Nieuwsflits voor vennoten december 2019 - update
Kapitaalronde voor bestaande vennoten afgerond
De kapitaalronde die we op 23 december om 13.00 u. openstelden voor bestaande vennoten was een groot succes!
Om 23.30 u. werden de laatst beschikbare aandelen toegewezen en zo de kaap van de vooropgestelde 100 000 euro gerond.
We willen alle vennoten die extra aandelen kochten bedanken voor het vertrouwen. Daarnaast kregen we ook nog een aantal berichten van vennoten waarbij intekenen niet meer lukte omdat de limiet bereikt was. Hen moeten we op dit ogenblik teleurstellen.
Met een aantal (grote) projecten in het vooruitzicht, gaan we ervan uit dat we in 2020 nog kapitaalrondes organiseren. Ook dan zullen we bestaande vennoten weer de mogelijkheid geven als eerste in te tekenen. 
 
Vrijwilligers gezocht

 
 
Bij het onderzoek naar Zonneregio Kempen bekijken we ook of we een vrijwilligerswerking kunnen opstarten om onze dienstverlening binnen het project naar een nog hoger niveau te brengen zonder dat het te zwaar weegt op onze organisatie.
Heb jij interesse in zonnepanelen, wil je burgers en verenigingen mee over de streep trekken om voluit de kaart van hernieuwbare energie te trekken en wil je een deel van je vrije tijd hieraan spenderen, neem dan contact met ons op!


Fijne feestdagen en dankjewel! 

We willen van deze nieuwsbrief ook nog gebruik maken om jullie allemaal fijne feestdagen toe te wensen en een mooie start van 2020.
Wij zijn ervan overtuigd dat 2020 heel wat mogelijkheden voor Campina Energie zal brengen en de versnelling die is ingezet niet meer zal stoppen. Dit kan echter enkel dankzij jullie, onze vennoten.
Daarom nogmaals dankjewel voor het vertrouwen dat jullie in Campina Energie stellen en de mogelijkheden die jullie ons zo geven om elke dag mee te werken aan de nodige energietransitie. Samen investeren in hernieuwbare energie voor en door burgers.
 
Campina Energie cvba
 Dageraadstraat 16
 2300 Turnhout
 info@campinaenergie.be
 0474/36.92.70