BORA BORA Kingsnight 26 april 2019
Blokkeer deze datum maar in je agenda: 26 april Bora Bora Kingsnight Classics!
 
Op Vrijdag 26 april is het zover Kingsnight Classics, Koningsnacht in hartje Tilburg bij de Heuvel Gallery. Met onder andere de koning van de Classics Dj Francois die al 3 decennia lang in het vak zit. Maar ook bekende namen uit de Nederlandse Dj-scene zoals Nowaxx en Pedro staan in de line-up met hun Koninklijke beats.
 
Let's swing for the king!
Op dit feestje kun je Maxima[al] genieten van de allerbeste classics!
 
BORA BORA The Kinky Edition 25 mei 2019
Bora Bora The Kinky Edition!
 
Ontdek je kinky droom en geniet, flirt en verleid elkaar in een gemoedelijke atmosfeer, dat is waar Bora Bora The Kinky Edition voor staat! Laat jouw fantasie uitkomen in de wonderlijke kinky wereld. Surrealistische schepsels begeleiden jou in een wereld van verlangen en lust, warmte en dominantie, maar vooral een uitvlucht naar een droomwereld. Een kinky droomwereld.. want bij Bora Bora The Kinky Edition geldt de volgende dresscode: Lak, leer, latex, wetlook, pvc,  fetish cross dress, burlesque, fetish glam/drag en of gothic. Deze dresscode regel stimuleert de bezoekers zich volledig te laten gaan in hun creaties van deze materialen.
 
Wij presenteren verschillende areas met een verrassende line up… Ruig, maar niet te ruig, commercieel maar niet te vlak, opzwepend en jou ongetwijfeld naar een hoogtepunt brengende beats! Met uitsluitend powervrouwen in de line-up:
Miss4Play [B*TCH / Prikkelz] - Miss J [KotB / Little Sins] A'lies [Creations] Melissa Sneekes [Clinic / T-Girlparty] & Claudia van Helden..
 
Laat je gaan, straal en geniet… you only live once!
 
Bora Bora OUTDOOR festival 07 Juli 2019
  
 
Ibiza is dé hotspot deze zomer! Bora Bora Outdoor brengt je alvast in de Ibiza sfeer. Met 2 dance & lounge area’s, een unieke locatie en de allerbeste Dj’s, vind je in Loon Op Zand een stukje Ibiza!
 
7 Juli vindt Bora Bora Outdoor plaats. Dit is hèt festival van het jaar en jij kan daarbij zijn. Het word een geweldige dag en avond op een prachtige locatie: Experience Island te Loon op Zand. Het echte festival gevoel komt naar boven en wordt aangevuld met diverse activiteiten en verschillende muziek stylen.
 
Wij hebben voor deze editie dresscode kleuren blauw / wit in gedachten met de welbekende hippie beachwear & Ibiza style zullen deze kleuren de boventoon voeren.
 
De volgende Dj’s zijn bevestigd:
Perry Owens / Anthny / Pedro / Francois / Mike S / Tulz
 
Locatie: Experience Island
Baan achter de plakken 1
5175 NP Loon op Zand
 
Experience Island is de ideale plek om een ware Ibiza beleving te creëren. Bora Bora Outdoor wordt hèt festival van het jaar!
 
More to be announced soon!
 
Ticketpoint is het enige officiële verkooppunt van tickets voor Bora Bora.
Leeftijd 25+ [mannen alleen kunnen geweigerd worden]