NIEUWSBRIEF
Jaargang 14 - Nummer 1 - Januari 2016
 

 
 
IMF ziet verhoogde economische groei Spanje
 
Het Internationale Monetaire Fonds (IMF) heeft haar groeivoorspelling van de Spaanse economie wederom naar boven bijgesteld.

Het IMF voorspelt een economische groei van 2,7% in 2016, wat zou betekenen dat de economie in Spanje sneller groeit dan die van de VS, Japan en Canada. Voor 2017 wordt een groei van 2,3% voorspeld.
 
In oktober 2015 werd door hetzelfde IMF nog een voorspelling gedaan van 2,5% in 2016 en 2,2% in 2017.
 
 
Gratis E-Book over de Spaanse woningmarkt
 
De update van het E-Book "Onderweg naar Spanje" staat online en kan gedownload worden.
110 pagina's met informatie, tips en adviezen gebaseerd op ervaringen uit de praktijk.

Een goede voorbereiding is meer dan het halve werk…!
Begin bij het begin en download dit E-Book alvorens verdere stappen te ondernemen op de Spaanse huizenmarkt.

Let op...!
Dit is een nieuwe versie.
Ook als u een eerdere versie van dit E-Book heeft, dient u deze update opnieuw te downloaden.

Download het E-Book nu!
 


Klik op de afbeelding voor info met video-impressie
 
 
Carnaval in Águilas...
een waar spektakel
 
Over enkele weken is het weer Carnaval. Als u dit feest nog nooit in Águilas hebt gevierd, is het zeker de moeite waard om het dit jaar in uw agenda te zetten, want het Carnaval in Águilas (Murcia) is al jaren uitgeroepen tot officiële Nationale toeristische attractie.

De grote verlichte optochten zijn op zondag 7 februari (18.00u), dinsdag 9 februari (17.00u) en zaterdag 13 februari (18.00u). Alle optochten duren zo'n 5(!) uur, dus warme kleding is aan te bevelen.

Om de optocht te bekijken, kunt u kaarten kopen en op één van de vele tribunes naast de route plaatsnemen. U kunt ook vanaf de haven van Águilas richting Plaza de España lopen en de optocht gratis langs de weg bekijken. Dat is overigens ook de beste plek om foto's te maken, waar u als fotograaf gewoon op de weg tussen de optocht kunt staan.

Lees verder >>


 
Atalaya de Mojácar: Luxe, nieuwe appartementen aan zee

Atalaya is gesitueerd in de heuvels van Mojácar met geweldige uitzichten op Mojácar Playa en de kustlijn van Almería. Aangenaam gelegen boven de prachtig aangelegde golfbaan van Marina Golf Mojácar, is het slechts ca. 5 minuten wandelen naar het Cueva del Lobo-strand, plaatselijke winkels en heerlijke visrestaurants.

De appartementen hebben een bebouwde oppervlakte van 100 m² tot 129 m² en beschikken over een royale woon-eetkamer met schuifdeuren naar het terras met panoramisch zeezicht, volledig ingerichte keuken met eetbar (inclusief vaatwasser, keramische kookplaat, oven, koel/vries-combi, afzuigkap en granieten blad), 3 slaap- en 2 badkamers, waarvan één en-suite met de master-bedroom. Bovendien zijn de woningen uitgerust met centrale airco (koud/warm), elektrische boiler, aansluitingen voor tv en telefoon in de woonkamer en de slaapkamers, elektrische rolluiken, een berging en een ondergrondse parkeerplaats. Dit alles vanaf slechts € 151.686,- Kosten Koper

Klik hier voor meer info, foto's, video en brochure-aanvraag.
 
Dé Facebook-pagina voor échte Spanje-fans

De Facebook-pagina 'Spaanse Woning' geeft dagelijks uitgebreide Nederlandstalige info over de Spaanse woningmarkt, de diverse regio's, de laatste nieuwtjes, uitleg over en voorbereiding op de mogelijke aankoop van uw eigen woning onder de Spaanse zon. Als échte Spanje-fan geeft u natuurlijk een LIKE aan deze pagina, zodat u niets mist en altijd op de hoogte blijft.
 
Hieronder enkele berichten die onlangs op Facebook gepubliceerd zijn. Als u het gemist heeft, kunt u deze alsnog bekijken door erop te klikken.
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
 
Top 5 van meest bezochte woningen
 
Deze Top 5 is samengesteld aan de hand van het aantal bezoekers op de NICLA-website alsmede de bezichtigingen ter plaatse.

Klik op de foto’s voor meer informatie. U kunt dan alle overige gegevens van de betreffende woning bekijken. Ontdek zélf waarom deze panden de afgelopen maand door zoveel mensen zijn bezocht.
 
 
 
 
 

 
Blijf in contact met NICLA via Social Media

Om de ontwikkelingen op de Spaanse woningmarkt zo snel mogelijk bekend te maken, gebruikt NICLA allerlei media-kanalen. Periodieke updates verschijnen uiteraard in de Nieuwsbrief en in de Aanbod-selectie.
 
Actuele informatie wordt echter direct (live) door NICLA verspreid via Social Media. Meld u dus aan op (een van) de vele platformen en volg NICLA, zodat u niets mist! (klik op onderstaande logo's)
 
      

      
NICLA Property Consultancy, S.L.

Ronda de las Buganvillas 22 - 04621 Vera (Almería) - Spanje
Tel. (+34) 950 133 508 - Mob. (+34) 628 585 538
info@nicla-casas.com - www.nicla-casas.com

Deze Nieuwsbrief én voorgaande uitgaven kunt u tevens terugvinden op de website van NICLA Property Consultancy, S.L.