Nieuwsbrief
Van Iersel Luchtman Advocaten
Businessrun
 editie augustus 2019

Captain's Lunch voor Businessrun deelnemers
    
Een succevolle deelname aan de Businessrun - en ook het aantal deelnemende teams per organisatie - hangt met name af van de enthousiaste kartrekkers binnen de organisatie. Daar zijn wij ons erg van bewust!
 
Wij hebben deze kartrekkers gedoopt tot ‘captains’. Wij willen de captains graag een keer in het zonnetje zetten en bedanken voor hun eindeloze enthousiasme.
 
Wij nodigen alle captains dan ook graag uit voor een ‘captain's lunch’ op vrijdag 20 september aanstaande om 12.00 uur! Uiteraard staat er een uitgebreide en ‘sportieve’ lunch op het programma. De verdere invulling en locatie houden we nog even geheim.
 
Nog niet ingeschreven voor de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun?
Schrijf dan nu in, dan ben jij als captain van harte welkom op de Captain's Lunch!
 

En... al ingeschreven?
  
Nog niet? Dan wordt het hoog tijd! Daag de collega’s en zakenrelaties uit en loop samen de 5km, 10km of de halve marathon. Een herinnering die je niet snel zal vergeten. Tevens een uitgelezen kans om de 19.000 deelnemers en ruim 85.000 toeschouwers te laten zien hoe sportief jullie bedrijf is.  
 
Deelnemers aan de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun zijn onze VIP’s en krijgen veel extra’s. Nieuwsgierig naar het Businesspakket?
 
Al bekend met de Businessrun en wil je direct jouw bedrijventeams inschrijven?
Top, dat kan hier. Tot ziens op zondag 6 oktober!

Wist je dat...?
 
  • ... er speciaal voor de lopers van de Businessrun masseurs aanwezig zijn? In het Chasse Theater staan ze klaar om de spieren weer soepel te maken of alvast de kleine pijntjes te verzachten! 
  • ... je jullie bedrijventeams kunt aanmelden voor de Van Iersel Luchtman Advocaten Businessrun tot 24 september 12.00 uur?
  • ... Basicfit ook dit jaar de lopers van de Businessrun weer ontvangt voor een frisse douche, zodat je fris en fruitig kan aansluiten bij de borrel in het Chasse Theater?
  • Alle informatie over de Businessrun hier te vinden is?

Samen trainen, lekker bezig!
 
Nu de vakanties achter de rug zij gaan we collectief vol frisse moed aan de slag om er een succesvolle 2e helft van het jaar van te maken. Zowel zakelijk als sportief, toch? Als we kijken naar het aantal inschrijvingen dan is dat zeker het geval: we 'plussen' licht, zowel in aantal bedrijven als het aantal deelnemende teams.
 
En we krijgen ook regelmatig reacties van bedrijven die al lekker bezig zijn met de voorbereidingen op de Bredase Singelloop. Zo zijn de teams van Vekon, BT Nyloplast en Van Iersel Geveltechniek wat ons betreft dus lekker bezig!


Bedrijven in de picture bij Breda Vandaag & De Bredase Bode
    
Ook dit jaar hebben we weer een mooie deal kunnen sluiten met het team van Breda Vandaag en Uitgeverij De Bode. En van deze deal kunnen jullie profiteren als je jouw bedrijf op een top manier in de picture wilt zetten!
 
Laat Breda en omgeving zien hoe sportief jullie werknemers zijn en presenteer jullie bedrijf aan ruim 400.000 lezers in aanloop naar de 34e editie van de Bredase Singelloop!
 
Voor een beperkt aantal bedrijven is ruimte om met redactionele ondersteuning jouw motivatie voor deelname aan de Bredase Singelloop te laten optekenen. Daarbij 2 afbeeldingen - bijvoorbeeld je logo en een gave foto - en uiteraard een link naar de website van jullie bedrijf of product.
 
Normaal kost dit pakket circa € 500,-, met de Singelloop korting kost het je slechts € 325,-
Interesse? Stuur dan snel een mailtje naar businessrun@bredasesingelloop.nl 
 

Sneller op de hoogte van Singelloop nieuwtjes
 
Ook de social accounts van de Bredase Singelloop worden beheerd door vrijwilligers. Dag in, dag uit, want social media zijn immers niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven?! Wij houden je graag op de hoogte van de Singelloop actualiteiten op verschillende platforms.
 
Volg jij ons al? Nee? Connect dan snel en groei met ons mee!
 
Blijf op de hoogte van de laatste info, leuke nieuwtjes, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van #SingelloopBreda via onze social media kanalen. 
 
Volg ons op FacebookTwitter, PinterestInstagram of connect met andere zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina. We hopen je ook daar snel te mogen ontmoeten! Be connected!

Onze partners: