Vi tror att vi i dessa tider av isolering, liv i limbo, osäkerhet och insikt om livets förgänglighet är musik livsnödvändig. Det är våran livlina, en flykt både inåt, så vi kan bli hela, och ut, i ett universum där vi kan känna oss ett med alltet. Musik sprider inget virus. Digitala plattformar har all vår musik och beställer du vinyl, CD och kassetter av oss, skickar vi den till dig. De slantar som kommer in behövs i dessa tider då främst musiker och personer som driver spelställen är hårt drabbade allt som kommer till oss sipprar ner till de som behöver. 
 
Adrian Recordings senaste bidrag är en ny singel med Need For Speed och på flipside hör vi en fantastisk MF/MB/-cover. 
 
Artist: Need For Speed
 
1. Race For Life
2. The Fine Detail (MF/MB/ cover)
 
Label: Adrian Recordings
 
Spotify: https://open.spotify.com/album/4rYF6xnarYLqZijKTJkFxf?si=AzfdPxxFSlasq2Pp0IVBrQ
iTunes: https://music.apple.com/se/album/race-for-life-single/1500595925
MP3: https://www.dropbox.com/s/bqje8nsnet75h8d/01_WHY%20DO%20U%20KEEP%20SNORTIN%27%20THAT%20SHIT.mp3?dl=0
 
Singelomslag: https://www.dropbox.com/s/ov70vpohwn5mdc9/Race_For_Life.jpg?dl=0
 
Malmöduon Need For Speed med Martin Nilsson och Felix Mårtensson släppte sitt efterlängtade debutalbum “Split Visions” i november förra året. Ett nyanserat och djupt album med en stor palett av känslor och en längtan sprungen ur att ta sig ur destruktiva mönster med förhoppningen att någon tar emot den villkorslösa kärleken. Med ett subtilt mörker, delikata synthar och tunga droppar av elektroniska tårar utforskar Need For Speed de romantiska och svala vrårna av elektronisk popmusik.

Den nya singeln ”Race For Life” som de inleder sitt 2020 med är drömmig indiepop med influenser av brittisk house och element av gospel. 
SAVANT
 
2 oktober firade Adrian Recordings att bolaget funnits i 20 år med en stor fest i Malmö. Sent på natten genomfördes en mängd spelningar på Grand där Adrianband bl.a. spelade en cover på ett annat Adrianband. Där och då fick folk för första gången höra Need For Speeds cover av MF/MB/-låten "The Fine Detail”. Originalet är expressivt covern är elegant, båda lika drabbande. Det finns en rak linje mellan MF/MB/ och i stort sett allt som händer i Malmös musikliv just nu. 2010 släppte MF/MB/ sitt debutalbum och sedan dess har de influerat stadens ljud. Mycket på grund av medlemmarnas deltagande i andra band i staden men också mycket via gitarristen och låtskrivaren Joakim Lindbergs Studio Sickan där han producerar. Han har haft ett finger med i i princip alla band i Malmö och Sverige låter, inklusive Need For Speed. han har även mixat dessa två spår. 
 
"Lite utav en kärleksförklaring till sveriges bästa band och vänner. Vi träffades första gången 2009 på en snabbmatsrestaurang och har sedan dess alltid hållit oss nära varandra på ett eller annat sätt. 'the fine detail' är egentligen inte en låt man ska pilla i, men vi kunde bara inte låta bli."
- NFS
 
Popmani
 
Vi hoppas på bättre tider så ni kan komma och dela dessa spelningar med oss!
 
2020-05-08: Klubb Din Mamma - Platens Bar - Linköping
2020-05-09: Brillo - Stockholm
 
Adrian Recordings
 
magnus@adrianrecordings.com
www.adrianrecordings.com

ALICE BOMAN ALEXANDRA BERGER ANDREAS TILLIANDER BITCH HAWK BJÖRNS VÄNNER BOEOES KAELSTIGEN DAVID & THE CITIZENS DAVID FRIDLUND DEN SVENSKA TYSTNADEN DMITRY FYODOROV DÖDEN EDDA MAGNASON EMIL JENSEN FAMILJEN HENRIC CLAES HEY ELBOW JONAS LUNDQVIST LAAKSO LATELY LA LA MARCUS CATO MARCUS NORBERG AND THE DISAPPOINTMENTS MEDBORGARBANDET MF/MB/ OLD POIZON_SW3 PRINTER RA SHARIF SHE’S WILD AGAIN TONIGHT SURF PHILOSOPHIES SVART KATT THE BEAR QUARTET THE FINE ARTS SHOWCASE THIS IS HEAD ULF STURESON VED YAST NEED FOR SPEED BO MEHR BOB HUND SPUNSUGAR