er data gepland voor zomerworkshops, speciaal bedoelt voor mensen die in deze periode niet op vakantie gaan en hun tijd willen gebruiken om met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. In de volgende nieuwsbrief informeer ik jullie daar uitgebreid over. Voor diegene die nu al nieuwsgierig zijn naar het aanbod, verwijs ik naar de workshopkalender.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Het werken met edelstenen bevordert deconditioneringsprocessen. Willemien Timmer verstrekt in haar interessante boek Lichtwerk met kristallen veel informatie over de mogelijkheden om op een diepgaande en effectieve manier met edelstenen healingen te geven aan jezelf of aan anderen.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail door of zend mij het e-mailadres.