Click here to view this email in your browser
  
Hej,
 
Nu har vi haft öppet en vecka i vår nya lokal på Folkungagatan 100 och det känns jättekul att så många av er redan har hittat till oss! Vi tackar för alla fina ord om butiken, och är så glada att ni gillar vad vi har gjort!
 
 
Vi sparkar igång stickhösten direkt och ställer till med ett bokkalas redan nästa vecka! 
 
 
Hösten är en tid av fest för oss stickare, inte minst på grund av att det är säsong för nya stickböcker! Snart är det dags för bokkalas hos oss igen när vi firar att Maja Karlsson kommer ut med sin nya bok Trettiofem sockor (Bonnier Fakta). Ni är varmt välkomna att fira detta med oss lördagen den 12 september. Det finns möjlighet både till firande på plats i butiken eller att följa kalaset digitalt. Läs mer nedan om hur du anmäler dig!
 
Lördag 12 september kommer Maja till butiken och berättar mer om sin rykande färska bok, hon berättar om vad som inspirerat henne och vi får följa med en bit på vägen från idé till trettiofem par stickade sockor och en bok. Självklart kommer det att finnas böcker till försäljning, och Maja kommer även att signera ditt exemplar om du vill. Det blir två omgångar med bokprat, shopping och signering, och det finns 15 platser per tillfälle. Första gruppen är kl 15 och nästa kl 16.
 
Bokfesten är kostnadsfri men föranmälan krävs! Observera att antalet fysiska platser är begränsat.
 
Anmälan öppnar på söndag 6/9 kl 10.00
Du anmäler dig genom att skicka ett mail till 35sockor@litetnystan.se

Ange vilken tid du vill komma, kl 15 eller 16. Invänta sedan besked om att du har fått en plats.
 
OBS! Vi tar ENDAST emot anmälan via mail, det går alltså INTE att anmäla sig till någon annan adress, och inte före kl 10 den 6/9 🙂
 
Om du inte har möjlighet att delta fysiskt på bokkalaset så kommer du att kunna följa det digitalt då vi kommer att livesända eventet.
 
Du kan förbeställa ditt signerade exemplar av Trettiofem sockor till kalaspriset 249 kr genom att maila till order@litetnystan.se.
Ange om du vill ha någon särskild dedikation i boken. Senast måndag 7/9 behöver vi din beställning och betalning. Din bok kan du sedan hämta i butiken från och med lördag 12/9. Vi kan även skicka den till dig, då tillkommer portokostnad.
 
Bokkalaset har planerats med hänsyn till rådande Corona-läge, varför platserna är begränsade så att vi kan hålla rekommenderat avstånd till varandra. Vi förutsätter också att du är noga med att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer när det gäller avstånd och handhygien, samt att du avbokar din plats om du skulle känna symptom på sjukdom. Med hänsyn till det begränsade antalet platser är det också viktigt att du meddelar om du inte kommer, så att någon av de på reservlistan då kan få chans att gå.
 
Varmt välkomna! 
 
 
Stor påfyllning från Östergötlands ullspinneri!
 
Vi har fått en mycket efterlängtad leverans från våra vänner på Östergötlands ullspinneri! Vi har nu hela 37 nyanser av Visjögarn i lager och 9 nyanser av pälsull. Det tål att upprepas; Visjö är ett garn i världsklass, kanske det vackraste ullgarn som finns, och jag är så glad över att kunna erbjuda våra kunder det bästa! Som ni säkert förstår har vi lite svårt att slita oss från den här garnväggen i butiken...

För att fira vår fina Visjövägg så har vi just nu ett finfint erbjudande! Vanten Asta är ett av våra mest populära mönster, designad av min snälla mamma Marianne Larsson och stickad i Visjö.
 
Köp garn till vanten Asta, du behöver 100 g Visjö, så får du beskrivningen på köpet (värde 29 kr)
Naturtonerna på bilden är nerifrån och upp; vit, vitgrå, ljusgrå, grå, mörkgrå och natursvart. Den sistnämnda är en nyhet och finns i mycket begränsad upplaga. Paket med garn och beskrivning kostar 220 kr i alla nyanser utom natursvart som kostar 265 kr. Om vi ska skicka tillkommer frakt med 39 kr.
Erbjudandet gäller t o m 12/9.
 
Vill du beställa så maila till oss på order@litetnystan.se och ange vilken färg du vill ha. Naturligtvis kan vanten stickas även i kulörta nyanser av Visjö om man föredrar det.
 
 
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
 
 
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

Folkungagatan 100, 116 30  Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se 

www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
Instagram: @litetnystan
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-15
 
Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till dina garnintresserade vänner!