Nieuwsbrief juni 2010

Er was eens een meisje. Het liefst vloog zij overdag en in haar dromen samen met haar lievelingsdier "de adelaar" op hoge hoogtes om het grote geheel waar te nemen en alles te overzien. Zij had als jong meisje één grote wens. Ze wilde weten over het geheim van het leven, de sterren en de maan. Aan velen stelden zij hierover vragen, maar niemand kon haar bevredigende antwoorden geven. Zij adviseerden haar dat het misschien beter was om maar op de grond te blijven. De teleurstelling was zo groot, dat het meisje besloot om niet meer te vliegen en haar levensvragen ver weg in een laadje te stoppen. Blijkbaar waren die wat vreemd. Dit duurde tientallen jaren voort, het voelde als een soort levenslot. Maar ook voor haar gold dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Er kwam een dag waarop zij er niet aan ontkwam om weer op te stijgen. Elke dag een beetje hoger met soms wat vliegles van ervaringsdeskundigen. Niet dat zij niet meer kon vliegen, maar het ging over weer vertrouwen kreeg in haar talent. Nu maakt zij dagelijks vluchten als een échte ontdekkingsreiziger. En wat blijkt, zij heeft niemand anders nodig voor haar levensvragen, want de antwoorden zitten allemaal in haar zelf en de oneindigheid van het bestaan. Voor haar een geruststellende gedachte, die geen weg terug meer kent, waarbij het natuurlijk altijd inspirerend is om onderweg andere reizigers te ontmoeten, genietend samen én alleen. De tussentijdse oefeningen aan de grond die toen een soort straf leken, komen nu alleen maar goed van pas voor de vertaling van de hogere trillingsenergieën in een aardse vorm.

Zo heeft iedereen een levensverhaal. Wat is het jouwe?3 JUNI: WORKSHOP KENNISMAKING-INN-OPSTELLINGEN
Kennismaken met familie- en organisatieopstellingen, mijn werkwijze en de te volgen workshops en trainingen? Kom naar de avondworkshop Kennismaking-Inn-Opstellingen.

22 JUNI: WORKSHOP WAARNEMEN-INN-BEDRIJFSENERGIE
In de workshop Waarnemen-Inn-Bedrijfsenergie krijgt de deelnemer praktische tools aangereikt om zelf bedrijfsenergie en de bijbehorende krachtenvelden waar te nemen.

25 JUNI-18 AUGUSTUS: WORKSHOP INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Voor het uitwerken van levensvragen, het doorbreken van patronen en het krijgen van nieuwe inzichten in jouw familiesysteem ben je van harte welkom op 25 juni of 18 augustus bij de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen.

20 AUGUSTUS: ENERGIEDAG
Tijdens de Energiedag maak je een scan van jouw energiehuishouding, laat los en voegt toe wat nodig is en breng zo jouw energiebalans (weer) op orde.

24 AUGUSTUS: OPLEIDING COACH-INN-SYSTEMEN - SNELKOOKPAN
Zelf organisatie- en familieopstelling begeleiden? De jaarlijkse zomereditie van de opleiding Coach-Inn-Systemen van 24-26 augustus maakt dit mogelijk.

15 SEPTEMBER: OPLEIDING VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN
Energie waarnemen in jouw dagelijkse praktijk? Een onmisbare tool voor de moderne coach, adviseur of leidinggevende! Train deze vaardigheden tijdens de 8-daagse opleiding Vraaggericht energie waarnemen in een professionele context.

3 OKTOBER: RETRAITEWEEK ANDIAMO
Op zoek naar nieuwe creatie-energie? Hervindt deze in jezelf tijdens de retraiteweek Andiamo van 3 tot 8 oktober in Italiaanse sferen. De inschrijftermijn sluit op 1 augustus.

15 NOVEMBER: SYSTEMISCHE WERKVORMEN IN DE 1-OP-1 PRAKTIJK
Nieuw dit najaar: de driedaagse opleiding Systemische werkvormen in de 1-op-1 praktijk met gastdocenten Leontien Braakman en Cornalien Stolker.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Tijdens één van mijn recente "vlieglessen" met Healingarts adviseerde Joanne het boek De adelaar en de condor van J. Crowley. Een waar gebeurd verhaal over een onverwachte spirituele reis. Hoewel ik het boek in huis heb, maar nog niet tot het lezen kwam, vond ik de titel zo toepasselijk dat ik deze toch in deze nieuwsbrief wilde noemen. Aangezien de wijsheden en boekentips van Joanne tot nu toe zeer de moeite waard zijn geweest, heb ik alle vertrouwen in weer een mooi en inzichtgevend verhaal!

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn volgen op twitter. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.