Nieuwsbrief
 November 2011
  ___________________________________________________________________________

 
Vision 4 Dynamics
in de Krant van West-Vlaanderen
 
 
 
Omdat wij ons volledig kunnen scharen achter de Visie en de Missie van JCI 'Groeikansen aanbieden die jonge mensen aanzetten tot het creëren van positieve veranderingen." sponsoren wij JCI Diksmuide. Uit bewondering voor hun engagement hebben wij aan deze jonge mensen ook een gratis ontdekkingsreis aangeboden naar hun eigen hoogstpersoonlijke visie op leiding geven. Zoals je weet, houden wij er niet van dat men probeert leidinggevenden het etiket op te kleven van één of andere leiderschapsstijl. Iedereen is uniek en geeft leiding op zijn manier. Inzicht verwerven in het waarom jij op deze wijze leiding geeft en vanuit welke waarden je dit doet, helpt om met meer zelfvertrouwen je leidinggevende functie op te nemen.
 
De Krant van West-Vlaanderen had de aankondiging van deze training door JCI Diksmuide blijkbaar ook ontvangen. De redactie vond het een goed idee om met een artikel aandacht te besteden aan ons ‘Opleidingscentrum voor Leidinggevenden’. Waarvoor onze hartelijke dank.

Je kan het artikel ‘Vision 4 Dynamics Diksmuide helpt leidinggevenden’ lezen via deze link.

Aan de activiteiten van JCI kunnen ook niet-leden deelnemen. Ben jij ook geïnteresseerd om op donderdag 8 december 2011 van 19.00 – 22.45 Hr jouw persoonlijke visie op leidinggeven te ontdekken dan kan je contact opnemen via email info@jcidiksmuide.be

De uitnodiging van JCI Diksmuide kan je hier terugvinden. 

        
Deze informatie met je vrienden en contacten delen.