Bekijk deze nieuwsbrief online Nieuwsbrief - 13/07/2023
Fijne vakantie!

Inhoud nieuwsbrief
 
Een woord vooraf door Annemieke Kalshoven-Tol, directeur onderwijs
Beste leerling en ouder(s)/verzorger(s),
 
Welkom op het Minkema College!
 
Hierbij ontvang je het Minkema Nieuws. Dit is onze nieuwsbrief voor leerlingen en ouders waarin wij jullie regelmatig informeren over ons onderwijs, bijzondere activiteiten en praktische zaken. Deze nieuwsbrief ontvang je elke 6 weken. Dit nummer is een speciale editie in verband met de zomervakantie!
 
Het schooljaar is voorbij en de heerlijke zomer met al die vrije weken is begonnen. Een tijd waarin je het afgelopen jaar afsluit en voorzichtig vooruitkijkt naar het nieuwe schooljaar. Een tussentijd waarin je wellicht op vakantie gaat maar in ieder geval toekomt aan andere ervaringen buiten de school.
 
Afgelopen jaar was wederom een stukje van jouw reis. Op het Minkema College maken we graag die vergelijking. Een reis waarbij je bagage en inspiratie opdoet voor het leven. Wat neem je mee uit de reis van afgelopen jaar om je reis te hervatten aankomend jaar? Sla je een nieuwe weg in of juist niet? Kies je dezelfde leerlingen om mee te reizen of kom je in een nieuwe groep? Allemaal vragen waar je deze zomer rustig de tijd voor kan nemen.
 
Hopelijk heb je weer een stukje meer bagage om je reis en je weg met vertrouwen te hervatten of te starten in augustus. Tot dan!
 
 
Schoolgids 2023-2024
Veel praktische informatie vinden jij en je ouders in de schoolgids. Hierin kunnen jullie uitgebreid lezen over de uitgangspunten van de school, het onderwijs, de schoolregels, contactpersonen etc. De schoolgids kun je online inzien op de website.

 
Website en Magister
Daarnaast verwijzen wij jou en je ouders graag naar de schoolwebsite www.minkema.nl, waar een schat aan informatie te vinden is. Op de homepage kun je via een inlog in Magister komen, waar jullie jouw resultaten kunnen volgen.
 
 
Je ouders ontvangen aan het begin van het schooljaar inloggegevens voor Magister. Deze sturen we op naar ‘adres 1’, het adres dat bij ons bekend is als jouw hoofdadres. Zelf leer jij in een van de eerste mentorlessen van het schooljaar hoe je een account kunt maken op Magister en hoe de app precies werkt.
 
Heb je al (een) broer(s) en/of zus(sen) op het Minkema College? Dan kunnen jouw ouders de bekende inloggegevens blijven gebruiken. Ze hebben daarmee namelijk ook toegang tot jouw gegevens. Mochten je ouders elk over een eigen inlogcode willen beschikken, dan kunnen zij een tweede code aanvragen bij magister@minkema.nl.
 
Wijzigingen aanbrengen in Magister
Jouw ouders kunnen in de app-omgeving van Magister hun mailadres en telefoonnummer aanpassen. Via "mijn gegevens>wijzig" komt het mailadres en telefoonnummer in beeld om aan te passen. Klik bij je gegevens niet op 'Beheer account', want dan verlaat je de app. Kies rechtsboven (in het blauwe gedeelte) voor 'Wijzig'.
 
 
Bereikbaarheid in de zomer
Van woensdag 12 juli tot en met woensdag 16 augustus is de school gesloten. Uitsluitend voor noodgevallen is onze vakantietelefoon bereikbaar: 0348-484100. Wij zullen alleen ingaan op daadwerkelijke noodgevallen van persoonlijke aard. Andere berichten die om een antwoord vragen nemen we pas na 16 augustus in behandeling. Wij dringen er dan ook vriendelijk op aan om dit telefoonnummer alleen in geval van nood te gebruiken.
 
Vragen en opmerkingen over bijvoorbeeld roosters en klassenindelingen kunnen tegen het einde van de zomervakantie aan de coördinator van jouw leerjaar gesteld worden. Vanaf donderdag 17 augustus zijn zij zowel telefonisch als per mail weer bereikbaar en zullen ze dit soort berichten beantwoorden. Hun mailadressen vind je verderop in deze nieuwsbrief.
 
Voor vragen kunnen jij en je ouders ook kijken bij de FAQ Nieuw Schooljaar.
 
Lestijden
Op het Minkema College hebben we een 70 minutenrooster voor alle leerjaren.
Het lesrooster op de Minkemalaan ziet er als volgt uit:
 
1e uur    08.20 - 09.30 uur  
pauze  09.30 - 09.50 uur
2e uur  09.50 - 11.00 uur
3e uur  11.00 - 12.10 uur
pauze  12.10 - 12.35 uur
4e uur  12.35 - 13.45 uur
5e uur  13.45 - 14.55 uur
pauze 14.55 - 15.05 uur 
6e uur 15.05 - 16.15 uur
 
Lestijden locatie Minkemalaan
De eerste bel gaat 5 minuten voor aanvang van het eerste lesuur. Dit geldt ook voor de lesuren die na een pauze vallen.
 
De lokaalnummers op de Minkemalaan beginnen met de letter M (bijv. M023 of M315).
Lestijden locatie Steinhagensweg
Zit je in een O&O-klas, dan krijg je op de dagen dat je dit vak in je lesrooster hebt staan les op onze locatie aan de Steinhagenseweg. Het vak O&O volg je namelijk in de MakerSpace.
 
Wegens ruimtegebrek aan de Minkemalaan zullen ook andere klassen van leerjaar 2 en 3 één of twee dagen per week les krijgen aan de Steinhagenseweg.
 
Op de dag(en) dat je les hebt op de Steinhagenseweg, staat de letter S voor het lokaalnummer (bijv. S003 of S421). Op die locatie hanteren we andere lestijden.
 
   
Het lesrooster op de Steinhagenseweg is als volgt:
 
1e uur    08.20 - 09.30 uur  
2e uur  09.30 - 10.40 uur
pauze  10.40 - 11.00 uur
3e uur  11.00 - 12.10 uur
4e uur  12.10 - 13.20 uur
pauze  13.20 - 13.45 uur
5e uur  13.45 - 14.55 uur
6e uur  14.55 - 16.05 uur
 
Organisatie: wie is wie?
Het Minkema College heeft afdelingsleiders die zich hoofdzakelijk richten op de inhoud en organisatie van het onderwijs. Zij krijgen ondersteuning van leerlingcoördinatoren waar het gaat om leerlingzaken. Hieronder zie je de indeling voor schooljaar 2023-2024.
 
Opleiding Afdelingsleider Ondersteuning
 
Havo/vwo, atheneum &
gymnasium leerjaar 1
 
mevr. Annet van de Wouw
dhr. Frank van Gaal
 
Havo leerjaar 2 - 3
 
dhr. Rogier Koers
mevr. Eline Kuijpers
 
 
Havo leerjaar 4 - 5
 
mevr. Claudia Oosterveld
dhr. Frank den Oudsten
 
Atheneum & gymnasium
leerjaar 2 - 3
 
dhr. Martijn van Veldhuizen
dhr. Niels Bosboom
 
Atheneum & gymnasium
leerjaar 4 - 6

dhr. Edu van Rijn dhr. Joris Scholts
 
Kuario-app
Op het Minkema College werken we met de KUARIO-app. Met deze app betaal je bij de printers en in de kantine.
 
Betalen zonder contant geld
Met KUARIO kun je dus betalen zonder contant geld. Dit zorgt er niet alleen voor dat transacties sneller kunnen worden uitgevoerd, maar het verhoogt ook de veiligheid en maakt betalingen inzichtelijk.
 
Opwaarderen via jouw account
Jij of je ouders kan/kunnen via KUARIO je saldo opwaarderen en zien wat er met het tegoed, wat alleen op school te gebruiken is, gekocht is. Je maakt een account via de KUARIO-app of kuario.com.
 
In de video zie je hoe je via de PC een account en een wallet kunt aanmaken en het saldo opwaardeert. Gebruik voor het aanmaken van je account je mailadres van het Minkema College (dit is je leerlingnummer@minkemacollege.nl)
 
 
WIS Collect voor vrijwillige ouderbijdrage
De vrijwillige ouderbijdrage gebruiken we voor diensten en activiteiten die de overheid niet vergoedt, zoals de organisatie rondom thema-ouderavonden, culturele en extra sportactiviteiten, (buitenlandse) werkweken, schoolfeesten, introductieactiviteiten, het gebruik van (les-)materialen, kluisje et cetera.
 
 
De ouderbijdrage is niet verplicht. Jouw ouder(s)/verzorger(s) kunnen ervoor kiezen (een deel van) de ouderbijdrage niet te betalen. Dit heeft geen invloed op toelating, onderwijs, examens of deelname aan activiteiten.
 
De vrijwillige ouderbijdrage wordt via WIS Collect aan het begin van het schooljaar geïnd. Hiervoor ontvangen je ouder(s)/verzorger(s) via WIS Collect een mail, waarmee ze de rekening rechtstreeks met o.a. iDEAL betalen. Je bepaalt zelf òf, hoeveel, wanneer en hoe je betaalt. Zo kun je in één keer betalen, maar in termijnen kan ook.
 
De vrijwillige ouderbijdrage voor de werkweken havo/vwo wordt aan het eind van het schooljaar geïnd. Voor het vmbo gebeurt dit meestal rond maart/april.
 
Boeken volgend schooljaar
Wat moet je doen om volgend schooljaar met de goede boeken in de klas te zitten? We hebben even alles helder voor je op een rijtje gezet!

Lees verder
 
LET OP: Bestellingen die vóór 14 juli zijn geplaatst, worden vóór de eerste schooldag op het woonadres geleverd.
 
 
 
Eerste mentorles op 22 augustus
Op dinsdag 22 augustus zijn er diverse mentorlessen waarin klassen bijeenkomen met hun nieuwe mentor en soms ook nieuwe klas. De lokaalindeling wordt in de week van 14 augustus bekend gemaakt op de website en staat dinsdagochtend 22 augustus op het beeldscherm in de hal.
 • Brugklas: 13.00 - 15.30 uur mentorles
Om 13.00 uur verzamelen alle brugklassers en mentoren in de aula. Je krijgt in de mentorles van alles te horen over je lesrooster en de eerste weken van het schooljaar. De mentor laat je zien in welke lokalen je volgens je rooster les hebt en vertelt hoe je je tas het beste kunt inpakken. Je krijgt deze middag ook je chromebook en kluissleutels. Dit introductieprogramma zetten we voort op woensdagochtend 23 augustus. In de middag ben je vrij. Je eerste lessen heb je dus op donderdag 24 augustus.
 
Schoolfotograaf op 25 augustus
 
Op 25 augustus gaan alle nieuwe brugklassers van het havo/vwo persoonlijk èn met klas & mentor op de foto.
 
Foutje in kennismakingsboekje
In het kennismakingsboekje van juni stond nog 24 augustus als datum, maar nu bekend is dat alle brugklassen en hun mentoren op vrijdag les hebben op de Minkemalaan, hebben we de fotograaf gevraagd om een dagje later te komen.
 
Trek je leukste outfit aan en SMILE!
 
Chromebooks op 22 augustus
Op dinsdagmiddag 22 augustus krijg je uit handen van The Rent Company (TRC) jouw bestelde chromebook op naam uitgereikt. Heb je geen chromebook besteld bij TRC, neem dan op 22 augustus je eigen device mee naar school. Je hebt deze middag een introductieles met je mentor waarin je je chromebook in gebruik neemt door o.a. een persoonlijk wachtwoord aan te maken.
 
Brugklaskamp
 
Het kamp voor leerjaar 1 zal zich afspelen in de 3e week van het schooljaar. Op maandag 4 september zijn er activiteiten in en om de school; dinsdag 5 t/m vrijdag 8 september bevinden we ons midden in het bos op de Leusderhei, bij het YMCA-kampeercentrum.
 
In de eerste muziekles krijg je een boekje waarin alle benodigde informatie over deze bijzondere week is verzameld. De mentor bespreekt alles uitgebreid met jou en je klasgenoten. 
 
Als jouw ouders informatie hebben die deze week voor de mentor van belang is, bijvoorbeeld omdat jij een dieet volgt of een allergie hebt, is het handig dat zij dat direct aan het begin van het schooljaar met de mentor delen.
 
Oriëntatielessen
Voor de brugklas staan op dinsdagochtend (1e uur) en vrijdagmiddag (5e uur) oriëntatielessen in het rooster. Daarin leer je goed omgaan met je chromebook en leer je de klas en school snel beter kennen door groepsvormende gewenningsactiviteiten. In het eerste kwartaal van 2023-2024 (aug.-okt.) worden er nog geen Discovery-modules ingeroosterd maar beginnen we dus met gewenningslessen.
 
Ouderavond: 18 september
Jouw ouders ontvangen per e-mail een uitnodiging om zich voor de ouderavond van maandag 18 september op te geven. Deze begint om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.00 uur.
 
Er is een kennismaking met de mentor. Deze zal veel vertellen over de gang van zaken in het eerste jaar, over hoe je het huiswerk goed kunt aanpakken, hoe je je agenda (‘Plenda’) het beste gebruikt, en hoe jouw ouders je thuis kunnen helpen.
 
Tijdelijke uitbreiding huisvesting
Het Minkema College mag zich verheugen op weer een mooie groep leerlingen die voor onze school heeft gekozen. Ondanks dat wij ons bevinden in een regio waar krimp wordt verwacht, is het aantal leerlingen dat begint in september 2023 boven verwachting. Daar zijn we ontzettend trots op, want het houdt onze school gezond.
 
 
Door de tijdelijke toename van het aantal leerlingen heeft het Minkema College, locatie Minkemalaan, behoefte aan eveneens tijdelijke uitbreiding van de huisvesting. We maken al gebruik van een aantal lokalen in ons gebouw aan de Steinhagenseweg, maar te veel pendelen tussen beide locaties heeft een negatief effect op de kwaliteit van de roosters.
 
Door meer lokaalcapaciteit op de Minkemalaan te realiseren, hoeven we ook minder te pendelen. Dit is vooral voor een aantal docenten (die soms meerdere malen per dag heen en weer gaan tussen beide locaties) heel plezierig.
 
Voor deze tijdelijke huisvesting hebben wij na gesprekken met de gemeente Woerden een omgevingsvergunning aangevraagd. De tijdelijke lokalen plaatsen we op ons eigen terrein, tussen de fietsenstalling en het onlangs gerealiseerde sportcourt.
 
Op deze plek liggen al alle aansluitingen voor water en elektra, aangezien hier tot de zomer van 2021 ook tijdelijke huisvesting heeft gestaan. In de situatieschets hierboven zie je de locatie van de tijdelijke huisvesting (blauwe vlak).
 
De lokalen worden straks aangeduid met de letters MT (bijv. MT01).
 
Vakanties en lesvrije dagen
De vakanties en lesvrije dagen voor komend schooljaar kun je terugvinden op de website. Daar staan inmiddels óók al de vakanties van het schooljaar 2024-2025.
 
 
Mobieltjes op het Minkema
De afgelopen maanden is er in de media veel gezegd en geschreven over het gebruik van mobieltjes op scholen en het invoeren van een eventueel mobielverbod. Onze leerlingen mogen op dit moment hun telefoon mee naar school nemen, maar laten deze vervolgens tijdens de les óf in hun kluisje óf in de telefoontas (Minkemalaan) of telefoonkluis (Steinhagenseweg) in het klaslokaal.
 
Sporadisch wordt de telefoon ingezet in de les, bijv. bij de module Stopmotion. De telefoon is dan het device waarmee gewerkt wordt aan de opdracht.
 
Een denktank bestaande uit diverse medewerkers buigt zich over het vraagstuk van het telefoonverbod en gaat hierover met de leerlingenraad en de ouderraad in gesprek. We zijn natuurlijk heel benieuwd naar hun mening. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.
 
Evaluatie onderwijsontwikkeling: we blijven ons vernieuwen!
Sinds schooljaar 2021-2022 hebben we op het Minkema College een 70 minutenlesrooster voor alle opleidingen en voor alle leerjaren. Door te werken met een verlengde lesduur is er meer ruimte voor de leerlingen en docent om de gehele leercyclus in een les te doorlopen.
 
Naast de verlengde lesduur zijn we in schooljaar 2019-2020 op havo/vwo begonnen met Minkema Discovery. Talentmodules in 5 stromen (Science, Nature, Tech, Arts en Classics), waaruit leerlingen zelf een keuze kunnen maken.
 
Deze onderwijsontwikkelingen passen bij de visie op ons onderwijs waarbij eigenaarschap van de leerlingen centraal staat. Daarbij hanteren wij het volgende uitgangspunt: Leerlingen die betrokken zijn bij hun school en keuzevrijheid ervaren in hun leerproces en gemotiveerd zijn, komen tot betere prestaties.
 
Bij de invoer van nieuwe ontwikkelingen is het belangrijk om de veranderingen goed te monitoren en te evalueren. De afgelopen maanden hebben we bovenstaande onderwijsontwikkelingen dan ook op verschillende manieren geëvalueerd. Er hebben diverse interne bijeenkomsten plaatsgevonden met collega’s en we hebben alle groepen (medewerkers, ouders en leerlingen) bevraagd naar hun bevindingen via enquêtes. Een interne onderzoekswerkgroep heeft alle bevindingen gebundeld en geanalyseerd.
 
De conclusie is dat wij op beide gebieden verbetermogelijkheden zien die we in het komende schooljaar gaan uitzoeken:
 • Wat is de ideale lesduur die aansluit bij onze onderwijswensen en die knelpunten waar mogelijk wegneemt (bijv. het aantal contactmomenten, kwaliteit van de roosters en pendelbewegingen), maar de positieve aspecten behoudt? 
 • Een verbeterslag bij de modules van Minkema Discovery waar het gaat om het aantal lessen per module, de inhoud, het aanbod en de formule die we belangrijk vinden voor de modules. 
Beide onderwerpen willen we uiteraard zorgvuldig aanpakken, vandaar dat we hier een heel schooljaar voor uittrekken. We noemen schooljaar 2023-2024 daarom: een transitiejaar. Er verandert in 2023-2024 niets aan de lesduur en de modules, met uitzondering van wijzigingen die direct verbeteringen opleveren én eenvoudig te realiseren zijn (bijvoorbeeld meer vormen van ondersteuning of een verlenging van een module).
 
Gedurende het schooljaar blijven we je informeren over de veranderingen die we voor 2024-2025 voor ogen hebben.
 
Kennismaking nieuwe bruggers
 
Op woensdagmiddag 21 juni hebben we maar liefst 340 nieuw aangemelde brugklasleerlingen welkom geheten op onze school. Zij hebben met hun klas en mentor kennisgemaakt. Een spannend moment voor iedereen! De basisschoolperiode zit erop en je zet een grote stap: naar de middelbare! We hopen dat je een fijne tijd op jouw nieuwe school gaat hebben. 
 
Op donderdag 22 juni hebben we jouw ouders een mail met bijlagen gestuurd: het kennismakingsboekje, informatie over het aan te schaffen chromebook en over het bestellen van het boekenpakket. Misschien zijn deze berichten aan de aandacht ontsnapt of in de spambox beland? We raden je aan om deze te checken, zodat je op 22 augustus een goede start kunt maken!
 
 
Diploma-uitreiking
Op 6 juli kregen de geslaagde havo- & vwo-leerlingen van het Minkema College hun welverdiende diploma uitgereikt. De leerlingen werden eerst ontvangen in de aula. Daarna gingen ze per klas uiteen. De rode loper lag uit en de entree was mooi versierd. Namens de ouderraad waren er corsages die de leerlingen konden opspelden. Op de tafels in de ruimte waar de diplomering plaatsvond, stonden mooie pakketjes met daarin wat lekkers en het fotojaarboek.
 
We vonden het heel fijn en belangrijk om de leerlingen persoonlijk toe te spreken en op school hun diploma te laten ondertekenen. 
 
 
Examenresultaten
Bij de vmbo basisopleiding heeft 94% het diploma behaald en bij de vmbo kaderopleiding 98%. Van de mavo-examenleerlingen heeft 99% het felbegeerde papiertje binnen. Van de havoleerlingen heeft nu 84% het diploma op zak. Datzelfde geldt voor 90% van de atheneum- en 96% van de gymnasiumleerlingen. Zeven leerlingen zijn cum laude geslaagd. We zijn ontzettend trots op de prestaties van onze leerlingen!
 
Samenstelling klassen
De leerlingen van de nieuwe 1e klassen hebben al bericht gehad over hun plaatsing. Bij het samenstellen van de klassen houden we rekening met het niveau van instroom, woonplaats, basisschool van herkomst en de groepssamenstelling. We kunnen leerlingen dus niet zomaar plaatsen bij (al) hun vrienden of vriendinnen. Aan eerdere wensen zijn we, waar mogelijk, al tegemoetgekomen. Wijziging van klas is daarom nu niet meer mogelijk.
 
AVG-privacymodule in Magister
Wij laten jou en je ouders met beeldmateriaal (foto’s en video’s) graag zien waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens feestelijke gebeurtenissen (zoals de diploma-uitreiking en het gala), sportactiviteiten, excursies (werkweken in binnen- en buitenland), schoolreizen en in lessen. Ook maken wij elk schooljaar klassenfoto's.
 
We gaan uiteraard zorgvuldig om met deze foto’s en video’s. Vanuit de privacywetgeving zijn we verplicht om toestemming te vragen aan de ouders voor het gebruik van beeldmateriaal van leerlingen als zij jonger zijn dan 16 jaar. Leerlingen van 16 jaar en ouder mogen zelf toestemming geven.
 
Toestemming kenbaar maken in Magister
Nieuwe ouders (die nog geen kind op het Minkema College hebben) krijgen eind augustus de inloggegevens toegestuurd voor Magister. Het verzoek is om zo spoedig mogelijk toestemming kenbaar te maken. Magister biedt een module waarin ouders zelf de toestemming kunnen doorgeven en wijzigen. Zodra er wordt ingelogd in Magister, worden ouders verwezen naar deze module.
 
Eduroam wifi
Het Minkema College maakt voor de wifi gebruik van Eduroam. Eduroam (education roaming) maakt het voor leerlingen, studenten, onderzoekers en medewerkers mogelijk om op een veilige manier gebruik te maken van het draadloze netwerk van hun onderwijs- of onderzoeksinstelling. Zij kunnen daarnaast met hun eigen inloggegevens probleemloos gebruikmaken van het Eduroam-netwerk bij andere onderwijs- of onderzoeksinstellingen wereldwijd.
 
 
Om in te loggen op het Eduroam-netwerk kunnen de volgende instellingen gebruikt worden.
 • EAP-methode moet op PEAP staan 
 • Phase 2-verificatie op Mschapv2 
 • Het veld anonieme identiteit leeg laten 
 • Gebruikersnaam is leerlingnummer@net.minkema.nl 
 • Certificaat niet controleren/valideren. 
 
Gezocht: ouders voor de ouderraad
De ouderraad van het Minkema college is een groep betrokken ouders van leerlingen van beide locaties. De ouderraad denkt mee met school over verschillende punten en ondersteunt bij diverse activiteiten, zoals
 • iets lekkers voor iedere leerling tijdens Sinterklaas; 
 • een presentje voor de leerkrachten op de dag van de leerkracht; 
 • samen met de leerlingenraad nadenken over een passende invulling van het geld dat overblijft vanuit de vrijwillige bijdrage (bijv. een voetbaltafel in de kantine of een cursus 'Over de streep');
 • koffie schenken tijdens open dagen, thema-avonden etc.; 
 • uitreiking van waardebonnen tijdens de profielenwerkstukavonden; 
 • corsages opspelden en iets lekkers uitdelen bij de diploma-uitreikingen.
 
Ieder jaar organiseren we een thema-avond voor alle ouders over een actueel onderwerp. Dit jaar ging het over alcohol, vapen en blowen. De ouderraad komt een aantal keer per jaar bij elkaar. Er worden dan allerlei onderwerpen besproken: hoe om te gaan met mobieltjes op school, de tevredenheidsonderzoeken, de cito-toetsen etc. 
 
We hebben recentelijk afscheid genomen van drie van onze leden. We zijn dan ook op zoek naar nieuwe leden. Ben je enthousiast geworden en heb je interesse om aan te sluiten, dan kun je contact opnemen met ons via ouderraad@minkema.nl.
 
Christine, Femke, Minke, Monique, Robin en Sabina wensen jullie een heel fijne zomervakantie!
 
Vacatures
Ook voor komend schooljaar zijn we erin geslaagd om bijna alle openstaande vacatures te vervullen. We zoeken nog een docent Duits en een receptioniste/telefoniste. Mocht je in jouw netwerk iemand kennen die interesse heeft in deze functie, wil je dit dan bij ons kenbaar maken?
 
De vacatures zijn te vinden op Meesterbaan.
 
Agenda
 
22/08: Eerste schooldag

De volledige nieuwe jaaragenda staat op de website.
 
Nieuwsbrief, juli 2023 © Het Minkema College. Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je leerling bent op het Minkema College of staat geregistreerd als ouder/voogd van één van onze leerlingen. 

Wij maken je ouders erop attent dat zij inloggegevens nodig hebben om in Magister de gegevens en resultaten van jou (en broers/zussen) te volgen. Ook het intekenen voor oudergesprekken gebeurt in deze digitale omgeving. Zonder gebruikersnaam en code kan er niet worden ingelogd in Magister. Mocht je ouder de inloggegevens kwijt zijn, vraag dan z.s.m. nieuwe aan via magister@minkema.nl. Ouders ontvangen de inloggegevens éénmaal. Hiermee kunnen zij ook het dossier inzien van een eventueel volgend kind.

Contact adres: Minkemalaan 1, 3446 GL Woerden.
Vragen? Neem contact met ons op.