De Blaeij van nul tot nu en verder!
In 1985 begonnen Bram en Els de Blaeij de praktijk voor fysiotherapie in het oude wijkgebouw te Heinkenszand. Bram werkte vanuit het kruisgebouw als fysiotherapeut en Els nam de administratie voor haar rekening.
In de jaren negentig verhuisde de praktijk naar haar huidige locatie aan de Van Citterstraat. Naast fysiotherapie werd er medische fitness aan de diensten toegevoegd en De Blaeij Sportgezondheidscentrum was een feit. De praktijk groeide verder en werd een begrip in Heinkenszand en omstreken. 
 
In 2010 besloot Bram om van zijn pensioen te gaan genieten. Vera en Gerben waren inmiddels onderdeel geworden van De Blaeij fysiotherapie en medische fitness, zoals de naam sinds een aantal jaren luidde. Samen met Els zetten zij de praktijk met veel enthousiasme voort. In 2014 was het tijd voor een grote en belangrijke stap richting de toekomst: het pand aan de Van Citterstraat werd grondig verbouwd en uitgebreid. Het resultaat was een ruime, frisse en professionele praktijk waar iedereen welkom is en waar we nog altijd erg trots op zijn. 
De wereld van de fysiotherapie is de laatste jaren erg veranderd en als moderne praktijk gaan we daar uiteraard in mee. De focus op beweging en zelf initiatief nemen om zo gezond en actief mogelijk te zijn is groter geworden. Wij ondersteunen onze cliënten dan ook graag om, binnen de eigen mogelijkheden, zo actief en vitaal mogelijk te zijn. Dit doen we door naast fysiotherapie ook diverse sport- en beweegmogelijkheden aan te bieden. Ook leefstijlcoaching, zowel individueel als in groepsverband, behoort inmiddels tot onze expertise. 

We blijven ons ontwikkelen om je nu en in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zoals wij in onze nieuwsbrief van februari al hebben aangekondigd, is het tijd dat de naam van onze praktijk een nieuwe twist krijgt. Ons team staat inmiddels voor zoveel meer dan voor fysiotherapie en medische fitness en dat willen we ook graag uitdragen met onze naam.

Vol trots presenteren we dan ook:
 
 
 
Bij een moderne, toekomstbestendige praktijk hoort uiteraard ook een professionele en complete website. We nodigen je dan ook van harte uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe website. We zijn erg benieuwd wat je van onze nieuwe naam en website vindt!
 

De Blaeij actief & vitaal