nieuwbrief augustus

Het was een tijdje rustig bij ons, we waren een beetje uit het veld geslagen door de plotselinge stilstand door het Corona virus.
Het begon echt wel te kriebelen al die maanden zonder evenementen en livemuziek .
 
Maar…. we zijn er weer helemaal klaar voor en bieden u voor het camping / braderie seizoen etc. weer een gevarieerd programma met veel muziek en vele verassende activiteiten, uiteraard met de inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen.
We hebben er weer zin in.....en we hopen u ook !!

Gezelligheid en een feestje bouwen staan voorop bij Johnny Valentino daardoor is hij makkelijk op elk feest in te passen.
Vrolijke meezingers, stevige inhakers, heerlijke foxtrotjes, lekkere discoknallers, toffe rock ‘n’ rollers en voor de mensen die geen zin hebben om een feessie te bouwen zingt hij speciaal voor hun wat lekkere zwijmelliedjes.......dus Toppie feest!!!!
Het maakt hem niets uit waar hij staat; overal de boel gaat op zijn kop.
Ook gaat Johnny deze zomer samen met zijn neef Karel en zijn favoriete plaatjesdraaier Arie B op de camping tour.
De persen draaien….17 augustus komt de eerste single van dit nieuwe Duits / Nederlandse duo .
Er is een leuke fotoshoot gedaan op het Landgoed Nienoord in Leek, de videoclip wordt gemonteerd en over een paar weken wordt de CD gepresenteerd.
Het beloofd verrassend ‘poppy’ te worden; Nederlands en Duits.
Nu ook te boeken voor shows, Barbara ‘das Helene Fischer Double’ meets Johnny Valentino

Een absolute aanrader, een unieke en absoluut fantastische showavond die helemaal aan deze Duitse schlagerkoningin gewijd is 
Deze Helen Fischer Tribute show is de ultieme ervaring voor de fans, die nog niet in de gelegenheid waren om een concert van de echte Helen Fischer bij te wonen!
Beleef de grootste hits van Helene Fischer in een opzwepende show en kijk uit naar Barbara 'live' als de Helene Fischer Double.

Goud van Oud of Country op uw braderie of evenement
De formatie Of Course beschikt over een meer dan avondvullend 'Goud van Oud' repertoire van diverse muziek stromingen, aangevuld met een mix van goede dansbare muziek; van Foxtrot  tot Jive, aangevuld met Rock & Roll, Country (line-dance), Sixties, Seventies en Eighties klassiekers.
Of wat denk u van b.v.  Renèe and the Alligators bijna 50 jaar naar hun grootste hit Guitar Boogie***** Java Guitars Unlimited  met hun Ode aan de Tielman Brothers en de pioniers van de Indorock met de guitar hero Benny Poetiray***** De tijd van de petticoats en vetkuiven herleven waar Dorith & The Black Albino’s de tijd terug zetten naar de jaren ’60 – ’70*****het repertoire de LenneBrothers Band zal nagenoeg onveranderd blijven; een mix van rock-'n-roll, country en rockabilly, dat ook al eerder een hit en het kenmerkende geluid voor de Lennerockers was*****The Country Sisters temperamentvolle zangeressen, danseressen en multi-instrumentisten uit de Tsjechische Republiek brengen een uitgebalanceerde mix van traditionele Country & Western, gouwe ouwe Rock 'n' Roll, cajun en evergreens*****Doña & de Gado’s voor Indische sfeermuziek met een knipoog naar Tempo Doeloe (Terang Bulan, Sarina, Surabaya, Sepanjang Jalan e.a.) of voor een combinatie daarvan met hun uitgebreid dansrepertoire (50’s, 60’s, R&R, Zuid-Amerikaans e.a.)*****Voor meer nationale en internationale artiesten op het gebied van ‘Goud van Oud’ en Country & Western******mede door ons boekingsactiviteiten voor o.a. Doña en de Gado’s en Java Guitars Unlimited zijn wij inmiddels ook zeer goed ingevoerd in het Indische  circuit http://indische.artiesten.club
 
Op onze site www.kwekel-evenementen.nl hebben wij een selectie voor u gemaakt van ons uitgebreide aanbod speciaal voor party centra, (bedijfs)feesten, winkelcentra etc.
 
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324319