H2W | januari 2018

H2W
H2W

Wanneer we spreken over P2P dan bedoelen we alles wat er gebeurt vanaf het moment van bestellen van goederen tot het ontvangen en betalen van facturen en de continue monitoring en verbetering van dit proces en de prestaties.

Dit proces raakt veel verschillende medewerkers (zorgverleners) en afdelingen. Hoe groter de organisatie, hoe groter het aantal mensen dat betrokken is. Vaak hebben zorginstellingen meerdere locaties waarop zorg verleend wordt. Niet goed georganiseerd en geautomatiseerd is het bestellen en ontvangen al gauw een tijdrovend proces. In elke stap van het proces zijn grote risico’s op fouten door handmatige verwerking van goederen en bijbehorende documenten. Daarnaast ontbreekt er vaak een transparante en gestandaardiseerde procesgang in de organisatie wat leidt tot vragen als: “Waar blijven mijn bestellingen? Is de order al goedgekeurd? Is de levering compleet ontvangen? Waar is het afgeleverd? Wie heeft de goederen ontvangen? Bij wie ligt de factuur, want de leverancier vraagt naar een betaling?”

Download hier de whitepaper...

H2W

Een Facilitair Management Informatie Systeem (FMIS) is veel meer dan alleen maar een registratie-applicatie. Het is een tool wat de professional van belangrijke informatie voorziet die gericht is op de professionalisering van de organisatie. Iedere organisatie wil overzicht en inzicht in haar informatiestromen. Daarbij moet de informatie up-to-date zijn en op ieder willekeurig moment beschikbaar.

Een FMIS biedt mogelijkheden om informatie over de facilitaire processen te beheren en te monitoren, zodat u inzicht krijgt in de kwaliteit, resultaten en kosten van de dienstverlening. Hiermee stelt een FMIS u in staat om de dienstverlening te optimaliseren en uw facilitaire organisatie efficiënter te maken. Het koppelen en integreren van systemen vormt hierin een steeds belangrijker wordende schakel in het proces van beheer. Door systemen te koppelen met het FMIS kan ketenintegratie worden bereikt.

In deze whitepaper nemen wij u mee in wat een FMIS voor u kan betekenen. Beschreven wordt de essentie van een FMIS en een aantal ontwikkelingen die er op dit gebied zijn van integratie in de keten. Tot slot volgt een korte uiteenzetting van aandachtspunten en adviezen bij de selectie & implementatie of optimalisatie van een FMIS.

Download hier de whitepaper...

H2W

H2W
Poort van Veghel 4934
5466 SB Veghel
0413 244 130
info@h2w.nl
www.h2w.nl

 
Website H2W