nieuwbrief voor de zorg 

Geheel in stijl verzorgen onze artiesten entertainment in o.a. bejaardenhuizen, verzorgingshuizen, verpleeghuis en zorginstellingen.
Uitstekende seniorenshows gebracht door enthousiaste professionele artiesten.
Een "Cocktail" van Senioren amusement, die uw gasten niet snel zullen vergeten!
 
Doña en de Gado’s willen wij die graag voor u verzorgen; nostalgische Indische liedjes met een knipoog naar Tempo-Doeloe.
Met haar sprankelende stem en presentatie zingt Doña bewerkingen van Indische liedjes als “Nacht over Java”, “De jaren zijn vergaan “: liedjes met een zweem van weemoed naar de koloniale tijd.
 
Wilt u het Indische thema compleet maken, een Balinese dansgroep brengt met veel passie, professionaliteit en enthousiasme de intrigerende danskunst en cultuur van Bali dichterbij en j willen u graag het sprankelende gevoel van Bali van dichtbij laten beleven, zonder dat u daarvoor ver hoeft te reizen!
Vanuit hun liefde voor de Balinese dans en cultuur bieden zij u graag een verfrissende en geheel eigen invulling van uw feest of speciale gelegenheid . . . gewoon thuis in Nederland of België.
Zij beschikken over een groot repertoire Balinese klassieke, traditionele en moderne dansen.

Aart en Harriëtte hebben een speciaal programma voor senioren, bejaardenhuizen, verzorgingshuizen,  zorginstellingen etc.
Met hart en ziel brengt dit duo alle hits van vroeger en nu, zowel akoestisch als met geluidsband, zowel lichtversterkt als op podia.
Aart en Harriëtte zijn  er inmiddels achter dat ze wel iets meer kunnen dan Country muziek, als duo spelen ze onder andere ook Rock & Roll, sixties, rock, pop, Nederlandstalig enz.
Eigenlijk alles wat lekker weg zingt en speelt.

The Dancing Shoes, o.l.v. Toon en Maria het van SBS programma ‘De Dansmarathon’,  één van de populairste koppels die uiteindelijk tweede werden.
Ook altijd al willen weten hoe Rock ‘n Roll nu écht wordt gedanst?
Naast het spetterende optreden van deze dansformatie zorgen zij er voor dat uw gasten eventueel ook kunnen meedoen, daarvoor hebben we diverse pasjes zoals de Huckelbuck en een twistdans uit de jaren '60, leuk opgebouwd uit diverse twistbewegingen.

Gezelligheid en een feestje bouwen staan voorop bij Johnny Valentino  daardoor is hij makkelijk op elk feest in te passen.
Johnny heeft een super repertoire om op elk feestje de mensen te laten genieten van zijn wervelende.
Vrolijke meezingers, stevige inhakers, heerlijke foxtrotjes , lekkere discoknallers, toffe rock ‘n’ rollers het maakt hem niets uit waar hij staat want overal de boel gaat op zijn kop.
 
Bent u op zoek naar meer muziek of entertainment, dan bent u op onze website aan het juiste adres.
Op onze site Zorg Artiesten vindt u ons volledige aanbod van muziek en entertainment programma's voor senioren, bejaardenhuis, verzorgingshuis, verpleeghuis, zorginstelling etc.

Vindt u de artiest van uw keuze niet op onze website?
Dit wil niet zeggen dat wij uw aanvraag niet kunnen honoreren.
Ons aanbod is nu eenmaal vele malen groter dan hetgeen u op deze site kunnen laten zien..
Meer live muziek, mobiele muziek, entertainment, straattheater, kindershows etc. verzorgd en aangeboden door
 Kwekel - Evenementen.nl.
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310