Nieuwsbrief November 2016

2 Kleine Kleutertjes en Monique Smit - 2 Kleine Kleutertjes - Deel 2 - CD+DVD

2 Kleine Kleutertjes en Monique Smit
Deel 2 - CD + BOEK

Geschreven door Jan Smit - Gezongen door Monique Smit
Daar zijn we weer! Ik kan gewoonweg niet omschrijven hoe het voelt als je zoveel positieve, grappige en liefdevolle reacties krijgt op het maken van nieuwe kinderliedjes. Natuurlijk hoopten we op een klein beetje succes, maar de dubbelplatina status...?! Daar waren we allemaal ondersteboven van! En daar krijg je nou eenmaal weer ontzettend veel inspiratie van. Net als van mijn eigen kinderen trouwens, die komen elke dag met nieuwe onderwerpen op de proppen! Dus voorlopig kunnen we nog jaren vooruit... ;-)
Heel veel plezier met deel 2!
Jan Smit

BESTEL NU!
Woonwagenhits Top 50 - Deel 8 - 2CD

Bestel nu Woonwagenhits Top 50 Deel 8 en
ontvang GRATIS Deel 4 erbij..

Na de succesvolle eerdere delen uit de serie is hier de Woonwagen Top 50 deel 8. Vijftig tracks van alleen de beste artiesten die Nederland rijk is, maken de Top 50 Woonwagenhits deel 8 tot een heerlijke 2CD. Onder andere Wesley Bronkhorst, Marianne Weber & John de Bever, Stef Ekkel, Dirk Meeldijk, William Burg en vele andere toppers schitteren op dit dubbelalbum dat vanaf 4 november verkrijgbaar is en een must is voor de liefhebber van het Nederlandstalig lied! Na de succesvolle eerdere delen uit de serie is hier de Woonwagen Top 50 deel 8. Vijftig tracks van alleen de beste artiesten die Nederland rijk is, maken de Top 50 Woonwagenhits deel 8 tot een heerlijke 2CD. Onder andere Wesley Bronkhorst, Marianne Weber & John de Bever, Stef Ekkel, Dirk Meeldijk, William Burg en vele andere toppers schitteren op dit dubbelalbum en is een must voor de liefhebber van het Nederlandstalig lied! 

BESTEL NU
Frans Duijts - Tijdloos - CD

Het langverwachte nieuwe album van deze Tielse volkszanger!

Het nieuwe album van Frans Duijts, is weer een echte must-have voor de fans en liefhebbers van Frans Duijts en de Nederlandse muziek.
 

BESTEL NU
Liever telefonisch bestellen? Bel naar: 0522-471254

NIEUW BIJ DE CD-HAL:

Frans Bauer - Geluk, Hoop en Liefde - CD Henk Wijngaard - Mijn Allergrootste Successen - 2CD Tino Martin - Het Concert Van Mijn Dromen - Live In De HMH - 2CD
Hansi Hinterseer - Bergsinfonie - CD Sigrid und Marina - Heimatsgefuhle - CD+DVD Dennie Christian - Zingt de grootste Duitse Schlagers - Deel 2 - CD
Kensington - Control - CD Iris Hond - Dear World - CD Carolina Dijkhuizen - More Then A Women - CD

WORDT VERWACHT:

Rene Froger - Dit Is Hoe Het Voelt - CD 
04-11-2016
Bon Jovi - This House Is Not For Sale - CD
04-11-2016
Kinderen Voor Kinderen - Deel 37 - Voor Altijd Jong! - DVD
18-11-2016
Hitzone - Best of 2016 - 2CD
18-11-2016
John West - 10 Jaar Terugblik - 2CD
25-11-2016
Rolling Stones - Blue And Lonesome - CD
02-12-2016
Mooi Wark - D'r Op! Of Gien Vreten - Fanbox

WEES ER SNEL BIJ, het gaat om de laatste 40 stuks! 
(maar 300 stuks verkrijgbaar)

FANBOX - EXCLUSIEF BIJ CDHAL (OP=OP) bevat:
- CD
- LP
- Shirt, exclusief ontworpen voor de fanbox
- Grote sticker
- Dit alles in een mooie box in de stijl van het album!

'
Pakkende riffs, twee stuwende rhythmgitaren met een eigen geluid en makkelijk meezingbare teksten, dat is old skool Mooi Wark. Persoonlijk denk ik dat dit één van onze beste albums wordt.” Dat zegt Mooi Wark frontman Bert Koops over het nieuwe album D’r Op! Of Gien Vreten dat dit najaar verschijnt. De veertien nummers werden opgenomen op het oude nest bij producer Dick Kemper. Samen vormen ze een stevig album dat varieert van gevoelige teksten tot flinke gitaren en echte feestnummers. Kortom, een album zoals een album hoort te zijn: compleet. 
Een groot deel van de tracklist werd ‘geboren’ op het Waddeneiland Terschelling, waar de band een week verbleef. Bert: “De eerste dag kwam er helemaal niks uit, dus toen zijn we op stap gegaan. ’s Avonds, terug in het huisje, pakten we de gitaar erbij en schreven zo een stuk of zes nummers die nu allemaal op dit album staan. Het is echte muziek, lekker puur. Dat is wat we willen.”

BESTEL ZE HIER
Openingstijden winkel Ruinen
Ma - Di : GESLOTEN
Woe - Vrij: 9.00 - 17.30 uur
Zat : 9.00 - 17.00 uur
De koffie staat klaar!
Contactgegevens
Mr. H. Smeengest. 15
7963 BM Ruinen
Tel: 0522-471254
Email: winkel@cdhal.com