Nieuwsbrief rdgKompagne
RDGKOMPAGNE NIEUWSBRIEF FEBRUARI
 2019

9 kinderstemmen!
Kinderstemmen
Eind vorig jaar werden de kinderstemmen van Acapela behalve voor Proloquo2Go ook beschikbaar voor Mind Express, Snap en Communicator. Wij konden toen ook de komst van 7 nieuwe kinderstemmen van Fluency aankondigen. Die Fluency stemmen zijn nu ook klaar. Daarmee zijn er nu in totaal 9 kinderstemmen beschikbaar, met verschillen in leeftijd, accent en klankkleur, waardoor kinderen wat te kiezen hebben!
 
Welke stem u en uw kind of cliënt het mooiste vinden, is natuurlijk heel persoonlijk. Juist daarom zijn wij blij dat wij nu meer keuze kunnen bieden. Op onze website laten wij u van álle kinderstemmen een aantal voorbeelden horen.
 
 
Actief en oog in oog communiceren met Vibe
VibeJabbla introduceert de Vibe: een compact, plat en zeer praktisch communicatiehulpmiddel voor actieve gebruikers. De Vibe heeft een 10 inch aanraakscherm en is voorzien van krachtige speakers. Voor een natuurlijke communicatie en nóg betere verstaanbaarheid in meer situaties heeft de Vibe aan de achterkant een meeleesscherm, dat gekozen of getypte boodschappen kan tonen in de vorm van tekst. Een unieke functie voor een dynamisch communicatiehulpmiddel!
 
TouchSpeak nu ook voor iOS
TouchSpeak iOS SpeechpackTouchSpeak is een app die speciaal is ontwikkeld voor mensen met afasie. De app combineert verschillende modules die de communicatie kunnen ondersteunen. Er waren al versies van TouchSpeak voor Windows en Android, maar nu is TouchSpeak ook verkrijgbaar als app voor iPhone en iPad.
 
 
Bezoek ons op Zorgtotaal 2019!
Van 12 t/m 14 maart staan wij weer op de beurs Zorgtotaal in de Jaarbeurs in Utrecht. Wij demonstreren daar voor het eerst de nieuwe omiVista Mobii: het mobiele interactieve projectiesysteem voor vloer én tafel. Daarnaast kunt u kennismaken met omiReflex wandprojectie, onze Kojo oogbesturingscomputer, de Acticomm en Cosmo.
 
Bent u benieuwd wat projecties kunnen betekenen voor dagbesteding, therapie of onderwijs aan mensen met een motorische en/of verstandelijke beperking, of voor het activeren van dementerende ouderen? Wilt u zien wat oogbesturing kan betekenen voor de ontwikkeling van mensen met ernstige meervoudige beperkingen, of voor patiënten op de IC? Breng dan een bezoek aan onze stand B029 in hal 9! Via de banner hieronder kunt u gratis toegangskaarten bestellen.
 
Zorgtotaal 2019
 
ALOHA uitproberen
ALOHAALOHA is een uniek Nederlands groeivocabulaire voor kinderen of jongeren die niet of nauwelijks kunnen spreken. Het vocabulaire is ontwikkeld door taal- en spraakpathologen en logopedisten met jarenlange ervaring binnen de peuter- en kinderrevalidatie van de Sint Maartenskliniek in Nijmegen.
 
Wilt u zien of ALOHA een goede oplossing is voor uw cliënt? Dan kunt u een 30-dagen demo downloaden.
 
 
Nieuwe workshop: Snap+Core First
Workshops
Op donderdag 28 maart verzorgen wij voor de eerste keer onze nieuwe Basiscursus Snap+Core First. Core First is het meest uitgebreide kant-en-klare vocabulaire voor Tobii Dynavox platformen. Dankzij de pragmatische opzet en cognitieve tools kan het niet alleen geschikt zijn voor kinderen in ontwikkeling, maar ook voor mensen met een autistische stoornis of niet-aangeboren hersenletsel. In deze nieuwe workshop leert u alles over de mogelijkheden.
 
Kom ook naar onze andere workshops
Vanaf maart gaan ook onze andere workshops weer van start. Wij nodigen therapeuten, ouders, begeleiders en andere belangstellenden van harte uit om aan onze workshops deel te nemen.
 
 
Vacatures
Onze regioteams kunnen versterking gebruiken in de binnen- én buitendienst. Op dit moment hebben wij maar liefst 4 vacatures. Word jij onze nieuwe collega?
 
 
Terugblik symposium
OC-symposiumOns symposium ‘Ondersteunde Communicatie van A tot Z’ zit er weer op. Met ruim 200 deelnemers en veel interessante sprekers op een prachtige locatie, was het wat ons betreft een zeer geslaagde dag. Ook van de deelnemers hebben we veel enthousiaste reacties gekregen. We hadden een vol programma met 4 tijdblokken van 6 parallelsessies over uiteenlopende onderwerpen, die allemaal goed werden bezocht.
 
Een fotoreportage van het symposium is te zien op onze Facebookpagina.
 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: like ons op Facebook!
rdgKompagne heeft ook een pagina op Facebook. Door onze pagina te liken, bent u altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshop aanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes.
 
Volg ons via Facebook
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.