Gratis juridisch advies
 
Beste   relatie,
 
Samen met onze partner DAS nodigen wij u graag uit voor de Vraag het DAS-dag op zaterdag 10 april. Op deze dag bieden wij de mogelijkheid om gratis juridisch advies in te winnen, voor u als klant. De coronacrisis brengt veel onzekerheid met zich mee en dat zorgt voor diverse juridische vragen bij zowel consumenten als ondernemers. Laat u zich daarom juist nu vrijblijvend adviseren.

Juridische hulp voor iedereen
Met de Vraag het DAS-dag maakt DAS het recht toegankelijk voor iedereen. Verzekerd of niet, particulier of ondernemer, u kunt bij DAS terecht voor een gratis telefonisch adviesgesprek. Vaak volstaat één telefoontje om te weten of u in uw recht staat. Uw vraag kan over verschillende onderwerpen gaan, bijvoorbeeld:
Boek uw gratis adviesgesprek
Heeft u een juridische vraag? Meldt u zich dan aan via de website van DAS. Laat uw gegevens achter en het tijdstip waarop de specialisten van DAS u mogen terugbellen. Let op: voor deze actie geldt vol=vol. Tijdens dit telefoongesprek bespreekt u met een juridisch expert uw eigen juridische vraagstuk en proberen we u verder te helpen. Vraag het DAS.

Hartelijke groet, 
Van Koesveld Financiële Specialisten
Nico van Koesveld
De Spil 21
3774SE  Kootwijkerbroek
0342-424242
koesveld.nl