Barnseweg 114
 3771 RP  Barneveld

 

 Telefoon: 0342 – 424242
 Whats app: 06 – 1105 6040

De Spil 21A
3774 SE  Kootwijkerbroek

 

Telefoon 0342 - 424242
Nood: 06 – 2908 2610

 

      Handige links:

      Koesveld.nl

      Online autoschade formulier

 

      Digitale polismap:

      ASR
      Nationale Nederlanden

      Nh1816
     
VKG

      Voogd & Voogd


Geachte   relatie,

De WOZ wordt in ruim 50% van de gevallen aangepast bij een bezwaarmaking. De moeite waard om dit te overwegen. De belastingaangifte particulieren staat voor de deur. Onze partner Staerk kan uw aangifte kan verzorgen tegen een vast tarief. Heeft u net een hypotheek of deze gewijzigd en doet u zelf uw aangifte, kijk dan even bij de tips hierover.
Hier leest u er meer over. Een huis aankopen wordt bereikbaar met de mogelijkheden van een Familiehypotheek. Diverse constructies hebben wij op de plank liggen. Is de Groenhypotheek voor uw belangrijk? Ook dat is nu mogelijk bij ons, evenals de zakelijke financieringen. Welkom bij Van Koesveld.

Hartelijke voorjaarsgroet,
Nico van Koesveld

 

Ons nieuws van maart 2019 voor u:

 

Secustrip buitendraaiend


Heeft u een inbraak gehad? Dan is er een grote kans, ruim 20%, op herhaling volgens de Veiligheidsmonitor. Neem dus maatregelen om het te voorkomen.

Steeds vaker zien we dat er met grof geweld, bijvoorbeeld met een koevoet een deur binnen 5 seconden(!)wordt opengebroken. Ons advies is dan ook: voorzie uw deuren van een Secustrip. Dan kan uw deur niet meer gemakkelijk met een koevoet opgebroken worden. Bijkomend voordeel, als u de deur vergeet op het slot te draaien, kan de deur ook niet meer geopend worden met een plastic pasje. Een hele zorg minder als u de deur achter u even dicht trekt zonder deze op slot te draaien. En u weet het toch? Als een dief uw deur opent met een plastic pasje, heeft u geen braakschade en zonder braakschade zijn uw spullen meestal niet verzekerd. 

 

Tip van de maand:

 


Zonnepanelen, nu investeren?
Het is een hot item. Energie wordt alsmaar duurder. Gas gebruiken is bijna taboe geworden met de huidige politici. Moet u nu wel of niet zonnepanelen aanschaffen? Wij denken dat zo langzamerhand de prijzen op een acceptabel niveau zijn gekomen.

O ja, vergeet niet uw panelen door te geven aan de verzekeraar. Zo heeft u zekerheid bij schade aan uw panelen.


Huizen te duur? Met de familiehypotheek is aankoop vaak wel mogelijk.
Omdat de aankoopbedragen van huizen helemaal de pan uitgerezen zijn, is het voor een starter bijna onmogelijk geworden om nog voldoende hypotheek te krijgen. Echter met behulp van de familie is er vaak meer mogelijk dan u denkt. Zo zijn er meerdere mogelijkheden waarbij er voldoende zekerheden worden gesteld voor de familie en ook voor de bank om toch een hypotheek verstrekt te krijgen. Diverse constructies van schenken tot lenen met een familiehypotheek hebben wij voor u uitgewerkt.  Op onze speciale familiehypotheekpagina leest u er meer over. Meer weten wat voor u de juiste oplossing is? Bel of mail met Richard van Huffelen. Het eerste gesprek is voor onze rekening.


WOZ aanslag is binnen. Bezwaar maken zinvol?
Ja zeker. Gemeentes maken er steeds meer een melkkoe van. Wilt u minder belasting betalen over uw huis? Dan kunt u bezwaar te maken tegen de WOZ-beschikking. De gemeente schat jaarlijks wat uw huis zo'n beetje waard is, maar het komt vaak voor dat ze er flink naast zitten. Bezwaar maken kan u geld schelen. Percentage toegekende bezwaren is ruim 50% in de afgelopen jaren. Soms is een simpel telefoontje naar de gemeente voldoende om het aangepast te krijgen. Werkt dit onvoldoende, maak dan bezwaar.

Klik hier voor toelichting WOZ bezwaar maken  

Belastingaangifte, zelf doen met onze tips of uitbesteden aan Staerk
 

  Een kleine greep uit onze samenwerkende partijen:

banner mail

Koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 – App. 06-1105 6040 - info@koesveld.nl - Twitter - Linkedin