Nieuwsbrief 3, april 2022    
 
 
Beste leden en relaties van onze ondernemersvereniging,
 
In deze nieuwsbrief:
 Terugblik: Evenement bij Bos Elektro
 Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering
 Deze week flitsbezoek aan leden
 Goody bags: wie ga jij verrassen met onze Zuidwester Tassen?
 AED training
 Oekraïne actie
 In de schijnwerpers: Bulaggi
 Van de Parkmanagement Organisatie
 Wist je dat? Van alles wat!
 Nieuwe leden in 2022
 

 
 
 
Terugblik: Evenement bij Bos Elektro B.V.
 
Met een blij en voldaan gevoel kijken we terug op het evenement bij Bos Elektro B.V. op woensdag 23 maart jl.
Na een lange tijd konden we elkaar eindelijk weer live ontmoeten en begroeten.
Ruim 50 leden en relaties maakten gebruik van deze gelegenheid. 
 
Wij bedanken Bos Elektro voor de gastvrijheid en Fajé Catering voor het bijzonder goed verzorgde buffet, de hapjes en de drankjes. 
 
Eric heeft er weer een prachtige fotoreportage van gemaakt. Twee foto’s daaruit hebben we opgenomen in deze nieuwsbrief, de overige kun je bewonderen op de website.
 
 
 
 
Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering
 
Onze eerstvolgende ledenvergadering is op dinsdag 17 mei a.s., bij gastbedrijf De Toekomst.
We houden de vergadering kort omdat we aansluitend een mooi programma hebben. 
 
Wat er precies op het programma staat, verklappen we niet om de spanning er nog even in te houden. Voor hapjes en drankjes wordt in elk geval gezorgd.
Nadere informatie volgt, dus houd je inbox in de gaten.
 
 
 
 
Deze week flitsbezoek aan leden
 
Deze week kun je een flitsbezoekje van ons verwachten. We gaan bij alle leden langs om een tas te bezorgen waarin je onder andere de sticker ‘lid 2022’ vindt. Wij waarderen het als je deze op je voordeur plakt. De tas bevat ook een geactualiseerde calamiteitenkaart, dus je kunt de oude kaart vervangen door de nieuwe. 
 
We onze community graag meer gezicht geven en stellen het op prijs als je onze ambassadeur wilt zijn. Knoop een praatje aan met je buur die nog geen lid is, en maak hem warm voor de ondernemersvereniging.
De Zuidwester Tassen kunnen daarbij helpen.
 
 
 
Goody bags: wie ga jij verrassen met onze Zuidwester Tassen?
 
Als ondernemersvereniging zetten wij ons niet alleen in voor duurzaam ondernemerschap,
maar ook voor meer verbondenheid tussen ondernemers en duurzame samenwerking.
Met onze Zuidwester Tassen Actie hopen wij de onderlinge betrokkenheid een boost te geven.
 
Zet jezelf op de kaart bij alle leden 
Deze actie biedt jou de kans om je bedrijf op de kaart te zetten bij alle leden van onze vereniging. Hoe? Door een aardigheidje aan te leveren voor de Zuidwester Tas: een tas vol verrassingen, die we persoonlijk langs gaan brengen bij alle leden en aan nieuwe leden geven ter kennismaking.
 
Bedenk een functionele en duurzame attentie
Jouw bijdrage kan bijvoorbeeld een productmonster zijn, of een kortingsaanbod op een dienst. Produceer je niets wat in een tas past, wees dan creatief. Kies een attentie waarmee je andere leden een plezier kunt doen: bij voorkeur iets functioneels en duurzaams dat verwijst naar jouw bedrijf. 
 
Een goede investering in (toekomstige) relaties
De Zuidwester Tas is een uitgelezen kans om andere leden nieuwsgierig te maken naar jouw bedrijf en je producten of diensten. Wie weet levert jouw bijdrage je interessante nieuwe connecties op, die tot een vruchtbare samenwerking kunnen leiden! Meld je bijdrage bij info@ovhilversumzuidwest.nl
 
 
 
 
 
 
AED training
 
Op donderdag 31 maart jl. hebben we de eerste AED training van 2022 gehad, bij gastbedrijf Van Haren. 19 leden namen eraan deel, onder deskundige begeleiding van Annelies Vinken van AED Professionals. 
 
Na afloop van de training vond iedereen dat het een zeer nuttig besteed uurtje was geweest.
Onder het genot van een broodje werd er nog even nagepraat.
Wij herhalen deze training na de zomer weer.
 
 
 
 
 
 
Oekraïne actie
 
Op maandag 4 april jl. zijn er 3 bestelbusjes naar de Oekraïne gereden vol met levensmiddelen en noodzakelijke toiletartikelen zoals tandpasta en maandverband. Onze leden hebben hier ook een bijdrage aan geleverd.
 
De komende twee weken kan er weer ingezameld worden. Lever bij voorkeur pakketjes in met producten die voor een paar dagen in de belangrijkste levensbehoeften voorzien, zodat gezinnen weer even voort kunnen. De inzameling vindt plaats bij Bas van De Klusbaas, Nieuwe Havenweg 81F.
Alles komt voor 100% ten goede van de Oekraïners!
 
Van het vertrek uit Nederland en de aankomst in Oekraïne worden filmpjes gemaakt.
 
 
 

 
 
 
In de schijnwerpers: BULAGGI
BULAGGI is een vooruitstrevend tassenmerk met prachtige collecties van dier- en milieuvriendelijke materialen. BULAGGI voert met trots het PETA-approved vegan logo en biedt onder meer betaalbare, on-trend, vegan tassen van hoge kwaliteit met rijke extra’s voor iedere gelegenheid. 
 
Ontdek de AW22/23-collectie
De nieuwe AW22/23-collectie van BULAGGI sluit naadloos aan op de nieuwste modetrends. COMFORT ZONE en ESCAPISM zijn de trends die terugkomen in verschillende materialen en vormen. De gehele collectie heeft een elegante, ingetogen uitstraling en weerspiegelt de wens om in harmonie met de natuur te leven. 
 
Nieuwsgierig? 
Neem een kijkje op de website!
Kortingscode voor leden van de ondernemersvereniging: DESIRE20 op www.bulaggi.com.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Whatsapp groep
De ondernemersvereniging heeft een whatsapp groep. Deze is uitsluitend bestemd voor calamiteiten.
De huisregels vind je op de website. Ben je nog niet aangemeld, doe dit dan via het formulier op de website.
Zo houden we onze bedrijvenparken samen schoon, heel en veilig.
 
Energiebesparen loont
Er zijn redenen te over om te besparen op energiegebruik en te werken aan eigen, duurzame energieopwekking: of het nu is omdat de energierekening de pan uitrijst, omdat de overheid het afdwingt of omdat we vanwege het klimaat minder CO2 willen uitstoten.
Met het grootste zonnedak van Hilversum hebben wij daartoe al een belangrijke aanzet gegeven. 
 
Doe mee!
Benieuwd of je in januari 2023 aan de label-C verplichting moet voldoen? Wil je dat niet afwachten en sowieso investeringen doen om te verduurzamen? De collectieve subsidie van de provincie is er niet alleen voor zonnedaken, maar ook voor laadpalen, LED-verlichting, isolatie, warmtepompen enz. Dus als je er in 2021 niet aan toegekomen bent, meld je dit jaar dan aan voor een nieuwe collectieve subsidie-aanvraag bij: parkmanagement@ovhilversumzuidwest.nl.
 
 

 
 
 
 Wij gastbedrijven omarmen voor evenementen? Wil jij je bedrijfsruimte ter beschikking stellen voor een evenement, laat het ons dan weten.
 
 Jij in de schijnwerpers kan staan met jouw bedrijf in Nieuws, net als BULAGGI hierboven, en/of op de zeepkist tijdens een evenement? 
 
 Wij graag nieuwe bestuursleden verwelkomen. We hebben één keer in de zes weken een bestuursvergadering die om 17.00 uur begint. Wil je betrokken zijn, een steentje bijdragen aan verdere professionalisering of je deskundigheid inzetten? Stuur dan een mail naar het secretariaat voor meer informatie.
 
 We op vrijdag 8 april van 17.00 uur-19.00 uur weer een Café OV hebben, bij Van Haren Sport en Wellness? Kom gezellig borrelen en kletsen.
 

 
 
 
Wij begroeten de nieuwe leden 2022
 
 
 
 
 
 

 
 
 
   Website:   www.ovhilversumzuidwest.nl
 
 
 
BewarenBewaren
BewarenBewaren