Nieuwsbrief 47
  
In deze nieuwsbrief:
 
Bloesemremedies en engelen.
Cursussen – Introductie dag
 Basis gezichtsdiagnose Schüssler
 Dagopleiding
Aanbiedingen/nieuwe producten.
 
BLOESEMREMEDIES EN ENGELEN

 
Wanneer je om je heen kijkt, lijkt de wereld van de engelen soms ver weg te zijn. De oorlogen, rampen en vele volken die hun thuis zijn kwijtgeraakt. Ook zie je de macht verschuiven naar jonge politici, met weinig gevoel en een beperkte, meer commercieel gerichte visie. De energetische, natuurlijke en fijnere geneeswijzen worden afgedaan als water, omdat er geen inzicht en begrip is. Je kunt namelijk de fijnere energieën en sferen pas begrijpen, wanneer je bewustzijn hiertoe in staat is. Dit kun je alleen maar bereiken, door het trainen van en door het luisteren naar je gevoel en je hart. De enige weg om in contact te komen met de fijnere energieën en/of engelen is namelijk de weg binnendoor. Wanneer je jezelf niet verfijnt, is er ook geen mogelijkheid om de fijnere wereld te kunnen waarnemen. En voor velen geldt nog steeds: Wat je niet ziet, bestaat niet.
 
Het is dan ook opmerkelijk dat er wel heel veel religies bestaan. Maar ook elektriciteit zie je niet en daar gelooft wel iedereen in. Dit komt omdat je wel de gevolgen van elektriciteit ziet en/of voelt. Je kunt bijvoorbeeld je vinger in het stopcontact steken. Dan kun je voelen dat er meer is, dan dat je kunt zien. Ditzelfde geldt ook voor de wereld van de fijnere energieën. Die kun je misschien niet zien, maar het begint hier ook met voelen. Wanneer je niet geoefend en getraind hebt om deze fijnere energieën en wezens te kunnen waarnemen, dan zullen deze gebieden ook niet in jouw bewustzijn bestaan. Door het gebruik van bloesemremedies verhoog je echter je trilling en vergroot je je bewustzijn, waardoor je makkelijker in contact kunt komen met de diepere gevoelens in je hart en daardoor kunnen uiteindelijk ook de sferen om je heen beter worden waargenomen.
Een van de veel gebruikte remedies voor de ontvankelijkheid en de bescherming van deze werelden is de Engelwortel. De Engelwortel is niet alleen een veel gebruikte remedie voor het contact met de engelenwereld, maar deze is ook belangrijk om verdieping en verfijning te kunnen maken in het contact met de engelenwereld. In de naam zie je zowel de engelen, als de wortel. Ook de werking van de Engelwortel bezit beide kwaliteiten. Je ziet dat ze je aan de ene kant helpt te openen voor het spirituele en aan de andere kant, wanneer je te open en te spiritueel bent, helpt de Engelwortel je te aarden en te beschermen. Voordat je bijvoorbeeld aan het werk gaat met je cliënten, kun je een druppeltje Engelwortel bloesemremedie op je handen doen. Dit opent en beschermt zowel jou als je cliënt, waardoor een diepere healing kan plaats vinden.
 
 
Door het gebruiken van de Engelwortel remedie open je jezelf ook voor nieuwe begeleiders en engelen. Ook bij stervens- en geboorteprocessen is de Engelwortel remedie een heel bijzondere remedie. Ze ondersteunt de stervende en laat de engelen neerdalen, zodat iemand rustig en vredig verder kan. Ze is ook heel beschermend en ondersteunend voor het kind bij de geboorte en helpt het kind door de trauma’s bij de geboorte. Door het gebruik van de Engelwortel wordt je zekerder van je gevoelens en ga je begrijpen dat alles uit levende energie bestaat, dat het universum levend is, zelfs een machine. Er bestaat geen dode materie. De Engelwortel bloesemremedie brengt je op je zoektocht naar het spirituele en laat je uiteindelijk uitkomen bij je eigen innerlijke engel. Een andere veel gebruikte remedie voor de verfijning van het bewustzijn is de Purple Flower (BRN). De Purple Flower haalt je uit het denken en zorgt, dat je je hoofd stil kunt zetten, waardoor je weer ruimte krijgt voor je gevoel. Ze opent je tevens voor het ontvangen van fijnere energie en zorgt dat je kunt open staan voor de verschillende natuurwezens. De nieuwe tijd remedies zijn een serie remedies die zorgen voor een versnelling en verhoging van het bewustzijn, waarbij de verbinding van de wereld van engelen en het hart, de basis is van waaruit deze werken. Waarbij de Peer remedie de eerste is, die je weer leert luisteren naar je hart en die zorgt dat je vanuit deze bron gaat handelen.
 
Zijn er nog veel oude patronen te decoderen, dan kun je verder met de Cel-energie, die je helpt met het loslaten van het oude, zodat je weer open kunt staan en mee kunt bewegen naar een nieuw bewustzijn. Dit nieuwe moet wel beschermd worden, vandaar dat de Aarde-bescherming een volgende stap is voor je groei. De Engel- en Lemurische poort is de verbinding maker met de wereld van de engelen en Lemurië, vooral belangrijk wanneer je na een lange zoektocht je oorspronkelijke bron weer hebt gevonden. De remedie Engelpoort geeft je daarna de bescherming en de ruimte om uiteindelijk, los van het familiekarma, bij je diepste bron van je hart uit te komen. Hier ligt diep verborgen het paradijs (Lemurië) en om dit te kunnen ervaren en gaan neerzetten is er de Divine Angel, die je de deur opent naar het paradijs en ervoor zorgt, dat je dit schitterende geschenk mag gaan neerzetten op aarde. Uiteindelijk zal daardoor dan ook de negatieve spiegel van ellende in de wereld verdwijnen.
 
Bram Zaalberg
 
 
Cursussen
 
INTRODUCTIEDAG
 
ZATERDAG 3 SEPTEMBER 2016 van 10.15-17.15 uur.
 
Cursusleiding: Bram en Inske Zaalberg
Plaats: Bloesem Remedies Nederland - Horst.
Wanneer je wat meer wilt weten over bloesemremedies, bewustzijn en groei, is dit een goede dag om te starten. Het is ook een goede opstap naar de dagopleiding. Een dag waarin je duidelijk kunt krijgen of je met bloesemremedies kunt werken. Hoe werken bloesemremedies. Waarvoor kun je ze gebruiken, hoe worden ze gemaakt. Voor jezelf een remedie uitzoeken. Je krijgt een doseerflesje met je uitgezochte remedie mee. Hoe kun je intuïtief met bloesemremedies werken. Het bespreken van een aantal planten buiten. Korte introductie van de spiegel.
 
Incl. vegetarische biologische maaltijd.
 
Met HBO accreditatie VNT en KTNO t.b.v. V.B.A.G., BATC.
 
WORKSHOP: intro16 - € 85,00
Heb je aan deze dag deelgenomen, dan krijg je bij de inschrijving voor de dagopleiding € 25,00 korting.
 

SCHÜSSLER CELZOUTEN
BASISCURSUS GEZICHTSDIAGNOSE 2016
 
Woensdag 19 oktober 2016 van 10.15 - 17.15.
Woensdag 26 oktober 2016 van 10.15 - 17.15.
Woensdag 2 november 2016 van 13.00 - 17.15.
Plaats: Bloesem Remedies Nederland - Horst.
Docenten: Bram Zaalberg en Inske Zaalberg.
 
Met o.a: Hoe werken de celzouten. Hoe gebruik je de celzouten. Waardoor ontstaan er tekorten? Hoe kun je celzouten gebruiken voor zowel thuis als in de praktijk. De gezichtsdiagnose van 14 Schüssler celzouten. De werking van de eerste 12 celzouten op het lichaam en 2 belangrijke hogere celzouten. De dosering. De reacties. De geestelijke achtergronden en energetische werking van celzouten. Middag: Het uitwendig gebruik van celzouten. Waar let ik op bij het uitzoeken. Voor elkaar uitzoeken van celzouten volgens de gezichtsdiagnose en de energetische waarneming.
 
Inclusief 2 vegetarische biologische maaltijden tijdens de hele dagen, boek, testset, repertorium en syllabus.
Met HBO accreditatie VNT en KTNO t.b.v. V.B.A.G., BATC.
 
WORKSHOP: Celzouten nov16 - € 199,00
 
 
DAGOPLEIDING BLOESEMTHERAPIE 2017/2018
10 ZATERDAGEN

 
1 ZATERDAG IN DE MAAND
 
Data: 18 maart - 15 april - 20 mei -
17 juni - 16 september - 7 oktober
11 november - 16 december 2017 -
20 januari 2018 - 17 februari 2018.
 
 
 
Cursusleiding: Bram en Inske Zaalberg.
Plaats: B.R.N. Horst.
Tijd: 10.15 – 17.15 uur.
 
Wat zijn bloesem remedies. Achtergronden. Hoe worden de verschillende tincturen gemaakt. Hoe en waarom werken ze en waar beginnen ze hun werking in ons bewustzijn. Het deva werk en de afstemming op de planten.
 
Diepere achtergronden en inzichten in de plantenwereld. Het kan voorkomen dat er een remedie wordt gemaakt. Spiegels, achtergronden en werking. Op welke manieren kun je bloesem remedies uitzoeken, zowel voor jezelf als anderen.
 
De verschillende bloesemremedie systemen, met o.a. de Nederlandse -, Californische -, Australische remedies, met uitleg van de vormen en structuren en de kwaliteiten.
 
Het uitzoeken voor verschillende polariteiten, zoals het vrouwelijke, mannelijke, het hogere zelf en de aarde in combinatie met de wet van oorzaak en gevolg.
Edelsteen remedies, het gebruik hiervan in combinatie met bloesemremedies. De ouders en kinderen. Het uitzoeken voor anderen. Het gesprek.
 
De innerlijke therapeut, de basis van je praktijk.
Het uitwendig gebruik van bloesem remedies.
Korte inleiding celzouten en de gezichtsdiagnose.
Introductie essentiële oliën.
Met veel visualisaties en praktische werk oefeningen.
 
Met HBO conform accreditatie SNRO, BATC, VBAG, NFG, VNT.
 
WORKSHOP: Dagopleiding zat. maart 2017/18
€ 1250,00
 
 
 
AANBIEDINGEN
Geldig vanaf 22 augustus t/m 2 september 2016.
Therapeuten 10% extra korting op de aanbieding.
Fouten voorbehouden.
 
 
 
Schüssler natuurlijke cosmetica.

HOLISTISCHE SCHOONHEIDSVERZORGING
 
Celzouten voor een gezonde huid, met 100% natuurlijke shea butter, argan olie en jojoba olie. Zonder parabenen en petrochemische bestanddelen.
Probeer de natuurlijke Schüssler crèmes, die niet alleen zijn samengesteld uit oliën en vetten, maar die ook met celzouten zijn verrijkt.
 
 
SCHÜSSLER AGE Protection day
Anti verouderings crème (dag)
 
Premium intensieve anti-rimpel crème.
Al sinds 35 jaar worden de stamcellen van planten en hyaluronzuur gebruikt in anti-rimpel behandelingen. De stamcellen van de plant bevorderen de regeneratie van het epitheelweefsel, verbeteren de bloedcirculatie en vertragen de veroudering. Deze stamcellen worden niet alleen genoemd voor het herstel van de huidcel, maar kunnen ook de cel corrigeren. Deze combinatie met de Schüssler’s mineralen nr. 1 (strakker maken), nr. 8 (hydratatie) en nr. 11 (anti-rimpels) zorgt voor de natuurlijke balans van de ouder wordende huid. Het extract van de Hibiscus wordt direct door de huid opgenomen en maakt deze zacht en stevig.
 
50 ML. van € 16,35 voor € 14,72
 
SCHÜSSLER AGE Protection night (nieuw)
Anti verouderings crème (nacht)
 
Een intensieve anti-rimpel crème voor de nacht met appelconcentraat en het extract van de goudsbloem-calendula. Al sinds 35 jaar worden de stamcellen van planten en hyaluronzuur gebruikt in anti-rimpel behandelingen. De stamcellen van de plant bevorderen de regeneratie van het epitheelweefsel, verbeteren de bloedcirculatie en vertragen de veroudering. Deze stamcellen worden niet alleen genoemd voor het herstel van de huidcel, maar kunnen ook de cel corrigeren. Deze combinatie zorgt voor een volle, zachte en stevige huid, waarbij de Schüssler’s mineralen nr. 1 (strakker maken) en nr. 8 (hydratatie) zorgen voor de natuurlijke balans van de ouder wordende huid.  Breng iedere avond een klein beetje aan op de gereinigde huid van het gezicht. Ook geschikt voor de gevoelige huid. 
 
50 ML. van € 16,35 voor € 14,72.
 
Stockflesje Engelwortel 10 ml 
 
Bescherming vanuit spirituele werelden en de hulp en ondersteuning van hogere liefdadige krachten. Geeft engelbescherming, vooral wanneer je de drempel naar de “andere kant" overschrijdt, zoals bijvoorbeeld bij overlijden, in dromen, bij meditatie, tijdens operaties of bij ernstige ziekten, wanneer de fijnstoffelijke lichamen minder met de aarde verbonden zijn. Voor spirituele bescherming voor het indalende kind tijdens de zwangerschap. De Engelwortel geeft meer spirituele ontwikkeling van het bewustzijn en versterkt het vermogen om liefdadige spirituele krachten in je leven en werk te kunnen ervaren. Bevordert het zoeken naar en gebruiken van spirituele inzichten en geeft hierdoor groei en bescherming van het bewustzijn. Ze vergroot het vertrouwen in de leiding van het Hogere Zelf bij confrontatie met onbekende gebieden. Ook geeft de Engelwortel, wanneer je deze langer gebruikt, een goddelijk vertrouwen en een goede aardebinding zonder te twijfelen aan je eigen wijsheid.
 
10 ml. van € 8,50 voor €  7,65.
30 ml. van € 15,00 voor € 13,50.
 
 
 
 

Alaska spray set 4 x 60 ml.
(Calling all Angels, Guardian, Lighten up, Purification.)
van € 70,50 voor € 63,45.
 
 
 
 

Alaska edelstenen set
48 remedies 7,5 ml.
van € 385,00 voor € 327,25.
 
 
 
 
 

Hawaiian Essences
Complete set 36 x 7,5 ml. van € 286,00 voor
€ 243,10.
 
 
 
NIEUW VAN ADLER
 
 
 
Soft Feet 100 ml. ter introductie van € 13,00 voor € 11,70
 
 
 
 
 
 
Tom’s gezichtscrème 50 ml. ter introductie van
€ 14,00 voor € 12,60      
 
 
 
 
 
 
 
 
5Flower eerste hulp crème van de Healing Herbs in nieuwe verpakking. Nu in een gemakkelijke maat om mee te nemen.
15 ml van € 6,95 voor € 6,25
 
 
 
 
 
    
 
 
 
150 ml van € 20,95 voor € 18,85
 
 
 
 
 
 
 

 
 
De 3Vrouwen, de winkel en salon van Bloesem Remedies Nederland is een ontdekkingsreis door de wereld van het vrouwelijke.
Er is een aanbod van vele bloesemremedies, spirituele boeken, kaarten, Boeddha’s, natuurlijke gezichtsverzorging, sieraden, edelstenen, essentiële oliën en mineralen.
 Dit maakt de winkel een ontdekkingsplaats voor het nieuwe, natuurlijke en spirituele.
 
 Het is natuurlijk ook heerlijk om u lekker in de salon te laten verzorgen met de zuivere producten van Primavera. 
  
Wij hebben ook hotstone behandelingen. De behandelingen in salon zijn wel op afspraak. Tel: 077-3526885
 
 
 
 
 
Wij, Bram en Miep Zaalberg streven ernaar om in de winkel een assortiment aan te bieden dat uniek is in zijn kwaliteit. Waar mogelijk, zijn het mooie zuivere, wilde en/of ecologische producten.