WELKE ENERGIE NODIG JIJ UIT OM IN TE DALEN?


In de maand juli hangt er een mystieke energiebubbel als een liefdevolle "zon" boven ons hoofd. Deze energie van gegronde spiritualiteit, koestering, creatiekracht en helder Zijn wil graag indalen en geïntegreerd worden in ons aardse bestaan.

Het lijkt of het daarvoor nodig is dat deze energie door een wat strak, star en onbeweeglijk universeel geboortekanaal gaat. Omdat we er zo aan toe zijn, kan dat soms voor ongeduld zorgen. In die gevallen bestaat er een risico om dingen te willen forceren. Dat werkt echter averechts. Als je even minder alert bent en geniet van de zomerse temperaturen en rust, dan kan dit proces zomaar voltooid zijn voor je er erg in hebt. Vertrouw op de flow en flexibiliteit van moeder natuur, want deze indaling blijkt toch soepeler te gaan dan gedacht. Houd vooral de periode van de volle maan in de gaten. Juist in die tijd staan de sterren goed om deze energie voorbij tijd, plaats en ruimte met meerdere generaties, levend of reeds overgegaan, onvoorwaardelijk welkom te heten.

Als je toch de behoefte voelt, dan zijn er mogelijkheden om het geboorteproces extra te ondersteunen. Maak je bewust klaar om deze mooie, stralende sfeer te ontvangen door bijvoorbeeld extra te mediteren. Daarnaast kun je op een creatieve manier met anderen de handen ineen slaan. Voel goed wat een passend ritme is en houd het vooral zacht en liefdevol. De uitwerking van gebundelde krachten zal daarmee op de voorgrond komen en dat wat moeilijk en belemmerend lijkt, verdwijnt als vanzelf naar de achtergrond.

De vernieuwingen en veranderingen die onder invloed van deze energieboost plaatsvinden, zullen vooral in het collectieve veld merkbaar zijn. Hoewel de shift op ieder individu invloed heeft, is die meer op de allesomvattende flow van het grote geheel gericht.

Hoewel het moeilijk is om er precieze woorden voor te vinden, wordt wel gevoeld dat het groots is en dat er een andere wind gaat waaien. Alles oogt lichter. Het zal makkelijker zijn om individuele keuzes te maken die een collectief belang dienen en zo een goede uitwerking hebben voor iedereen. Daar waar we langere tijd op onszelf gericht zijn, vindt er ongemerkt een verschuiving plaats naar "global thinking".

Door af en toe even bewust stil te staan, word je je pas gewaar hoe groots de transformatie eigenlijk is. Een nieuwe beweging waarbij de toegenomen polarisatie in de afgelopen tijd beetje bij beetje wordt losgelaten en versneld verschuift naar eenheidsbewustzijn. Iedereen doet dat op zijn eigen manier. Houd het hierbij vooral speels, luchtig en ontspannen; angst maakt plaats voor genieten. Individueel lijkt het resultaat soms klein, maar in de synergie betekent het een grote stap voorwaarts.

Zo komt er ruimte voor zelfwaardering, eigenwaarde, wederzijds respect, assertiviteit zonder arrogant te zijn, charisma en aantrekkingskracht. Allemaal aspecten die er voor zorgen dat de energie op de juiste manier gaat stromen. We blijken daarin met elkaar flexibeler en gezamenlijk tot meer in staat dan we lange tijd gedacht hebben.

Een wezenlijke en toch ook rustige maand juli toegewenst, waarin het onmogelijke toch mogelijk blijkt en je met recht trots kunt zijn over datgene wat jij en wij gaan bereiken of al bereikt hebben.


DE KOMENDE WEKEN OP DE COACH-INN AGENDA:

6 JULI: ADEM-INN (AVONDWORKSHOP)

25 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN
(OPLEIDING SYSTEMISCH WERK EN FAMILIEOPSTELLINGEN 10 DAGDELEN)


7 SEPTEMBER: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN
(READINGOPLEIDING 8 DAGEN)


17 SEPTEMBER P.S. JE WORDT THUIS GEBRACHT - LIVE
(JAARPROGRAMMA - 10 DAGEN)BOEKENTIP
Deze maand noem ik graag De jongen, de mol, de vos en het paard van Charley Mackery en vertaald door Arthur Japin. Een boek dat een verhaal beschrijft over vriendschap, de liefde en jezelf zijn. De rake teksten en typerende illustraties zorgen voor wijze levenslessen waar een ieder zich juist door de eenvoud op een diepe laag in zal herkennen.


RECEPT VAN DE MAAND
Het mooie weer nodigt uit om regelmatig buiten te koken op een knapperend houtvuurtje. Onmisbaar is hierbij een Dutch Oven, een mooie gietijzeren pan, waar je de lekkerste gerechten in kan maken. Zo werd ik helemaal blij van kleurrijke groenten. Dit verrassende recept is zowel een lust voor het oog als heerlijk om te eten.


ZOMERTIJD
Deze zomer neem ik extra lang de tijd om weer op te laden. Vanaf 9 juli tot en met half augustus zal Coach-Inn dan ook gesloten zijn. Wil je alvast een afspraak maken voor na die tijd, stuur dan een mail naar info@coach-inn.nl of bel naar 033-4451480.
Voor nu een goede vakantietijd toegewenst!


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten geserveerd in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.