Van Koesveld Financiële Specialisten

 Januari 2019 Barnseweg 114
 3771 RP Barneveld

 Telefoon: 0342 – 424242

De Spil 21
3774 PG Kootwijkerbroek

Nood: 06 - 2908 2610

 
      Handige links:
     
Koesveld.nl
      Online autoschade formulier

      Digitale polismap:
      ASR
      Nationale Nederlanden
     
Nh1816
     
VKG
      Voogd & Voogd


Geachte   relatie,

Een nieuw jaar, een nieuwe look voor de digitale nieuwsbrief.

Ons tweede kantoor is open aan De Spil 21A in Kootwijkerbroek. Een samenwerking tussen Van Koesveld en Staerk Accountants met als doel u FINANCIEEL COMPLEET te ontzorgen. Zonder afspraak kunt u binnenlopen. U gaat niet met lege handen naar huis.

Welkom bij Financieel Compleet.

Hartelijke groeten,
Nico van Koesveld


 

Ons nieuws van januari 2019 voor u:

 


Tweede kantoor aan De Spil 21A te Kootwijkerbroek

Op verzoek van vele lokale bewoners is het dan zover. Martin Hazeleger en Nico van Koesveld beginnen in Kootwijkerbroek gezamenlijk tweede kantoor. Een gedegen samenwerking om particuliere en zakelijke relaties financieel compleet te ontzorgen met aangiftes, administraties, accountancy, fiscaal juridisch advies, hypotheken en verzekeringen.

Welkom aan De Spil 21A te Kootwijkerbroek.

 

Tip van de maand: kies voor de beste verzekeraar van Nederland voor een scherpe premie

 


De beste verzekeraar van Nederland in ons assortiment

De NH1816, de Noord Hollandse verzekeraar is voor de 12e keer op rij uitgeroepen tot de beste particuliere schadeverzekeraar van Nederland. Deze verzekering is alleen bij geselecteerde adviseurs te verkrijgen. Wij zijn dan ook erg blij dat wij u deze verzekering aan kunnen bieden. Een premiumpolis met de allerbeste voorwaarden tegen een nette prijs. Gaat u voor de aller scherpste premie, dan is onze budgetpolis voor u wellicht de beste oplossing. Kom gerust langs met uw polis en Logan Maxwel verzorgt voor u een passende aanbieding.

 
Rabobank hypotheek aan ons brede assortiment toegevoegd
 
Heeft u een hypotheek bij de Rabobank of andere grootbank? Wij bieden deze ook aan en vergelijken dit met het totale aanbod in de markt. Zo krijgt u met onafhankelijk advies echt de keuze die exact bij u past. Richard van Huffelen helpt u graag verder. Dit geldt voor particulieren en ook voor zakelijke financieringen voor bedrijfspanden. Loopt uw hypotheek binnen drie jaar af? Dan is het vaak zinvol om nu al voor langere termijn voordelig rente in te kopen en over te sluiten. Een eerste analyse is kosteloos en snel gemaakt. 


Koesveld en Staerk, een sterke combinatie


Financieel Compleet ontzorgen is ons hoofddoel. Beide bedrijven hebben een hoge mate van automatisering en kunnen daar snel inzicht geven in financiële zaken en dat tegen een zeer scherpe prijs. Op één locatie heeft u de mogelijkheid om al uw financiële zaken te regelen in, zowel uw aangifte, als administratie, uw hypotheek en alle noodzakelijke verzekeringen. Als dat nodig is, ondersteund met fiscaal juridisch advies van Eric-Jan Sobels.

 
Een kleine greep uit onze aanbieders:

banner mail

Koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 – App. 06-1105 6040 - info@koesveld.nl - Twitter - Linkedin