Klik hier om deze email in uw browser te lezen

La Costa Golf & Beach Resort

La Costa Golf & Beach Resort

La Costa Golf & Beach Resort

La Costa Golf & Beach Resort

Golfvakantie special:

La Costa Golf & Beach Resort

Spanje - Costa Brava

Als u van mooie plaatjes houdt, vergeet dan niet uw camera mee te nemen naar La Costa Golf & Beach Resort. De Middellandse Zee is slechts één van de karakteristieken van de adembenemende Costa Brava.

Aan de andere kant zijn er de meer dan 2000 meter hoge opvallende beeldhouwwerken van de met sneeuw bedekte toppen van de Pyreneeën.

Discrete luxe
Het hotel ligt tussen het strand en golfbaan, op een ruim privé terrein met de rust en stilte van het Catalaanse platteland. Het beschikt over 2 villa's, 66 tweepersoonskamers en 54 junior suites, allen met uitzicht op de tuin, het zwembad of de Platja de Pals golfbaan.

De kamers hebben zachte en warme gekleurde stoffen die een gastvrije sfeer uitademen. De kamers op de begane grond hebben toegang tot het zwembad en een eigen tuin.
 
  • 7 nachten o.b.v. LO (buffet ontbijt)
  • 3 greenfees Platja de Pals
  • gratis parkeren
  • gratis wifi
  • gratis toegang tot fitness en sauna

Nu v.a. € 579,- p.p.

Extra voordeel als u vóór 19 juni een golfvakantie boekt in de periode t/m 31 july of van 1 september tot 12 oktober.

  • gratis upgrade naar een Junior Suite
  • onbeperkt golf op Platja de Pals (op de geplande speeldagen m.u.v. de periode 20 juni - 31 juli)
  • buggy op Platja de Pals (50% korting m.u.v. de periode 20 juni - 31 juli  - ter plaatse te betalen)
  • welkomst drank

Stoer

Gratis WiFi en géén administratie of boekingskosten

Golf Club Platja de Pals - impression

Golf Club Platja de Pals - impression

Zei iemand golf?

Golf Club Platja de Pals
De Golfbaan Platja de Pals is een par 73 baan, van 6263 meter lang. Het heeft een typisch Brits design en staat vol met oude pijnbomen. Gebouwd in 1966, is dit de oudste golfbaan aan de Costa Brava. De baan is ontworpen voor een krachtig spelletje golf en vereist grote nauwkeurigheid.

De eerste holes zijn niet overdreven lang, maar omdat ze zijn omgeven door pijnbomen en strategisch geplaatste bunkers, moeten ze met grote nauwkeurigheid bespeeld worden om uw bal op de green te krijgen. Het ontwerp vereist een zeer precies spel omdat alle fairways zijn omgeven door grote naaldbomen.

Gelegen in een rustige omgeving, dicht bij de zee, wordt Golf Platja de Pals beschouwd als één van de meest prestigieuze banen van Spanje. Het clubhuis heeft een duidelijk Engelse sfeer, een geheel eigen charme en vormt de finishing touch op een first class dagje golfen.

Costa Brava als bestemming voor uw golfvakantie

De wilde, ruige kust, of zoals het beter bekend staat de Costa Brava, is gelegen in het noordoosten van Catalonië. De belangrijkste karakteristiek van deze kust is de combinatie van lange stranden met fijn, goudkleurig zand. U zult ruige plaatsen ontdekken waar heel veel rotsachtige kreken te vinden zijn met zulk kristalhelder water, dat u alles kunt zien. Onvoorstelbaar mooi, zeker in combinatie met een aantal bijzondere dennenbossen. De enige toepasselijke woorden zijn "absoluut hemels".

Costa Brava als vakantiebestemming
Costa Brava vakanties zijn het prettigst in de zomer, wanneer het weer warm en zonnig is, met iets koelere avonden. De winters zijn mild en toch heerlijk, want er zijn volop mogelijkheden om te wandelen en sightseeing. De wilde kust biedt moderne Resorts, traditionele Spaanse dorpjes, kleurrijke jaarlijkse feesten, een verscheidenheid aan architectuur en een overvloed aan bars, cafés, musea en kunstgalerijen. Allen zijn toegankelijk gemaakt door goede vervoersverbindingen
.


Watersport, prachtig strand en prestigeuze golfbanen

Voel de wind in de zeilen
Als u van watersport houdt, gaat u via de tuinen naar het strand van het hotel. U vindt er een zeilschool met kajaks, catamarans en windsurfen.

Als alternatief kunt u ook onder leiding van een kapitein een picknick excursie maken waarbij u kennis maakt met de kust van de Costa Brava met zijn verborgen baaien en helder water.

Prestigieuze golfbeleving
Platja de Pals wordt beschouwd als een van de top 100 banen in Europa en een van de meest prestigieuze in Spanje. Platja de Pals is de oudste golfbaan aan de Costa Brava. De natuurlijke schoonheid, rust en de nabijheid van de zee stimuleert elke golfspeler.

3 Belangrijkste redenen om te kiezen voor La Costa Golf & Beach Resort
1. Verbazingwekkende locatie op het Catalaanse platteland
2. Strand, Boottochten en watersport op alle niveaus
3. Een van de oudste en meest prestigieuze Spaanse golfbanen

 

Voorwaarden, prijzen en direct boeken

Boek nu
La Costa Golf & Beach Resort
 
7 nachten - 3 greenfees - LO
 v.a. € 579,- p.p.
 
Extra voordeel als u vóór 19 juni een golfvakantie boekt in de periode t/m 31 juli of in de periode van 1 september tot 12 oktober.
  
Stoer 

Gratis WiFi en géén administratie of boekingskosten.