Hangop Nieuwsbulletin
 
Eenmaal,
andermaal...
 
Voor de Ronde Tafel 21 Breda veilde Huub al tienduizenden euro's bij elkaar. Hij doet dat met een kwinkslag en een grap, maar altijd met één ding voor ogen: een zo groot mogelijke opbrengst voor u of uw goede doel(en). Schilderijen, antiek, reizen, auto's of complete boedels. Veilingmeester Huub veilt zonder enige gêne alles wat los en zit. Onpartijdig en met het gezag zoals het een goed veilingmeester betaamt.
...verkocht!
 
 
   
In het wit 
Ruud van den Berg is nu ook in het wit te boeken. Als serieuze gastheer/presentator. Soms is het nu eenmaal niet gepast om uw gasten op een ludieke manier te ontvangen of de sprekers op een grappige manier aan te kondigen. Half om half kan natuurlijk ook. De éne kant Ruud, de andere kant Huub. Serieus met een knipoog. En dat kan natuurlijk ook in een blauw, rood, oranje, groen, zwart of gecombineerd pak.
 
Huub Hangop
dertig jaar
eenzaam aan de top
Zijn jubileumjaar is alweer bijna halverwege. 30 jaar Huub Hangop. Met dit jaar al drie nieuwe singles: Doe Mij Maar Een Kopje Thee, Wij Zijn De Nieuwe Juweeltjes en de Dennis Wafel Pingpongwals! En ook nog eens een succesvolle fanclubdag afgelopen 1 april. Voor zangoptredens van Huub Hangop, die nog in 2012 plaatsvinden, hanteren we een speciale jubileumprijs (30% korting!). Hierbij zullen al zijn hits de revue passeren. Beluister ze eens op Spotify! Of kijk eens op YouTube.
 
(Foto: René Schotanus)
 
 
 
 
Maatschappelijk
Betrokken
Ook Hangop Entertainment wil maatschappelijk betrokken ondernemen. Ofwel met haar kennis en kunde een bijdrage leveren aan de samenleving.
 
(Foto: Hein & Marc Manné)
Daarom zijn we partner geworden van Betrokken Ondernemers Samen voor Breda. Concreet betekent dit, dat Ruud van den Berg als spreekstalmeester "James Verbond" twee maal per jaar, tijdens de zogeheten Meet&Match Ontbijten, bedrijven aanmoedigt om aan de slag te gaan bij maatschappelijke organisaties én dat Ruud zichzelf ook belangeloos inzet voor deze organisaties. Hij ontving als James Verbond de gasten bij de opening van de Geheugenwinkel in Breda, hij trad op als Huub Hangop voor woonzorgcentrum De IJpelaar en de Mytylschool in Breda. Op de planning staat het schrijven van een lied speciaal voor de Dierenbescherming West- en Midden-Brabant. Hiervan zal een single uitkomen, waarvan de opbrengst uiteraard voor de Dierenbescherming is. Hier vindt u meer informatie over Betrokken Ondernemers Samen voor Breda.
 
Hangop Entertainment | telefoon 06 –28 97 1600  | website www.hangop.nl