Stuur een lichtje!
Nieuwsbrief Maart 2012
 
Ons zonnig lente lichtje                                               Volg ons:  
 
 
Het is dan eindelijk zo ver, de eerste zonnestralen in je gezicht, de avonden worden langer, HET IS WEER LENTE!!! Het is dus weer genieten, leuke avondjes in de tuin en barbecueën met vrienden...
 
Nodig dus snel je vrienden/familie uit voor een geweldig tuinfeest of gewoon om de lente te vieren. Wij hebben een geweldig aanbod van lente kaartjes, komt u dus snel kijken!
 
www.stad.nl is de eerste online stad die in het leven is geroepen. Op deze plek staan een groot aantal webshops verdeeld over een aantal straten. In de stad staan verschillende panden, de straten zijn versierd en het geheel doet een beetje op Amsterdam lijken.
 
Stuureenlichtje is ook aanwezig met zijn winkeltje in deze mooie virtuele stad. Bent u benieuwd naar www.stad.nl en onze winkel, kom is langs...
 
 
Nieuw in het assortiment
 
Vanaf het eind van deze maand hebben zijn er wat veranderingen in het assortiment, bij onze thema lichtjes; Beterschap, liefde en deelneming zitten nu speciale waxinelichtjes met een afbeelding. Deze afbeelding blijft zelfs zichtbaar tijdens het branden!
 
Maar dat is niet het enigste, binnenkort zal er een nieuwe lichtje verschijnen, het verjaardagslichtje!
 
Wil je jouw geliefde, vrienden of familie de warme gevoelens van licht sturen? Ze op een speciale manier laten zien dat je aan ze denkt? EEN WINDLICHTJE!!!

Het windlichtje is een halftransparant sfeervol bedrukt windschermpje, dat eenmaal gevouwen, op een standaard wordt geplaatst. Met de bijbehorende kaart, het kaarsje (NIEUW met houder) en de lucifers, allen verpakt in een mooie zilveren envelop, is het een bijzonder mooi pakketje. 

Het windlichtje is daarom ook echt 'Een Lichtje voor in je hart...'

 
 
 
Graag zouden wij willen weten wat je van onze nieuwe nieuwsbrief vind, mail ons dus gerust uw reactie! Graag zien we u terug op www.stuureenlichtje.nl en ook daar kunt u in ons gastenboek schrijven. 
 
Groetjes,
Elly Bruggeling 

Schitterend Ydee
Tel:        +31 (0)6-28497393 
Email:      info@stuureenlichtje.nl                                                    Altijd als eerste op de hoogte én zeer geregeld 
Site:         www.stuureenlichtje.nl                                                             kans maken op mooie prijzen? Sluit je aan.