Het afzien van 2021 - bestel nu!

Het jaarlijkse cartoonoverzicht verschijnt zoals gewoonlijk medio november. Op tijd voor de schoen. Bestel nu dit perfecte cadeau voor de feestmaand.

Kortingen voor de boekhandel:
 
Bestelling tot en met 6 exemplaren: 43% korting
Van 7 tot en met 12 exemplaren: 44% korting
Van 13 tot en met 25 exemplaren: 45% korting

(Tijdelijke omslag)
Fokke & Sukke | Het afzien van 2021
ISBN 9789492409607
Reid, Geleijnse & Van Tol
€ 12,99

Fokke & Sukke Scheurkalender 2022 uitgeleverd
 
De Fokke & Sukke Scheurkalender 2022 is inmiddels verschenen en uitgeleverd naar alle winkels. Wanneer u ze onverhoopt niet in de winkel hebt kunt u ze nu nog bestellen. Vorig jaar waren de Scheurkalenders in november volledig uitverkocht. Dit jaar hebben we meer gedrukt en hopen we dat ze tot en met de feestmaand leverbaar blijven. Niettemin kan het geen kwaad om ze alvast in huis te hebben.

De kortingen zijn hetzelfde als voor Het afzien van, zie hierboven. U kunt via een reply bestellen. Wilt u grotere aantallen bestellen of wilt u op verschillende data geleverd krijgen? Mail: jvantol@catullus.nl 
 
Bestellingen svp per mail met de gewenste aantallen en vermelding van uw aansluitnummer CB. We sturen dan een reply ter bevestiging en voeren de bestelling in bij CB Online, zodat de transport- en uitslagkosten betaald worden door Uitgeverij Catullus (DIO).
De verkoop is altijd exclusief RvR en de korting geldt voor de (advies)winkelprijs minus de BTW (resp. 9% en 21%).
 
Mocht u geen CB-aansluiting hebben, mail me dan uw bestelling en adresgegevens.
 
 

Scheurkalender 2022 | Reid, Geleijnse & Van Tol | ISBN 9789492409533 | € 15,99
 
 
Over Fokke & Sukke en Reid, Geleijnse & Van Tol 


Van links naar rechts: Jean-Marc, John, Bastiaan
 
Fokke & Sukke worden gemaakt door John Reid, Bastiaan Geleijnse & Jean-Marc van Tol. Vanaf 1997 verschijnen ze in boekvorm. Sinds 1999 staat de cartoon dagelijks in NRC Handelsblad en andere uitgaven. Vanaf 2007 geeft tekenaar Jean-Marc van Tol de titels uit via Uitgeverij Catullus. Catullus heeft geen 'vertegenwoordiging': we gaan niet naar beurzen en bezoeken geen winkels. De uitgaven worden verkocht via alle reguliere winkels (Bruna, AKO, Libris, Readshops, etc etc). De titels worden aangeboden via het digitale Beursplein van Libris/Blz en zijn voor fans ook te koop via bekende online kanalen als BOL.com.
 
 
Met vriendelijke groet,
 
namens Uitgeverij catullus,
 
Jean-Marc van Tol
 
Mail: jvantol@catullus.nl
 
 
 
Uitgeverij Catullus, jvantol@catullus.nl Beukenlaan 9, 3762 AE  Soest, 0356029453, www.catullus.nl