Vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 november:
Dan kan je ons vinden op de eroticabeurs te Hasselt. Waar we een stand en het BDSM-podium verzorgen. Regelmatig krijgen we de vraag of we geen ingangskaarten of zo hebben. Het antwoord is negatief doch wie gratis binnen wilt kan dit op vrijdagavond sliploos.
 
Zaterdag 12 november :
Dan zijn jullie terug welkom op de BDSM-avond in Den Biechtstoel te Waasmunster OPGELET aanvang 19u. Einde 1u.
Zoals elke tweede zaterdag van de maand gaan we terug jullie biecht afnemen.
Wil je iets bijleren, wil je zelfs eens van de grond, wil je je sub eens van de grond zien gaan, wil je gewoon kijken? Dit kan allemaal gerealiseerd worden.
Marc Van Vlaanderen zal aanwezig zijn om jullie te helpen de avond "vlekkeloos" door te brengen. Ook Meesteres Andorra zal jullie te woord staan.
Heb je zelf een speciaal verzoekje vertel het ons en in de mate van het mogelijke proberen we dit te realiseren. Indien er speciaal materiaal voor nodig is zet het dan even op mail.
Verschillende hangpunten aanwezig, grote kooi, elektrische takel, andreas kruis, spankingbanken enz.
Het lekkere eten krijg je er ook bij als je braaf bent geweest. Anders op water en brood in de groepskooi. Eten en drank is in de ingangsprijs begrepen. Opgelet omwille van de stijgende energieprijzen is ook de ingang iets duurder geworden.
AANMELDEN VIA MAIL VERPICHT.
marcvanvlaanderen@hotmail.com
 
Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 november staan we op het podium in Hamburg op Passion 2022.
Ook geven we daar 2 workshops met onze vacuumzakken en opblaasbare dingen. En dit op vrijdag 25 november van 21u tot 23 uur. En op zaterdag van 11u30 tot 13u30, dit telkens in zaal 3. Inschrijven via Passion-messe.com .
 
We hadden je gevraagd om zaterdag 26  augustus 2023 reeds vrij te houden. Nu dit is voor de Kinky-, Ruil- en Rommelmarkt. Voor meer inlichtingen verwijs ik jullie naar onze site: krr-info.be .
 
 
Een dikke knuffel of een “klein” mepje.
Marc
 
Volg ons op sociale media