Hieronder vind je een bericht dat je kan interesseren op jouw weg naar zelfontwikkeling en persoonlijke groei. CHANGE ondersteunt dit initiatief graag. Samen kiezen we voor verandering. Together we CHANGE the world!
 
Informatieavond Training tot Kindertolk: woensdag 4 mei
 
Kinderen doorgronden onze ziel en willen dat we ernaar leven. Met hun gedrag of klachten 'vertellen' kinderen ons wat daarvoor nodig is. Een kindertolk vertaalt het gedrag van het kind in een concrete en rakende levensles voor de ouder als mens. Magische momenten zijn het wanneer ouders voelen dat het wáár is wat hun kind vertelt. Moeder Anne zegt: "ik voel een wezenlijk verschil in mijzelf en wat zo mooi is, ik zie Kristel nu echt, ik begrijp waar ze mee bezig is." Ineens ervaren ouders niet langer een probleem maar de liefdevolle wijsheid van hun kind. Bij de ouders ontstaat bewustzijn en heling en de problemen van kinderen verdwijnen of verbeteren. Als kindertolk maak je dus voelbaar wat kinderen hun ouders vertellen en voor hen nu nog ongrijpbaar is.
Wil jij kindertolk worden, een spiegelexpert in gezinnen, relaties, onderwijs, zorg of kinderopvang?
Via de informatieavond op 4 mei, oriënteer je je vrijblijvend op de Training tot Kindertolk die in Wijnegem en Gentbrugge van start gaat. Op die avond kun je ook het boek ‘Het Fluisterkind’ van Janita Venema winnen én een early-bird-korting van 200 euro meepakken*. Er is ook KMO-subsidie mogelijk.

Kom dus samen je collega naar deze boeiende avond die verzorgd wordt door Leni Vander Steene en Joba Maréchal.
 
Reacties van de huidige deelnemers:
"Professioneel hoogstaand" - "Fijne lessen met veel warmte" - "Het kindertolken heeft mij gegrepen" - "Ik vind de opleiding geweldig, zuig de info op en kijk elke keer uit naar de volgende lesdag" - "Ik sta versteld van de methode. Was een beetje argwanend toen ik het woordje ‘magie’ gelezen had, maar benoem het nu zelf ook zo" - "Mindblowing, wow!"
 

Geef je op voor de informatieavond op
woensdag 4 mei om 19.30u in Gentbrugge. 

Laat ons ook weten met hoeveel personen je komt.
Mail naar: info@presentchild.com.
 


*Onder de aanwezigen wordt een exemplaar van het boek ‘Het Fluisterkind’ van Janita Venema verloot én we verlengen de early-bird korting van 200 euro (die eigenlijk op 1 mei afloopt) voor alle aanwezigen die zich vervolgens uiterlijk 10 mei inschrijven.
Het project CHANGE zorgt sinds 2010 voor meer bewustwording in deze wereld van verandering.
 
Gestart als een blad gaat de missie verder via het platform We are the CHANGE.
CHANGERS maken het nieuws. 
CHANGE Mail Change the Word bvba
T +32 (0)475 58 53 62 
– mail@changemail.be
BTW BE 0825 066 261