Januari 2017


Ik wens je een vernieuwend 2017 toe waarin je
ook al is de weg er naar toe soms nog zo chaotisch
het licht, de rust en de eenheid vindt om jezelf te zijn
en met passie datgene vorm geeft waar je voor gekomen bent.SYSTEMISCHE REIS
Steeds vaker ervaar ik dat een opstelling overgaat in een systemische reis. Een mooie manier om in een kort tijdsbestek meerdere tijdslijnen te helen, zodat je jouw eigen weg kunt gaan. Wil je hier meer over weten of een afspraak maken? Je kunt mij bereiken op 033-4451480 of een mail sturen naar info@coach-inn.nl.


18 JANUARI INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Op 18 januari is er nog ruimte voor een vraagsteller tijdens de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen.


1 FEBRUARI ENERGIEDAG
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om met behulp van energiewerk jouw persoonlijke energiehuishouding beter te kunnen managen? Kom dan naar de Energiedag op 1 februari.


20 MAART VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN (LEVEL 1)
Wil je energie bij jezelf of anderen leren lezen in krachtige metaforen? Op 20 maart start de 8-daagse training "Vraaggericht Energie Waarnemen"


28 MAART ONDERSTEUNENDE OPSTELLINGEN BIJ FYSIEKE EN PSYCHISCHE AANDOENINGEN
Tijdens de specialisatieworkshop Ondersteunende opstellingen bij fysieke en psychische aandoeningen op 28 maart, ontdek je op welke manier opstellingen healing kunnen brengen bij lichamelijke en geestelijke ongemakken. Er is ruimte om eigen casuïstiek in te brengen.


18 APRIL SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN (LEVEL 2)
De 5-daagse verdiepingstraining Specialist-Inn-Opstellingen als vervolg op de basisopleiding Coach-Inn-Systemen begint op 18 april.


BOEKENTIP
Ronald Jan Heijn schrijft in het boek "HB, een nieuwe tijd breekt aan" uitgebreid over de turbulente overgangsfase van het Vissen- naar het Watermantijdperk; over daar waar we vandaan komen en daar waar we naar toe gaan. Hij noemt het zelf een hoopvol boek, omdat er een nieuwe toekomst voor ons ligt. Een inspirerend en inzichtgevend boek, wat voor mij goed past bij de (persoonlijke) ontwikkelingsprocessen van dit moment en het reflecteren zo rondom de jaarwisseling. Ik ga dan nu ook snel weer verder lezen!


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Daar tref je ook de recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.