Click here to view this email in your browser
  Unsubscribe / Change Profile
*****************************************************************
  
Здравейте,
 
Управлението на отпадъците е сериозен въпрос, който стои пред всички общини, промишлеността и цялото общество.
Изложението Save the Planet ежегодно представя различни решения за справянето с този проблем. През 2018 г. събитието ще се проведе от 27 до 29 март в София, ИЕЦ.
 
Най-добрите и надеждни технологии отново ще бъдат показани от специалистите в бранша.
В този брой на бюлетина бихме искали да ви запознаем с един от традиционните участници Джиосайкъл България и техния подход в отговор на глобалното предизвикателство на отпадъците.
 
Свържете се с нас ако имате въпроси или се интересувате от участие или посещение на изложението : tanya@viaexpo.com, 032/512905, 0886/793172 
Възползвайте се от специалната ОТСТЪПКА при заявяване на участие до 15 ноември!

Запишете се в групите ни/абонирайте се за бюлетин тук:
 
След успешните си участия през изминалите 4 издания, Джиосайкъл България отново ще очаква своите настоящи и бъдещи клиенти на щанда си на Save the Planet от 27 до 29 март 2018 г. Фирмата обслужва клиенти в 50 държави на пет континента, които й се доверяват за третирането на отпадъци. Джиосайкъл подхожда индивидуално към всеки клиент и проучва неговите нужди в детайли.
 
Интервю с г-н Никола Овчаров, управител Джиосайкъл България

     
Г-н Овчаров, представете накратко компанията.
 
Джиосайкъл е водещ световен доставчик на услуги в сферата на управление на отпадъците, представена в над 60 държави на всички континенти. Компанията се ражда през 70-те и 80-те на миналия век от авангардните усилия на компанията-майка ЛафаржХолсим в областта на оползотворяването на отпадъците като гориво в циментовите пещи.
Днес Джиосайкъл е ексклузивен партньор на Групата ЛафаржХолсим – най-големият производител на цимент в света - и обслужва 188 циментови завода по цялото земно кълбо. Служителите ѝ са над 2000, а обслужваните клиенти (предприятия от промишлеността и селското стопанство, общини и др.) - над 10 000.
Какви решения предлагате за третиране на отпадъци?
 
Предлагаме решения в сферата на преработката на твърди, горими, неопасни отпадъци от промишлеността и бита. Ние използваме само предварително сортирани фракции от разделно събиране - хар­тия, пластмаса, текстил, кожа, картон, каучук, които не подлежат на рециклиране.
    
 
Предлагаме също оползотворяване на излезли от употреба автомобилни гуми и месокостно брашно и извършваме контролирана ликвидация на документи и стоки.
 
В кои сектори са Вашите клиенти?
 
Основното количество отпадъци, които се третират в Джиосайкъл са общинските отпадъци. Големи наши клиенти са и производствени предприятия от различни сфери, например производство на  ски, производство на автомобилни части и аксесоари и др.
 
 
   
Холандската асоциация за управление на отпадъците (DWMA) представлява националните и международни интереси на фирмите от бранша, работещи в Холандия.
DMWA приветства нови партньори и е отворена за всички страни, които проявяват интерес към възстановяване на суровините от отпадъците.
 
     
GOSPODARKA ODPADAMI е специализирано списание, насочено към експерти и фирми, работещи в областта на управлението на отпадъците, общините, държавната администрация, вносители и износители на опаковки и др.
Статиите разглеждат въпроси за проблемите на производството, покупката, монтажа и поддръжката на машини за третиране и рециклиране на отпадъци.
 
Сподели с приятели:

Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу.