Stedelijke nieuwsflits - 20.03.2021
Stedelijk zwembad Bevegemse Vijvers preventief gesloten tot en met 28 maart

Na een positieve corona-test van een van de vaste redders werkzaam in het stedelijk zwembad Bevegemse Vijvers, worden de andere redders preventief in quarantaine geplaatst. Dit in navolging van de algemene voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het virus tegen te houden. Hierdoor heeft het stadsbestuur geen andere optie dan vanaf zaterdagmiddag 20 maart tot en met zondag 28 maart, het stedelijk zwembad te sluiten, en dit voor alle uren van publiekzwemmen. 
 
Zwemclub

Op dit moment wordt bekeken of de trainingen van zwemclub Labio First wel nog kunnen doorgaan komende week, gezien enkele trainers ook in het bezit zijn van een recent reddersbrevet. Communicatie hierover naar de leden van Labio First zal via het bestuur van de zwemclub verlopen. 

Terugbetaling of alternatief zwemmoment

De tijdelijke sluiting betreft enkel het zwembad. Het stedelijk sportcentrum Bevegemse Vijvers blijft voorlopig toegankelijk voor de sportverenigingen, volgens de geldende richtlijnen. Sportverenigingen die momenteel trainen in het sportcentrum worden gecontacteerd door de sportdienst. Klanten die een zwemticket kochten, worden gecontacteerd door onze sportdienst. Er kan gekozen worden voor een alternatief zwemmoment, of een terugbetaling. 
 
Het stadsbestuur en de sportdienst verontschuldigt zich bij alle zwemmers voor deze beslissing. 
 
© Stad Zottegem - Communicatiedienst |  Gustaaf Schockaertstraat 7 | 9620 Zottegem