Ako ne se chete, kliknete
 
Наскоро на посещение у нас беше Кони Хедегор – европейски комисар за действия по климата. Тя изтъкна факта, че Европа плаща всеки ден колосалната сума от 1 милиарда евро за изкопаеми горива, които е по-добре да бъдат инвестирани на територията на континента. В допълнение подчерта, че големият резерв на България е повишаването на енергийната ефективност.

ЕС ще обсъжда и определя целите в областта на енергетиката до 2030 г. През последните години Югоизточна Европа направи прогрес в развитието на своята енергийна система. Ресурсната ефективност, енергийният интензитет, независимост и сигурност, въглеродният отпечатък  ще бъдат факторите, които вече влияят върху избора на технологии, политики и практики.

От 11-ти до 13-ти март 2015 г. ще се проведе 11-тото изложение и конференция „Енергийна ефективност и възобновяема енергия”.

Ако проявявате интерес към събитието, предлагаме като бонус промоционални възможности за изложителите, заявили участие до 1-ви октомври: 
  • 10% отстъпка от цената за изложбена площ
  • Специален мейлинг, който включва информация само за вашата фирма. Той ще съдейства за повишаване на разпознаваемостта на вашия бранд сред компании от чужбина и България.
  • Лого в каталога на изложението
  • Поставяне на рекламни материали на регистрацията на изложенията и конференцията.
 

Организатор
      
       032/512 900
       032/960011
       
office@viaexpo.com
       www.viaexpo.com
 

Вижте какво се случи на изданието през 2014 г.  -  кадри от изложението и интервюта с лектори.  
 

 Стартирахме успешни сътрудничества с водещи медии от цяла Европа, които ще популяризират  ЕЕ & ВЕ 2015. Представяме ви една от тях.

Списанието FuturENERGY акцентира върху новостите в енергийния сектор и има силно международно покритие. Предоставя изчерпателна информация на разработчиците на проектите, както и на доставчиците, обръща специално внимание на перспективните пазари.
 
FuturENERGY се издава в 10 броя годишно. Редакционните статии засягат теми в областта на възобновяемите източници, енергийната ефективност, когенерация, тригенерация, устойчиво строителство. Интелигентните градове също са сред темите  - централизирано отопление и охлаждане, мобилност и др.
 
 

Намерете ни в социалните мрежи: