Nieuwsbrief 57
 
In deze nieuwsbrief: 
 • Opleidingen
 • Nieuw: Jentschura
 • Webwinkel
 • Aanbiedingen Bloesem Remedies Nederland
 • Spiegelbeeld aanbieding voor therapeuten
 • Project "Meet the truly Amazing you"

 
OPLEIDINGEN
Therapeutenopleiding Celzouttherapie
 
Om de therapeutenopleiding toegankelijker en qua tijdsbelasting minder zwaar te maken,
hebben wij ervoor gekozen om de 18-daagse therapeutenopleiding celzouttherapie terug te brengen naar een 10-daagse opleiding.
In deze 10 dagen zullen de eerste 12 celzoutnummers uitgebreid behandeld worden alsmede de belangrijkste celzouten van de hogere nummers. 
Tevens zijn de cursusdagen voortaan op zaterdag gepland in plaats van woensdag.
De opleiding start op 7 september 2019. Voor details zie de workshopfolder op onze website.
 
Aanvullend zal er dan een opleiding gepland worden waarin de hogere celzoutnummers
(vanaf nummer 12) behandeld worden, waarvoor diegenen die de eerste 10 dagen hebben gevolgd, zich kunnen inschrijven. 
 
Basiscursus gezichtsdiagnose Schüssler celzouten
 
Deze 2,5 daagse basiscursus die oorspronkelijk gepland was met startdatum 9 maart is verplaatst. 
De nieuwe data: zijn woensdag 19 juni, woensdag 26 juni en woensdagmiddag 3 juli a.s.
Om de therapeutenopleiding celzouttherapie te volgen is het vereist dat u de basiscursus gedaan heeft. 
 
Introductiedag Bloesemtherapie
 
Het is fijn om te merken dat er een enorme interesse is voor bloesemtherapie. Voor de 10-daagse opleiding die aanstaande zaterdag van start gaat, hebben we zelfs een wachtlijst. 
Bent u ook geinteresseerd in bloesemtherapie en wilt u weten wat dit precies inhoudt?
Op zaterdag 6 juli 2019 is er een introductiedag gepland.
Deze inspirerende en leerzame dag staat in het teken van bewustzijn en groei door middel van bloesemremedies. Ook mag u een bloesemremedie, die bij u persoonlijk past, uitzoeken en meenemen. Om de beleving compleet te maken, kunt u genieten van een volledig biologische, vegetarische maaltijd.
 
Inschrijven voor de opleidingen kan voortaan ook heel eenvoudig online!
 
Kijk voor de uitgebreide informatie, cursusdata en inschrijving op:
 

NIEUW:
Jentschura
Basisch innovatief
 
Al meer dan 30 jaar onderzoekt de gezondheidsondernemer en geronemmeerde bestsellerauteur Peter Jentschura de menselijke stofwisseling met betrekking tot de zuur-base-huishouding. Inmiddels is Jentschura International GmbH een wereldwijd handelende ontwikkelaar en producent van basenvormende levensmiddelen, basische lichaamsverzorgingsproducten en basisch textiel.
 
Het assortiment bestaat o.a. uit:
 • Voedingsmiddelen:
  De basische healthcare-producten ondersteunen niet alleen duurzaam een uitgebalanceerde zuur-base-huishouding, ze overtuigen ook wat smaak betreft.
  Het gezonde, basische genot is het belangrijkste punt bij de o
  ntwikkeling van de producten. De zuiver natuurlijke producten begeleiden de klant door het dagelijks leven en voorzien het lichaam op een heel natuurlijke wijze van alle belangrijke voedingsstoffen.
 • Lichaamsverzorging
  Basische baden en toepassingen, zoals een basische douche, peelings, wikkels e.a. reinigen en verzorgen de huid en zorgen tegelijkertijd voor een zelfvetting.
 • Overige producten zoals boeken, vliesmaskers, en een borstel assortiment.
Kijk voor het actuele aanbod op:
Nu tijdelijk met 20% korting (t/m 28 maart 2019).
 

Webwinkel
 
De uitbreiding van onze webwinkel met de module voor therapeuten, winkels en salons, is een enorme vooruitgang gebleken, gezien alle positieve reacties. Nagenoeg iedereen maakt er nu gebruik van en daar zijn we heel blij mee!
Mocht u nog geen gebruik maken van het bestellen via de webwinkel,
neemt u dan toch eens een kijkje: https://www.bloesemremedies.com/webwinkel.
Wanneer u onze hulp of advies nodig heeft met het omzetten van uw account, neem dan gerust contact met ons op.
 

Aanbiedingen
 
In de aanbieding tot en met 28 maart 2019: 
Therapeuten en winkels krijgen voor de genoemde aanbiedingsproducten
10% korting op hun reguliere inkoopprijzen.
 
Let op: de aanbiedingen zijn geldig t/m 28 maart 2019.

Spiegelbeeld aanbieding voor therapeuten
 
Het magazine Spiegelbeeld zoekt altijd wegen om meer bewustzijn te creëren over allerlei mogelijke zaken op het gebied van gezondheid, hooggevoeligheid, opvoeding, duurzaamheid en alternatieve denkwijzen. In het kader hiervan heeft Spiegelbeeld een mooie aanbieding voor therapeuten:
 
Bij de afsluiting van een jaarabonnement op Spiegelbeeld ontvangt u eenmalig een gratis enkelblok advertentieruimte om uw praktijk onder de aandacht van de Spiegelbeeldlezers te brengen.
Spiegelbeeld ziet dit als een kleine investering voor u, waarmee u een groot bereik zult hebben en bovendien een jaar lang Spiegelbeeld zult ontvangen.
 
De prijs van een jaarabonnement bedraagt € 65,= (incl. 9% btw). Bij deze aanbieding ontvangt u dan gratis een enkelblok advertentieruimte ter waarde van € 75,= (excl. 21% btw). De voorwaarde is wel dat u de advertentie kant en klaar aanlevert. Mocht u daar geen ervaring mee hebben, dan kunt u contact opnemen met Spiegelbeeld.
De aanvraag voor deze aanbieding kunt u doen door op de volgende link te klikken: 
Bij de notities kunt u aangeven dat het om de Bloesem Remedies-actie gaat. Wanneer Spiegelbeeld uw gegevens ontvangen heeft, nemen zij contact met u op.
 

 
Project "Meet the truly Amazing you"
 
Maria Edith Pineda Rincon is acupuncturist en specialist in integrale natuurlijke geneeskunde. Zij heeft in het verleden geworsteld met haar gezondheid, waarvoor geen enkele dokter een oorzaak kon vinden. Dit werd een keerpunt in haar leven. Ze besloot haar ervaringen te gebruiken om haar leven een andere richting te geven. Ze zoekt altijd nieuwe manieren om mensen te helpen het evenwicht in hun leven weer te herstellen zodat ze zich weer beter gaan voelen. 
In dit kader heeft ze een serie video interviews gemaakt met specialisten op het gebied van integrale natuurlijke geneeskunde. Haar bedoeling is een platform te creëren waar mensen kennis kunnen maken met deze specialisten en hun werkgebieden, zodat men zich bewust wordt van de vele manieren die er zijn om je lichaam en geest weer in balans te brengen. 
Bram Zaalberg is een van de mensen die zij geïnterviewd heeft en waarvan het video interview gepubliceerd wordt op het platform.
 
Om toegang te krijgen tot dit platform kunt u op de volgende link klikken:
Daar kunt u zich registreren met uw mailadres, waarna u automatisch bericht krijgt in uw mailbox wanneer er nieuwe interviews en informatie verschijnen op het platform.