GDPR: General Data Protection Regulation
Tak fordi du følger med! Vi opbevarer kun din data for at sende dette nyhedsbrev og vi deler den ikke med nogen!
Ønsker du ikke at modtage nyhedsbrevet tryk her: Afmeld. Se, slet og opdatere din data her: Opdater min profil
_________________________________________________________________________________________________
Nøgen/burka-løbere søges
Med mere...
På kun 6 dage er ovenstående facebook-opslag blevet set af over 325.000 mennesker. Selv om happeningen er i den mere fjollede ende, er nogle (danskere) alligevel blevet forargede, så det bliver spændende at se hvordan de tager imod den på folkemødet.
  1. Mød os på folkemødet D4 på Havnegade.
  2. Meld dig som Burka-løber – skriv til aidoh@aidoh.dk!
  3. Galschiøts kulturscene - program (under nyhedsbrevet)
  4. 28. juni - Koncert med Miriam Mandipira
  5. Aktuelle og kommende udstillinger (nederst)
  6. Støbekurser på galleriet (nederst)
 
Kære
For Galleri Galschiøt bliver årets folkemøde det hidtil mest spektakulære. Vi har en helt central placering og vores helt egen kultur-scene med både ministre og kulturpinger. Og så sætter vi gang i en burka-happening, hvis omtale allerede er eksploderet på facebook med 325.000 visninger i løbet af kun 6 dage.
 
--- Burkahappeningen F… for lidt og for meg­et ---
Årets folkemøde bliver hjemsøgt af 15 deltagere i burka! Men i modsætning til den almindelige burkabærer er her både tale om mænd og kvinder – og så er de splitter nøgne.  Det en sjov og fredelig kunstperformance der sætter et absurd forbud til debat.
Vi har brug for en masse frivillige der har lyst til at tage en vagt og gå rundt i burka torsdag, fredag, lørdag eller søndag på folkemødet. Vi skal bruge omkring 150 frivillige, der enten kan være ’nøgen/burka-løbere’, burka-hjælpere (der har eget tøj på) eller fotografer. Henvend dig på aidoh@aidoh.dk eller tlf 6618 4058 / 6170 3083.
Happeningen sætter fokus på det absurde i at vi i ytringsfriheds-Danmark nu hverken må være nøgne, eller helt tildækkede. Burkaforbuddet gælder først fra august, men der er stadig maskeforbud. Vi forventer dog ikke at der bliver problemer med politiet da det er en officiel kunst-happening der også står opført i folkemøde programmet.
Hvis politiet forlanger at man identificerer sig vil vores burkaløbere på fredelig vis tage deres burka op så man kan se ansigtet og da de er nøgne, står man så i et ’for lidt eller for meget’-dilemma. Hvad værre er, har burkaløberne efterladt deres ID tilbage i Galschiøt-teltet, så de må eskorteres tilbage hvis politiet vil se det.
De burkaklædte live-streames til facebook af vores eget kamerahold, og flere journalister har allerede sagt de vil følge eventen. Så hvis du ikke er til folkemødet kan man følge os hjemme i stuen.
Galschiøt bryder sig faktisk ikke om burkaer, men der faktisk ikke er nogen tegn på at kvinder bliver tvunget i burkaer i Danmark og burka-tvang allerede er ulovligt. Så burkaforbuddet er bare endnu en symbolsk, populistisk og ligegyldig regel der indskrænker vores rettigheder på et helt ligegyldigt grundlag og det kan ramme os alle, når vi har et stort tørklæde eller sjovt falsk skæg på.
 
--- Galschiøts Kulturscene (stand D4/Havnegade) ---
I år åbner vi vores helt egen kulturscene på folkemødet. Det er organisationen Art Politico, som bl.a. består af tidligere nøglepersoner i folkemødets ledelse, der har spurgt om vi ville samarbejde om projektet og det er vi vildt glade for.
Det er Art Politico der står for kulturscenen og de har arrangeret en masse fede events og debatter. Gennem folkemødet kommer der ministre, kulturpersoner, museumsdirektører, musikere m.fl. og gør os klogere på den danske kulturs tilstand.
Scenen ligger helt centralt i folkemødet, på plads D4 lige overfor Socialdemokraterne og Ny Borgerlige og vi har et fedt lille område som vi udsmykker med skulpturer og burkaer og hvad vi ellers kan finde på..
Se programmet herunder og på her.  
 
--- Kæmpe skråt op finger ---
Man skulle tro vi havde andet at lave (og vi har sådan set også så meget mere end rigeligt), men nu har værkstedets kreative sjæle med Galschiøt i spidsen lavet en endnu større skråt op-finger i kobber.
Den bliver præsenteret på folkemødet, hvor den vil pege finger af dobbeltmoralske tendenser i det danske samfund. Og der er rigeligt at pege på.
Den oprindelige skulptur blev lavet til årets Danmarksindsamling som en reaktion på det absurde i at regeringen priser indsamlingen, mens den årligt skærer 50 gange det indsamlede beløb fra den statslige ulandsbistand! Læs om projektet
 
--------------- Ps. tjek denne video med Jens om 50 året for 68-oprøret ----------------
Det var faktisk ikke alt herfra. Vi har gang i en masse andre spændende ting som vi beretter om i næste nyhedsbrev.
Sommerlige hilsner
Nyhedsbrevsdirektør Lasse Markus og en masse hårdt arbejdende gallerister 
 
Folkemøde-program
Kulturscenen hos Galleri Galschiøt (stand D4)
----------------------------------------------
 
Torsdag d. 14/6
 
17:00 - 18: Hvad er der blevet af den åndelige velfærdsstat?
Lytter politikerne stadig, når litteraturen tager ordet?
 
Eventbeskrivelse: Hvor velfærdsstaten i sin spæde start ansås for et middel til at skabe et åndeligt, kulturelt og meningsfuldt liv for den enkelte, synes den i dag at være blevet et mål i sig selv. Forfattere og andre intellektuelle var dengang politikernes naturlige sparringspartnere i debatten om meningen med velfærdsstaten. I dag er spørgsmålet nærmere, om der overhovedet findes en højere mening med velfærds-/konkurrencestaten? Og hvilken rolle kunsten skal spille i en politisk virkelighed, der synes baseret på Excel-ark, kvantitet og alt det, der kan måles? Vi har inviteret litteraturprofessor Lasse Horne Kjældgaard (forfatter til "Meningen med velfærdsstaten - Da litteraturen tog ordet og politikerne lyttede"), dramatiker Jokum Rohde (aktuel med essaysamlingen ”Modkørende”), direktør for CPH:DOX Tine Fischer, forfatter Dennis Gade Kofod og MF(S) Mogens Jensen til at diskutere meningen med velfærdsstaten – og med kunsten.
Deltagere
Mogens Jensen, kulturordfører, Socialdemokratiet
Tine Fischer, Direktør, CPH:DOX
Jokum Rohde, Dramatiker og forfatter.
Lasse Horne Kjældgaard, Professor i litteratur, RUC
Dennis Gade Kofod, Forfatter.
 
 
20:00 - 20:45 Hvorfor kan politikerne ikke undvære litteraturen?
Kulturministeren og Joh. Riis om litteraturens betydning i dag
 
Eventbeskrivelse: Bør vi ønske os politikere, der læser flere bøger og går mere i teatret? Hvordan forholder forfatterne sig til det politiske i dag? Er det overhovedet litteraturens opgave at spille en politisk rolle? Kulturminister Mette Bock og Gyldendals litterære direktør Johannes Riis taler om litteraturens betydning i samfundet og i den politiske virkelighed i dag.
Deltagere:
Mette Bock, Kulturminister, Kulturministeriet
Johannes Riis, Litterær direktør, Gyldendal
 
Fredag d. 15/6
 
10:30 - 11:30 Skal museerne sættes fri?
Vi sætter museumsstøtten til debat og diskuterer museernes vilkår og rolle anno 2018
 
Eventbeskrivelse: Vi tager med denne samtale hul på diskussionen om den udskældte museumsstøtte og drøfter museernes rolle anno 2018 og i fremtiden. Vi diskuterer i den forbindelse modsætninger og ligheder mellem de store og små museer, mellem København og provins og ser på samarbejder mellem og vilkårene for kultur-, natur- og kunstmuseerne rundt om i landet.
Deltagere
Alex Ahrendtsen, MF, Dansk Folkeparti
Mikkel Bogh, direktør, Statens Museum for Kunst
Jacob Bjerring-Hansen, Direktør, Bornholms Museum
Anja Olsen, Museumschef, Forstadsmuseet
 
 
11:45 - 12:45 Hvordan bliver politik og kunst til?
Samtale om skabelsesprocessen
 
Eventbeskrivelse: Hvordan bliver politik og kunst til? Hvordan får vi ideer? Hvad inspirerer os? Hvilken modstand møder vi? Hvornår oplever at vi lykkes med vores ambitioner? Komponist og formand for Dansk Komponistforening Bent Sørensen har inviteret folketingspolitiker Alex Ahrendtsen (DF) og dramatiker Katrine Wiedemann til en samtale om skabelsesprocessen – i politik og kunst.
Deltagere
Katrine Wiedemann, Teaterinstruktør, .
Alex Ahrendtsen, MF, Dansk Folkeparti
Bent Sørensen, Formand, Dansk Komponistforening
 
 
13:30 - 14:15  Kan litteratur bruges som medicin?
Litteratur har en positiv effekt på fysisk og psykisk sundhed - hvad er det, den kan?
 
Eventbeskrivelse: Flere store forskningsprojekter sætter fokus på, hvordan litteraturen kan bruges tværvidenskabeligt og dermed bidrage til at gøre os klogere på områder som sundhed, samfund og politik. Især i sundhedsvidenskaben er brugen af litteratur slået igennem, og rundt om i landet har man opnået positive effekter med læsegrupper i psykiatrien, med narrativ medicin - en behandlingsmæssig tilgang, hvor lægen forholder sig til patientens fortælling som en væsentlig del af behandlingsforløbet- og ved hjælp af creative writing-forløb, hvor patienter skriver deres egne tekster i mindre skrivegrupper. I denne debat diskuterer vi, hvad det er, litteraturen kan, hvad den kan bidrage med på andre videnskabelige felter, særligt på det sundhedsvidenskabelige, og hvorfor den tilsyneladende har en helbredende virkning.
Deltagere
Martin Glaz Serup, Forfatter, .
Anne Lindhardt, Formand, Psykiatrifonden
Lene Agersnap, Praktiserende læge og redaktør på Ugeskrift for Læger, Lægerne Hvidovrevej 100
Yildiz Akdogan, MF, Socialdemokratiet
Birgit Bundesen, 1. reservelæge, Psykiatrisk center Glostrup
 
 
14:15 - 15:00 Litteratur på recept
Deltagere og forfattere fortæller om skriveforløb i psykiatrien og læser op af egne tekster
 
Eventbeskrivelse: To af deltagerne i et pilotprojekt om læse- og skrivegrupper i psykiatrien fortæller sammen med forfatter Pablo Llambias om deres erfaringer med forløbet, hvad de har fået ud af det, og hvordan de har brugt skrivningen efterfølgende. Undervejs læser de op af tekster, de har skrevet i gruppen. Professor i litteratur Anne-Marie Mai fortæller om forskningen på området, om erfaringer fra lignende projekter i DK, og hvorfor det er vigtigt at udvikle og udvide forståelsen af, hvad det er litteraturen kan.
Deltagere
Adda Djørup, Forfatter, .
Birgit Bundesen, 1. reservelæge, Psykiatrisk center Glostrup
Julie Top-Nørgaard, Forfatter og journalist, .
Stefan Legarth, Deltager i skrivegruppe, .
Louise Anker, Deltager i skrivegruppe, .
Anne-Marie Mai, Professor i dansk litteratur, SDU
Pablo Llambias, Forfatter.
 
15:10 - 16:00 Hvad fanden har ham Galschiøt gang i?
Hvorfor social kunst er vigtig for samfundet - om burka-løbere på FM og en rygende Frihedsgudinde
 
Eventbeskrivelse: Et forsvar for burka-løbere på Folkemødet, en rygende Frihedsgudinde, besættelse af Dokumenta14, korsfæstede gravide teenagere, spiddede isbjørne foran FNs klimakonferencer. Kunstneren Jens Galschiøt forklarer om hans motivation bag hans happenings og hvorfor han mener social kunst er vigtigt for vores samfund. Der lægges op til debat og spørgsmål.
 
16:30 - 17:30 Børn komponerer
Oplev elever fra Kongeskærskolens 2. klasser, der sammen med komponister har skabt en ny komposition
 
Eventbeskrivelse: Oplev elever fra Kongeskærskolens 2. klasser i Allinge, der sammen med 2 komponister har skabt en helt ny komposition. Gennem 2 dage har eleverne arbejdet intensivt og lært nyt om musikalske virkemidler, og hvordan man sætter lyd sammen, så det bliver til musik. De har lyttet intensivt til hinanden og samarbejdet for at skabe noget nyt, som aldrig er lavet før. Kom og hør børnenes værk og komponisterne fortælle om projektet! En unik mulighed for at få indblik i hvordan musik bliver til.
Deltagere
Lasse D. Hansen, Komponist, .
Mathias Madsen Munch, Komponist, .
Elever fra Kongeskærskolen, 2. klasse.
 
17:45 - 18:45 Hvordan bliver politik og kunst til?
Samtale om skabelsesprocessen med Kulturminister Mette Bock og kunstner Jesper Christiansen
 
Eventbeskrivelse: Samtale om skabelses processen: Hvordan bliver politik og kunst til? Hvordan får vi ideer? Hvad inspirerer os? Hvilken modstand møder vi? Hvornår oplever at vi lykkes med vores ambitioner? Komponist og formand for Dansk Komponistforening Bent Sørensen har inviteret Kulturminister Mette Bock og kunstner Jesper Christiansen til en samtale om skabelsesprocessen – i politik og kunst.
Deltagere
Bent Sørensen, Formand, Dansk Komponistforening
Mette Bock, Kulturminister, Kulturministeriet
Jesper Christiansen, Billedkunstner, .
 
Lørdag
 
11:15 - 12:00 Hvor mødes kunst og politik i dag?
Bertel Haarder i samtale med Lea Korsgaard om danske kulturværdiers vilkår og udvikling i dag
 
Eventbeskrivelse: Bertel Haarder i samtale med Lea Korsgaard om kunstens og kulturlivets rolle for udviklingen af Danmark og dansk politik i dag. Hvis kunst kan overbeskyttes og klarer sig bedst under pres, hvilken rolle har politikerne så i udviklingen af kulturen og kulturværdierne?
Deltagere:
Bertel Haarder, Medlem af Folketinget, Venstre
Lea Korsgaard, Medstifter og chefredaktør, Zetland
 
 
12:15 - 13:00 Den dystopiske fremtidsroman som medskaber af nutiden
Ida Auken, Kaspar Colling og Dennis Gade Kofod om litteraturens rolle i den politiske virkelighed
 
Eventbeskrivelse: MF (R) Ida Auken, der netop har udgivet bogen “Dansk”, udfordrer forfatterne Kaspar Colling Nielsen og Dennis Gade Kofods samfundssyn og sætter fokus på kunstens rolle i den politiske virkelighed i dag. Dennis Gade Kofods nye roman ”Folkemøg” er en kritisk kommentar til den populisme, der præger det politiske billede mange steder. Kaspar Colling Nielsen tegner med både "Det europæiske forår" og “Den danske borgerkrig 2018-2024” et satirisk og dystopisk billede af fremtiden, som samtidig blev en medskaber af nutiden, da Socialdemokratiet lod sig inspirere af “Det europæiske forår” til partiets seneste asyludspil.
Deltagere
Ida Auken, MF, Radikale venstre
Dennis Gade Kofod, Forfatter, .
Kaspar Colling Nielsen, Forfatter, .
Nicklas Freisleben Lund, Moderator, KU

***********************************************

Galleri Galschiøt

Aktiviteter i 2018

 

Igangværende udstillinger

Fundamentalism - Århus

Hvornår: udstillingen kan ses indtil 27. juni.
Hvor: Mølleparken i Århus.

Info: Link
Hvad: Projektet Abrahams Børn/Fundamentalism skaber i måneder debat om jødedommen, kristendommen og islam, religionernes ligheder og forskelle og mørke og lyse sider i Århus og omegn. Der er udstillet skriftsøjler i centrale uddannelses- og kultur-institutioner i byen. Se mere

Skulpturen Fundamentalism viser 600 af religionernes lyseste og mørkeste citater og der lægges op til dialog i skoler, på biblioteker mm.

*******
Morsø Kunstforening udstiller
Galschiøt og Mexicanere
Hvornår - 24/6 2018.
Mere info
Hvad: Galschiøt udstiller sine skulpturer og de dygtige mexicanske kunstnere Ray Morales og Alberto Reyes udstiller deres malerier. Udstillingen foregår både inden døre og byens offentlige rum, hvor du bl.a. kan se svinehunde på gågaden og meget andet.
 
*******
Hvornår: 4. juni - 3. september, 2018.
Hvor: Gågaden i Kolding
Hvad: City Kolding udstiller Galschiøts' hjemløse-skulpturer i byens gågade sommeren over. Udstillingen er ikke kun et kulpturelt indspark. Den bruges også aktivt til at sætte fokus på hjemløseproblematikken og Koldings socialforvaltning tager del i projektet.
Juni
Ny skulpturgruppe 'Skitser af Homo Sapiens' udstilles i Viborg
Hvornår: 7. juni – 22. august
Hvor: Viborg Gågade
Info:
Her

 
Handel har valgt at gentage successen med Galschiøts skulpturer i byens gågader. I år bliver helt specielt, for byen åbner for den første udstilling med Galschiøts nye skulptur-gruppe 'Skitser fra Homo Sapiens'. Vi glæder os meget til at se hvordan de bliver modtaget. 
Skitser til Homo Sapiens er en serie af menneske-lignende skulpturer er inspirereret af Mosebogens skabelsesberetning om verdens oprindelse. Her bliver mennesket skabt af ler. Uanset hvor forskellige vi ser ud og hvorfra i verden vi kommer, er vi alle skabt ud fra den samme "lerklump" - og det forpligter.
*******
Århus: Teaterstykket Abrahams Børn
på Kvindemuseet.
Hvornår: 13. juni, kl 18.30
Hvor: Kvindemuseet - Domkirkepladsen 5, Århus C
Pris: 75kr
- Forudbestilling her - eller betal i døren til Kvindemuseet. 
Anmeldelse:
Se her
Hvad:Forestillingen er et dristigt forsøg på at bygge bro mellem religionerne og skildre det fælles udspring, som ikke tildeles meget plads i dagens polariserede religionsdebat. For hvor meget ved vi egentlig om islam eller jødedommen?
I denne performancelekture skræller Hans Rønne lag af de tre religioner og revitaliserer de årtusinder gamle tekster. Skønt der er store og afgørende forskelle, er det også en fortælling om tre religioner, som har smittet og beriget hinanden – kulturelt, åndeligt og intellektuelt.
 
Og så er der lige kvindesagen……
 
 
 
*******
Århus: Kjeld Holm om Tage Skou Hansens forfatterskab – Abrahams Børn
Hvornår: 20. juni kl 19-20 .
Mere info
Pris: Gratis Læs mere
Hvad: Med udgangspunkt i Tage Skou Hansens forfatterskab vil tidligere biskop Kjeld Holm tale om eksistentialisme, etik og fællesskaber. Begreber som også er centrale for kunstneren Jens Galschiøt som har skabt den monumen-tale kunstinstallation og skulptur 'Abrahams Børn'. På skulpturens 28 monitorer vises 600 af de mørkeste og lyseste citater fra Toraen, Biblen og Koranen.
Kjeld Holms oplæg om den kendte forfatter knytter an til de fordomme og forestillinger, som citaterne fra skulpturen (måske) vækker hos beskueren.
Skulpturen kan ses frem til 27. juni i Mølleparken i Aarhus og er tænkt som et debatskabende kunstværk, der lægger op til fredelig dialog. 
 
 
*******
 
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
Hvornår: 25 – 29. juni, Man-fre. 9-15.30
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
 
*******
Koncert med Miriam Mandipira
på Galleri Galschiøt
Hvornår: 28. juni, kl 19.00-21.00 (dørene åbner kl 18.00)
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding
Billetter bestilles på : Tlf 66184058 eller  aidoh@aidoh.dk
Pris: 120kr - Se event
 
Hvad: Miriam Mandipira & Her Danish Friends
Miriam Mandipira er i sandhed en stjerne med internationalt format, som med sin unikke stemme og uimodståelige charme har vundet det danske jazz publikums hjerter. Overalt hvor hun optræder, er der fyldte sale. Hvad enten det er med DR Big Band, Kjeld Lauritsen, Delta Blues Band eller hendes eget orkester Miriam Mandipira & Her Danish Friends som hun dannede i 2010.
 
Når Miriam Mandipira spiller med “Her Danish Friends” kommer alle hendes musikalske talenter i spil. Hun sammensætter et repertoire, af sine favoritnumre fra både de store amerikanske evergreens, traditionel jazz, soul, gospel, blues og sange fra Zimbabwe, hvor hun selv stammer fra. De fire musikere i Her Danish Friends, akkompagnerer hende med indlevelse, nærvær og et engagement, der mærkes helt ned på de bagerste rækker.Christian Søgaard klaver, orgel, kor, Erik Sørensen saxofoner, Jens Holgersen kontrabas og Ulrik Brohuus trommer.
I 2014 udgav Miriam Mandipira & Her Danish Friends den anmelderroste cd ”Live”.     I 2016 modtog Miriam en Danish Music Award som Årets Bluessanger.
 
I forbindelsen med koncerten kan man også se Jens Galschiøts spændende galleri, værksted og bronzestøberi.
 
Juli
Ærø Kunsthal udstiller Galschiøt
Hvornår: 1. juli - 31. august, 2018.
Hvad: Galleri Jarsbo udstiller værker af en række kunstnere, herunder mange af Galschiøts værker. Se mere
*******
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
Hvornår: 16/7 – 20/7 Uge 29 Man-fre. 9-15.30
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
 
August
 
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
Hvornår: 13/8 – 17/8 Uge 33 Man-fre. 9-15.30
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
 
*******
Kulturmøde Mors møder
Skitser til Homo Sapiens
Hvornår: 23-25 august
Hvor: Mors
Hvad: Galschiøt udstiller sine skulpturer Skitser til Homo Sapeins på årets kulturmøde, så det glæder vi os til. Desuden deltager Galschiøt som altid i forskellige debatter og arrangemneter. Mere om dette senere på året.
 
September
Odense - Fundamentalism-fernisering
Hvornår: 15. september – 2. december
Hvor: Odense
Se: kort video-intro til projektet.
Hvad: Projektet Abrahams Børn/Fundamentalism  skal i 3 måneder skabe debat om jødedommen, kristendommen og islam, religionernes ligheder og forskelle og mørke og lyse sider i Odense og omegn. 
Skulpturen Fundamentalism viser 600 af religionernes lyseste og mørkeste citater og der lægges op til dialog i skoler, på biblioteker mm.
*******
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
Hvornår: 10/9 – 14/9 Uge 37 Man-fre. 9-15.30
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
*******
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
Hvornår: 24/9 – 28/9 Uge 39,(Næsten fuldtegnet)  Man-fre. 9-15.30:
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
Oktober
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
Hvornår: 1/10 – 5/10 Uge 40,(Næsten fuldtegnet) Man-fre. 9-15.30
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
*******
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
Hvornår: 29/10 – 2/11 Uge 44 (næsten fuldtegnet) Man-fre. 9-15.30
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
 
November
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
 
Hvornår: 5/11 – 9/11 Uge 45, Man-fre. 9-15.30
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
 
*******
 
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
 
Hvornår: 26/11 –30/11 Uge 48, Man-fre. 9-15.30
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
 
December
COP 24 i Polen.
Hvis jeg ikke tager meget fejl ender vi med et ret stort happening-setup til COP24 i Polen. Her skal den Gravide Teenager og Survival of the Fattest igangsætte debatter om hhv. prævention og bistandspenge til klima-tilpasning.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Miriam Mandipira
 
Miriam Mandipira
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denne mail er udsendt fra billedhuggeren Jens Galschiøts værksted.
Kontakt til værkstedet:
Galleri Galschiøt
Banevænget 22
5270 Odense N
Tlf : (+45) 6618 4058
Portræt af Galschiøt med link til alle projekter fra hans værkstedet(PDF på engelsk)
200 sider E-bog om Galschiøt på dansk (PDF)

 
 
****************************************** 
 ******************************************
 
Af- og tilmelding af nyhedsbrev fra Jens Galschiøt
Vil du slettes fra denne infoliste så klik her: Afmeld min e-mail fra denne liste
Vil du opdatere dit navn-email m.m på listen:  Opdater min profil
Vil du tilmelde dig til infoliste, så tryk her: Tilmelding til Galschiøts infoliste